Pa,Damire,bas me i nisi nesto ubedio
Jeste taj LG 1919s jeftin i ima bolji kontrast (koji je potpuno nevazan i neprimetan) ali ljudi koliko vidim imaju podosta problema sa njim.Te mrtvi pikseli,te zamucenja,te klima se na sve strane,te kojekakve gluposti a to,priznaces bas i ne uliva poverenje.
Pazi,i kada sam kupovao komp,dobro sam razmislio.Nije 2 meseca drndanja po forumu bilo za dzabe.Nije ni 2 meseca drndanja po Kikindi i Xeonu/Busu/ComTechu bilo za dzabe.Nema veze da li je u pitanju 4 ili 400 evra,mora da se razmislja.Sta me boli uvo da li tamo neki pera/mika/bane misli da sam budala,vazno je da sam ja dobro prosao i da imam stvar koja ce dobro da odradi posao.Podvlacim rec "dobro" koja znaci "odlicno".BTW,to nisu pare od moje babe ili strine,to su moje pare.Svejedno je...
Tako ce biti i ta ovo.Cekaj malo,da vidimo sta ljudi kazu.Nije to eurokrem od 100gr da se kupuje svaki dan.A ti se ubi hvaleci pomenuti monitor.OK,ti nisi imao problema,ali drugi jesu,a u te druge mogu i ja lako da upadnem.Znas i sam da sam baksuz na kvadrat,po tom pitanju...
Pazi,ako treba da se saceka-sacekacu.Ako treba jos para da se doda-nema problema.Ali da se uzme nesto kvalitetno i pouzdano.Znam da ce posle dve godine svaka budala praviti TFT monitore,ali on mi sada treba.I treba da prodjem sto bolje.
OK,ja te cenim i tu nema sta.I kada sam pitao za komp,ti si mi pomogao i to cenim.I u vezi drugih stvari.Ja sam samo kupac koji kako kaze neko (you know who) "ne zna da skine dvd-rw uredjaj,a ja mislio da zna" ali koga boli uvo.I bas zato u obzir uzimam svaku pojedinost.
Sta bi sa garancijom? Godinu dana? To kao nije vazno.Pa,citam po SK-u,nema nista bez 3 godine,a negde i 5.Po ovome provbitna garancija postaje smesna,zar ne?
Ajde pozdrav,i nemoj slucajno da me napujdas za ovaj post.Barem nemoj jako,kao sto znas

He,he... Nisam mogao da odolim.
P.S Mogao bih da navratim do tebe da vidim taj tvoj monitor,kad budes imao vremena,ako nemas nista protiv.