http://www.MegaShare.com/3174284
Radi sa Fileserve, Filesonic i Hotfile. Instalira se u JDownloader folder.
:wave:
Jesi ti ovo probao, ili...?
Meni za filesonic ne može da pročita i još jd javlja neki runtime error... pa sam batalio. Realno to sam i očekivao, da ne radi ili da pročita samo ponekad.
Damn, sad mi vise ne treba fileserve premium.
Eh super,odlicno,sad mogu na miru skidati sa fileserve bez da me posle svakih 200MB izbaci iz WoT-a
Hvala![]()
Da, ali zna cesto da bude sporo sto ne bi trebalo da je slucaj kad imas premium.Damn, sad mi vise ne treba fileserve premium.
Kako su to uspeli, kad se ta slova jedva procitaju?
:trust:meni lici da su slikaki sve kombinacije, porede slike i imaju "resenje" za svaku kombinaciju...
Znas koliko me zabole cosak za pirate na PS3 dok sa njima ne moze online da radi stalno.:laugh:
*** Marli prvo te pirati z*ebali za za PS3 a sada i za Fileserve premium :lupko:
Gde je tu pravda :eyebrows:
Da, ali zna cesto da bude sporo sto ne bi trebalo da je slucaj kad imas premium.
Znas koliko me zabole cosak za pirate na PS3 dok sa njima ne moze online da radi stalno.
Imam PS3 pre svega da igram multi sa drugarima.
Fileserve premium sam platio 35e za 6 meseci, skinuo sam sve sto mi je ikad palo na pamet, napunio 2 harda od 2TB. Nije mi zao ni euro centa.
Na zalost nema veze premium, jer preko dana DL ide max 250 kb/s zbog Lelekoma.
Samo da se prebacim na SBB, nece mi u zivotu aDSL videti.
pokrenes instalaciju, kada te pita gde, izaberes Jdownloader folder: C:\Program Files\JDownloader
i to je - to!
Ne skidajte sa onog sajta nego sa linka koji sam postavio, nije ništa na španskom, sve je na engleskom.
:trust:
Kako da slikaju sve kombinacije kad ih ima ko zna koliko, a verovatno se i generisu nove?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari