bogdan_trajkovic
Poznat
- Učlanjen(a)
- 04.09.2022
- Poena
- 35
Proveri u samoj igrici, da li postoji mogućnost podešavanje obaveštenja.
Hvala na odgovoru, sad sam proveravao sve notifokacije su upaljene u igri, i ovaj gore slajder nikako nece na On odnosno allow notifications, ne znam sta jos da probam da nema neki skriveni meni za podesavane notifikacija?Proveri u samoj igrici, da li postoji mogućnost podešavanje obaveštenja.
Istina. Skida baš baterijuUbi bateriju ovaj novembarski. Barem kod mene brze skida.
Da posiljalac je taj xyz elektronics tako nekako mi rece postar kad me zvao.Ako je i dalje za poklone zaduzen XYZ verovatno moze kod njih da se ode i preuzme, ne ceka nista, samo se najavi.... Kao sto je bilo kada su satovi deljeni.
Pogledaj da ti nije slucajno dodata igra u sandbox za stednju baterije, u smislu ogranicavanja permisija.Pogledajte prilog 413343Pogledajte prilog 413344Pozdrav svima, treba mi pomoć kako da odblokiram notifikacije za ovu igru, nema šta nisam probao, s23 ultra, sve ažurirano i neće notifikacije za ovu igru, hvala unapred.
Pogledaj da ti nije slucajno dodata igra u sandbox za stednju baterije, u smislu ogranicavanja permisija.
Znam da sam morao Gmaps i AndroidAuto par puta da vadim jer trose vise baterije u bezicnoj konekciji s automobilom.
Kako da nadjem sandbox u meniu gde se nalazi to podesavanje?
U okviru pretrage u Settings kucaj Deep Sleep, pa proveri da li je slučajno tamo.Kako da nadjem sandbox u meniu gde se nalazi to podesavanje?
Ipak nije. Moja greškaPopravljen je Google Discover kad je interfejs telefona postavljen na Srpski latinica. Ne dobijaju se vesti na hrvatskom nego na srpskom jeziku.
Developer options -> minimum width i tu se stavi veci broj za vecu rezoluciju i obrnutoJa se i dalje svadjam sa velicinom slova na tel. Nikako da ukalkulisem velicinu i zoom ekrana, kao sto mi je bilo na A 13-ci. Poruke mogu u samoj app ali recimo Viber-nikako. Da li je jos neko primetio, i neko resenje ? Da imam da smanjim rez.ekrana,ali nemam na 23+.
Sa Snapdragon 888 procesorom i 6 GB ram ja koliko znam kod nas se sluzbeno samo taj sa snapdragonom i prodavao.@samurai1974 Samo jedna informacija... Taj S21 FE koji si dobio kao poklon, da li je sa Exinos ili Snapdragon procesorom? Hvala
Mene su zvali pre neki dan i rekli imate fore jos danas da podignete paket.Pozdrav,kupio sam s23 pre medec dana i stigla mi je poruka za potvrdu o poklonu za s21 fe,ali jos mi nije stigao,da li neko zna koliko se ceka i preko koje brze poste salju posto posexpres strajkuje pa me interesuje da li zbog njih kasni dostava telefona?
Hvala, uspeo.Developer options -> minimum width i tu se stavi veci broj za vecu rezoluciju i obrnuto
Uglavnom su sve ispremeštali 😂Ima neki apdejt za Expert RAW i Camera Asisstant.
Dodali nesto, nisam.stigo ni da vidim da l je nesto od toga korisno.
Pogledajte prilog 413650
Ne može, nažalost. Čak i kada u sim manageru isključim drugi sim, ni tada mi ne prepoznaje sim1 kad povežem na bluetooth.Imas podesavanje na telefonu koji sim je podrazumevani za pozive. Stavi 1, pa vidi da li se promenilo. Pozive bi trebalo da primas sa oba, ali da upucujes samo sa jednog
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari