Nedavni sadržaj od magicna_ruka

 1. magicna_ruka

  Samsung Galaxy S21

  Ovo prvo. Shutter je bio vec sasvim korektan sam po sebi, sto se mene tice. Dolazim sa s20u, pa mi je sve presavrseno. :)
 2. magicna_ruka

  Samsung Galaxy Watch/Active

  Prevarila me je cirilica. 🙃 Ako zaista radi ta funkcionalnost, voleo bih zapravo da cujem malo vise koliko su merenja zaista precizna? U poredjenju sa rezultatima merenja na obicnim meracima pritiska, na primer.
 3. magicna_ruka

  PlayStation 5 - opsta tema

  Taman ce u kombinaciji sa belim da bude dobar fit za PES batice, zavisno od toga da li je domacin zvezdas ili grobar. 😬
 4. magicna_ruka

  Samsung Galaxy Watch/Active

  Kako ti uspeva da meris pritisak? A propo par postova iznad, gde su poslali da to ne radi za nas region.
 5. magicna_ruka

  PlayStation 5 - opsta tema

  Sve jasno, hvala na kvalitetnim odgovorima. Prosledih kolegi sta treba da uradi, za svaki slucaj. Ja objektivno mahom i igram PS5 naslove (izuzev Tetris Effect), pa nema zime svakako za sada.
 6. magicna_ruka

  Samsung Galaxy S21

  Meni doslo preksinoc (Telenor), imam utisak da se slike nesto brze procesiraju. U smislu, da su nakon fotkanja za sekund manje dostupne za upload.
 7. magicna_ruka

  PlayStation 5 - opsta tema

  Ma ostao sam ulogovan i onda kao ajde da ne zatezem. :) A ukoliko naprave svoj nalog i ja podesim ps4 kao primaran - mogli bi da pristupe neinstaliranim igrama iz library ili ne?
 8. magicna_ruka

  PlayStation 5 - opsta tema

  Da li je mozda neko pokusavao da koristi i PS5 i PS4 pod istim nalogom i da li to nosi ogranicenja ikakve prirode? Konkretno ja sam svoj PS4 poklonio prijatelju, cija deca cepaju Minecraft vecinski, ali bi da povremeno opletu NFS/RocketLeague ili neku slicnu igru koju imam u library. Dakle...
 9. magicna_ruka

  PlayStation 5 - opsta tema

  Jednokratni vpn + trajno menjanje stora na UK zbog apdejta. Sve apps koje sam imao i na nasem storu rade i postoje kako treba u toj varijanti (Android OS), a sme da se menja na 6 meseci (cini mi se) ako ti ne radi posao to.
 10. magicna_ruka

  PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

  Malo je bezveze sto su ukinuli da vidis apdejte prijatelja kada otvore neke trofeje. Makar meni je to bilo kul, narocito ako vise vas igra/prelazi istu igru.
 11. magicna_ruka

  Samsung Galaxy Watch/Active

  Potpisujem ovo iznad, narocito ako se ukljuci i Always On i trenira svakodnevno fizicki. Ja mu gasim jedino taj Always On jer me smara, ali buduci da merim njime i spavanje, praktikujem dopunjavanje oko sat vremena svako vece i sljaka kako treba. Bez tog dopunjavanja drzi ravno dan i po, uz...
 12. magicna_ruka

  PlayStation 5 - opsta tema

  Jel igrao neko ovaj immortal fenyx rising i ako da, vredi li kupovine? YT rivjuovi su standardno neutralni i ne govore nista, a videh da su je spustili 50% na storu.
 13. magicna_ruka

  Samsung Galaxy Watch/Active

  Megalol, dobih i ja danas. Em su nadigli cenu novoj seriji, em kozne narukvice (bljak), em ne radi. Istovremeno, dosao je update za prethodni GW. Sve nesto strahujem da ce da nam zakolju battery life. :D
 14. magicna_ruka

  PlayStation 4 - Diskusija o igrama

  Realna najava za drugi deo igre, ali procitah negde da je otkazana. To napucavanje s hordama mi se i najmanje dopalo pa sam preskocio DLC igranje, ali dao bih sansu i drugom delu igre definitivno.
 15. magicna_ruka

  Samsung Galaxy S21

  Normalan je, narocito ako si bio na 4g i imao bluetooth povezivanja. Meni je za prvih desetak dana koriscenja varirao od 6 i po do 8h (uz bar sat i po Spotify slusanja svaki dan), zavisno koliko sta koristim kojeg dana. Raketna stanica nakon S20U. Uvek mozes da ga izogranicavas...
Vrh Dno