Nedavni sadržaj od amadeusss

 1. A

  SBB - Generalna diskusija

  Mislim da je ovo povecanje brzina samo alibi za neko skorije povecanje cena. Jednostavno, ne vidim razlog zasto bi vecim brzinama dodatno opterecivali svoju infrastukturu ako ne moraju.
 2. A

  Banka Intesa

  S obzirom na ovaj mail sto salju, da li ce od 1. jan naplacivati 120 din odrzavanje deviznih racuna na kojima nema sredstava?
 3. A

  mts Banka

  Proradilo
 4. A

  mts Banka

  Da li vam radi mbanking aplikacija Postanske stedionice? Ne radi mi od sinoc, nece da se uloguje kad unesem pin. Pise "molimo sacekajte", i vrti kruzic.
 5. A

  SBB - Generalna diskusija

  Znam, ja sam sve do sada mislio da mi vracanje u drugoj sobi ne radi jer u njoj ne postoji koaksijalna veza sa modemom iz prve sobe u kojoj vracanje radi.
 6. A

  SBB - Generalna diskusija

  Izvukao sam sad koaks iz modema i zaista radi vracanje u sobi gde je modem. Medjutim, ne znam zasto ne radi u drugoj sobi. Dakle, u drugoj sobi jednostavno utaknem kabl u koaksijalnu uticnicu u zidu, ali nece da radi vracanje na PDS3K.
 7. A

  SBB - Generalna diskusija

  Ja nemam nikakav filter, samo utaknem kabl u koaksijalnu uticnicu u zidu, i ima sliku, ali nece da vraca. Probaj da izvuces koaks kabl iz modema, bas me interesuje da li tada vraca.
 8. A

  SBB - Generalna diskusija

  Zasto onda u drugoj sobi imam sliku a nemam vracanje? Ajd ako ti nije problem, probaj da izvuces koaks iz modema, pa probaj da li radi vracanje.
 9. A

  SBB - Generalna diskusija

  PDS3K D3 risiver ne treba lan za vracanje programa, ali mora da bude na istoj koaksijalnog grani na kojoj je modem. Meni u zgradi sbb instalacija ide preko zajednicke antene, tako da u svakoj sobi imam koaks uticnice u zidovima. Medjutim, samo u sobi u kojoj mi se nalaze PDS3K i modem mogu da...
 10. A

  Platne kartice za Online internet placanje (FAQ u prvom postu)

  Stigne mi brosura uz infostan racun da ko kreira nalog na e.sanduce i plati junski racun preko njih dobija 8% popusta. Odem na e.sanduce, kreiram nalog, platim karticom, kad posle na infostan sajtu vidim da placanje vazi samo za Mastercard kartice, i to samo za ograniceni broj korisnika. Koji...
 11. A

  SBB - Generalna diskusija

  Ako podnesem zahtev za raskid, pa se u otkaznom roku predomislim, da li jednostavno odem u poslovnicu i potpisem odustanak od raskida, ili kako to vec ide? Valjda ne uslovljavaju nesto posebno.
 12. A

  MTS optika za fizicka lica

  Da li se dobija nesto vise ako se ide preko promotera, npr. 14 meseci po dinar? Ako to nije slucaj, ne vidim zasto bih isao preko promotera, ako mogu preko njihovog sajta ili call centra.
 13. A

  Iris TV mts

  Ne postoji app za Smart TV, a app za mobilne uredjaje ne radi na TV-u.
 14. A

  skrill ili netteler?

  OK
 15. A

  NBS - Sistem instant plaćanja

  Hvala na odgovoru.
Vrh Dno