Nedavni sadržaj od Slash

 1. Slash

  Xiaomi Pocophone F1 (Gcam prvi post)

  Verovatno je neko već spominjao u temi, ali toliko stranica ima da ne mogu da pronadjem. Slušalica (gornji zvučnik) izuzetno slab, neko je pominjao da se zapuši od prljavštine, neko da je to došlo sa nekim od update-a? Šta činiti, ako je zaprljano kako očistiti?
 2. Slash

  Red Dead Redemption 2 PC

  Švedjanin utekao. Tu su drugi, možda ne toliko dobri, ali završe posao :D
 3. Slash

  Red Dead Redemption 2 PC

  Upravo ga "kupih" :D
 4. Slash

  Xiaomi Pocophone F1 (Gcam prvi post)

  I kod mene sindrom zapušene slušalice, jedva čujem, moram na spikerfon da pričam. Žute fleke sa ekrana su se povukle, i dalje originalni displej 2 godine kasnije. Koji bi bio dobar izbor za sledeći telefon posle F1? Nisam voljan da dajem ogromne pare za F2 Pro ili slične telefone.
 5. Slash

  Mobi Banka (ex Telenor Banka)

  Meni naplatiše 80 rsd "Naknadu za SMS servis (tip501) - 2019/10", šta to može biti!? Isključeno mi je da stiže SMS za odlazne transakcije, samo za dolazne jer su se odlazne naplaćivale. U pitanju je Starter račun.
 6. Slash

  Xiaomi Pocophone F1 (Gcam prvi post)

  Sa nezvaničnom prodavac kaže da sam ja igrao previše igrica na telefonu ahahahahah Nikad ni jednu igru instalirao nisam. Vidim da je fleka izraženija kad je telefon topao.
 7. Slash

  Xiaomi Pocophone F1 (Gcam prvi post)

  I kod mene žut ekran, u oba ugla. Prvo je promenio 100 boja dok nije izbledelo na kraju, sad se jedva primećuje. Razočarenje, ali šta da se radi. Telefon je i dalje fantastičan :)
 8. Slash

  30 vs 60 FPS - 2019. godina izdanje

  Ja primećujem ozbiljnu razliku izmedju 30 i 60fps. Igrivo je i na 30 u principu, ali bih uvek voleo 60 ili više (zavisno od refresh rate-a monitora). Klip koji si okačio sa YT je u 30 fps-a, tako da mogu da prikažu sa leve strane 30, a sa desne 60, biće potpuno isto.
 9. Slash

  MTS optika za fizicka lica

  Ja koristim vec nekih mesec dana optiku 200/80mbps u BOX 3 paketu, vrlo zadovoljan brzinom interneta. :)
 10. Slash

  Cooler Master Vam stoji na raspolaganju

  Ja dobih od CM kancelarije 8pin CPU kabl za V850. Svaka cast! Ja sam odusevljen brzinom i saradnjom! :Klanjanje
 11. Slash

  Red Dead Redemption 2 (PS4, XO)

  Jel moze neka preporuka (na pp naravno) za nekog proverenog na KP za to? :) Ne mogu docekati igru za PC :)
 12. Slash

  Red Dead Redemption 2 (PS4, XO)

  Hvala na brzim odgovorima! Ja licno sam za digitalnu kupovinu, ali posto kupujem osobi koja se sa tim ne bi snasla verovatno, bice kupovina fizicke kopije. Videh da igra dolazi na 2x BluRay diska, da li sam u pravu? :)
 13. Slash

  Red Dead Redemption 2 (PS4, XO)

  Upadam malo sa offtopic pitanjem, nemam PS4, prijatelj ima. Zelim da mu uzmem na poklon Red Dead Redemption 2 igru. Gde uzeti najpovoljnije kod nas? Moze i KP varijanta ako je proverena :) Hvala!
 14. Slash

  SBB - Generalna diskusija

  Izvestavam povodom nastavka price. Odgovorili su na mail da su na nas zahtev zaveden pod brojem tim i tim 17.07.2019 poslali kopiju ugovora na nasu adresu 29.07.2019 (12 dana im treba da posalju papir postom?), danas je 9 Avgust, nista jos uvek nije stiglo, ali je zato uredno stigao racun za...
 15. Slash

  Cooler Master Vam stoji na raspolaganju

  Da li je moguće nabaviti 8pin CPU kabl za CM V850 Gold (Seasonic platforma) napajanje? Verovatno je isti kao i kod V1000 i V1200. Ja imam onaj prvi model koji je stizao samo uz 1x 8pin. Hvala!
Vrh Dno