PeraNS
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.10.2005
- Poena
- 620
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 3600
- Matična ploča
- ROG STRIX B350-F
- RAM
- GeiL DDR4-3200 2x8
- GPU
- AMD Radeon 6700 XT
- Storage
- Kingston A2000
- PSU
- Seasonic Focus 550W Gold
- Kućište
- NZXT
- Monitor
- Philips 278E9Q
- Miš & tastatura
- Logitech
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Drugarica koja nema veze sa notebookovima (a bogami ni ja) me je zamolila da joj pomognem u odabiru notebooka za fax. Prvo i osnovno za sta se ona "uhvatila" je izgled! Znaci hoce neki lap top u boji (ferrari je preskup vec sam gledao, kosta preko 200.000). Drugo i veoma bitno je sto duza garancija (bar tri godine)! Performanse su manje vazne s' obzirom da se nece raditi grafika i sl. ali bilo bi dobro da ima video izlaz zbog projektora i sl (npr. prezentacije na fakultetu). Dakle da rezimiramo: Najvazniji su: IZGLED, KVALITET I MALA TEZINA!!! Takodje procesori tipa sempron i celeron ne dolaze u obzir. Ja sam zapeo da ne uzima lap top bez 15" displeja, 1GB rama i HDDom od oko 100GB (mozda gresim... ispravite me al' oni od 12" su stvarno smeshi: ikone na desktopu su suvise sitne za tu rezoluciju). BTW mi smo nesto gledali u COMTRADEu FS 1655G sa turion procesorom, 100GB hdd i 1GB ali mi nekako deluje jeftino i krhko mada onaj glos displej ili kako se vec zove nas je odusevio (btw comtrade na ovaj model daje samo 1 godinu garancije).
Aj pls neke preporuke od dobrih poznavalaca notebookova. Unapred hvala!
Aj pls neke preporuke od dobrih poznavalaca notebookova. Unapred hvala!
Poslednja izmena: