3000:1 Contrast
pa uglavnom najmanje za igranje ali i to se ponekad desi....i recimo filmove....
Duhovi u igrama i filmovima su laz i mit. Toga retko danas ima.
PVA panel je bolji od TN panel-a po pitanju ugla,prikaza boja ali je TN panel bolji po odzivu.
I jos nesto,NE POSTOJI savrsen TFT monitor. Svi imaju svoje boljke. Uglavnom je kupovina TFT-a stvar licnog misljenja/iskustva/itd.
Kontam da je to dosta? :d
hmm, kako u kojoj igri. u recimo FEAR-u se jasno vide duhovi. dovoljno je samo da ides napred i vides kako ivice predmeta kasne. znaci nisu zamucene, nego bas kasne.Nije duh..nego zamucjenje...uporedi recimo 971p i neki stariji monitor 25ms...pa cjesh skontati o chemu pricham. Na ovo na 971p se mozhe navicji ako nisi gejmer...na 25ms nema shanse...
taj Benq jel ima full 2ms ili ima grey2grey 2ms ?
LG 194WT ima 5ms full kao i 204WT.
to sam video kod vecine monitora da imaju g2g,sad znam sta je to,ali me zanima da li ima onda uopste 2ms full ili 4 ms full,i koliko kosta takav monitor?
to sam video kod vecine monitora da imaju g2g,sad znam sta je to,ali me zanima da li ima onda uopste 2ms full ili 4 ms full,i koliko kosta takav monitor?
e vidis to i nije tako losa ideja,aj videcu ali posto je taj LG:type: jer 2000-3000 din mi neigra nikakvu ulogu tj ako je BenQ skuplji za 2000 - 3000 din od LG-a onda bih uzeo BenQ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari