- Učlanjen(a)
- 15.12.2004
- Poena
- 349
Dobro vece, evo ja danas odvojio ovo popodne da napokon resim to pitanje hladjenja, na mojoj 6600GT, koje se inace kako znate greju poput furuna!
Materijal:
1.AMD Box kuler
2.ventilatorcic-kinesce-4-ka=55 dindzi, kom=1 🙂
3.plastificirane zice (kojima prozivodjaci pakuju kablove i slicno) kom=4
Ulozeni rad:
1.secenje box kulera uzduzno, rucnom testericom.
2.poliranje kulera smirglama raznih velicina, i na kraju polir pastom.
3.montiranje ventilatorceta, na hladnjak, i zatim vezivanje istoga sa 4 pl. zice za samu karticu.
Jos uvek je u fazi testiranja temperature, ali recimo da je 15-20 stepeni manje nego sa fabrickim kulerom, s tim sto planiram da zamenim 4-ku ventilator bar 5-com, jer je 4-ka isuvise mali i slab ventilator. Prvobitna zamiso mi je bio box kuler AMD-ov, ali on udara u j.... modem tako da sam morao da izbacim tu opciju, po slici videcete da bi to razbijalo od hladjenja!
Pozdrav!
Materijal:
1.AMD Box kuler
2.ventilatorcic-kinesce-4-ka=55 dindzi, kom=1 🙂
3.plastificirane zice (kojima prozivodjaci pakuju kablove i slicno) kom=4
Ulozeni rad:
1.secenje box kulera uzduzno, rucnom testericom.
2.poliranje kulera smirglama raznih velicina, i na kraju polir pastom.
3.montiranje ventilatorceta, na hladnjak, i zatim vezivanje istoga sa 4 pl. zice za samu karticu.
Jos uvek je u fazi testiranja temperature, ali recimo da je 15-20 stepeni manje nego sa fabrickim kulerom, s tim sto planiram da zamenim 4-ku ventilator bar 5-com, jer je 4-ka isuvise mali i slab ventilator. Prvobitna zamiso mi je bio box kuler AMD-ov, ali on udara u j.... modem tako da sam morao da izbacim tu opciju, po slici videcete da bi to razbijalo od hladjenja!
Pozdrav!