Šta je novo?

Euro Truck Simulator 2

@ilidan
Pa koliko moras u nekim krivinama da predjes u suprotnu traku da bi ih prosao, sasvim je logicno da je zabranjeno. :)

Inace, toliko sam se navukao na ETS2 da to nije humano, svako vece moram barem jednu etapu od 700-800km da odvozam, toliko me igra opusta. Pustim radio i picim, gledam kako mi jedan jedini zaposleni donosi bedne pare (ali se povecava kinta s vremenom). Stavite obavezno mod da vam se zaposleni nikad ne vracaju "praznih ruku".
Juce videh da VOLVO od 600 konja kosta isto koliko i moja prva SCANIA od 360, wtf?

Ok, ptobacu onda sam, mozda mi podje za rukom da nadjem. Nego reko ti si vec u fazonu pa ces to da odradis 10x brze. :)

Ok, ptobacu onda sam, mozda mi podje za rukom da nadjem. Nego reko ti si vec u fazonu pa ces to da odradis 10x brze. :)

Ako si na moj post mislio, jesam u fazonu ali kazem nije fajl u mom domenu, to je vec neko modelovanje ili sta vec, a ja se bavim samo ovim grafickim fajlovima odnosno teksturama :)

Uradio sam verziju sa vecim brojkama na brzinomeru/obrtomeru, ako vam je malo ono..

scania%20vece%20brojke.jpg

Download

Stavio sam onaj mod za brzinu.. Neki Kaganiec na 92 + szybsze ciężarówki AI by Bartussiek.scs

E sad u njemu ima Country folder i truck folder i game data.. da li te stvari kopiram u mod folder ili samo fajl scs ??

Samo scs.

Borise a jel mozes ono za mene da uradis?

Nisam se nesto bakco sa spoljnim skinovima, ne znam na sta si mislio tacno :)

Pojacao sam svoju Scania-u sa 360 na 420ks i jedva da ima neke razlike, i dalje se zesce muci sa tezim teretom, o uzbrdicama da ne pricam. Znaci bez 500-600ks nista.

@Uros
overi attachment :)

Prilozi

• cargo_return_no_empty_by_Baab.rar
    2.3 KB · Pregleda: 32
Ako si na moj post mislio, jesam u fazonu ali kazem nije fajl u mom domenu, to je vec neko modelovanje ili sta vec, a ja se bavim samo ovim grafickim fajlovima odnosno teksturama :)

Jeste tebi namenjeno, odma sam otkucao poruku, al nisam odma okacio nego mi ostala ne nekom od tabova i blejala neko vreme, pa kad sam je okacio vec izmedju uletelo krdo postova. :D
Mislio sam da nedjem vec neki postojeci mod-skin gde je to vec uradjeno na nekom kamionu, al prevrnuh google naglavacke i za sad za ETS2 ne nadjoh ni jedan enterijer sa belim cajgerima. :/

MOze li i meni na PP, kako aktivirati igru?

Pojacao sam svoju Scania-u sa 360 na 420ks i jedva da ima neke razlike, i dalje se zesce muci sa tezim teretom, o uzbrdicama da ne pricam. Znaci bez 500-600ks nista.

@Uros
overi attachment :)
moja je upgradeovana na R500 V8 :) lepo se ponasa, mada kontam da onaj najjaci od 730ks tek radi posao bez muke

Pelle bravo jos jednom za one bandere, koliko bolje izgleda sad :)

realne%20bandere.jpg

Drugari, mala pomoc, ae pogledajte kod vas, u kom gradu je diler za Mercedes kamione, nikako da nadjem, a voleo bih da vidim sta nude..
Inace malo su ludacke cene kamiona, ne kapiram kako je moguce da npr moj Volvo koji vozim i koji sam kupio kad sam bio na 10 nivou ima 700 konja i kosta ~150 000, a Scaniu neku od 420hp moram da platim ~180 000 maraka.. :) msm ne kapiram logiku.. Razumeo bi razliku izmedju npr Iveca i Scania, ali Volvo.. hmm.. nzm

Roterdam, Stutgart, Bratislava, Zeneva.. to sam ja otkljucao, imas negde spisak gde se nalaze svi kamioni.

Roterdam, Stutgart, Bratislava, Zeneva.. to sam ja otkljucao, imas negde spisak gde se nalaze svi kamioni.

Hvala.. :)

Edit:

Jel postoji neki mod, da se malo poboljsa produktivnost ostalih vozaca, ovo je smesno, donose mi po 500e, ne zarade ni za chips..
p.s. da nije ovaj da se ne vracaju bez kesa..

Poslednja izmena:

Edit:

Jel postoji neki mod, da se malo poboljsa produktivnost ostalih vozaca, ovo je smesno, donose mi po 500e, ne zarade ni za chips..

Imas taj mod u postu 609.

Edit:

Дај им времена да се надограде, после ће да доносе лепе паре.. Ја их имам 9 за сад и око 20000 дневно ми доносе.

Дај им времена да се надограде, после ће да доносе лепе паре.. Ја их имам 9 за сад и око 20000 дневно ми доносе.

Dobro ja sam jos zelen, tek sam na 13, 14 nivou, a i brat je vozio pa je imao 4 totalke kamiona, na sta je otislo mng maraka.. :) Jel vozi neko sa volanom i kako je, planiram da odem sutra da uzmem jedan, posto bi da igram i dirt 3 sa njim, pa bi i kamione vozi.. Kakav je filing za osecaj? :D

Naravno da se na volanu vozi, podrzavam kupovinu sto posto ali nikako za Dirt 3 :D

Pricali smo ovde vec o filingu za osecaj, u mom slucaju sa G25 volanom. Logicno je da cu reci odlican osecaj, bez obzira sto nema FF-a, mada nisam vozio pravi kamion pa ne znam da li se oseca ista na volanu. Prvenstveno mi je dobro zbog 900 stepeni motanja i H-Shiftera sa manuelnim kvacilom.

btw kad smo vec kod toga, izvalio sam da sam se totalno uziveo i u saobracajna pravila, dajem migavce sve u 16, sve regularno. :) Desavalo mi se da se prestrojim ispred nekog bez migavca i osecam se kao ******. :D
Nego jel ste izvalili da vam masovno ablenduju ako vozite sa dugackim svetlima? Ludaci iz SCS-a se i toga setili.

Poslednja izmena:
Uzmi volan slobodno, dobar je osecaj skroz. Nekad me mrzi da ga kacim pa odigram koju turu misem i tastaturom, ali ipak je volan prava stvar.

Tako sam zbog ETS2 iz zezanja uzeo MOMO Racing pre koju nedelju na Limundu, pa sada uporedo igram i Shift 2, i rFactor, i GRID i F1 2012. Zeznuh se pa ne uzeh C.A.R.S na vreme. :)

Pa kao da uzmes neke Sparco racing rukavice od 500 evra, za grudvanje :D

@ pelle

Toga su morali da se sete ***, ali se mnogih stvari nisu setili.. ima tu jos vozackog i kamiondzijskog 'recnika' koji je mogao da se ubaci..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno