Ostoja imas li jos neki dobar savet?
"TrailBlazing" (+5% movement speed, 100% reduced entrapment duration), dovoljan jedan poen zbog entrapmenta, kasnije moze i vise kad nakupis "viska" poena, inace je pasivni skil.
Dva puta prelazak igre :zgran:
Bogami Ostoja ostavice te riba zbog titan questa![]()
Evo moj glas za Spirit/Warriror,sjajna je kombinacija.
Wideo sam na delu, doduse warrior/spirit i mogu ti reci da je mnogo slabiji od mog hunter/nature karaktera!!
Igrao sam ja sa drugarima. Klasicno; koliko ljudi ima toliko puta su kripovi jaci!!! Naravno da je zanimljivije igrati tako, pogotovo ako ste jos u istoj prostoriji!
Znaci, da punim dex. ?.
Ja sam se napatio sa Mantikorom na epic-u.... jurcam oko njega, pucam i kad je ostao na 25% healtha, stanem da ga dokusurim... i ladno me pojede?!? Da ne spominjem sto mi treba dobrih 5 min trchkanja okolo da bih ga ubio....
da li mogu negde ili nekako da skinem one charmove i unapredjenja koja sam vec instalirao na orurije,armor itd..??
da li mogu negde ili nekako da skinem one charmove i unapredjenja koja sam vec instalirao na orurije,armor itd..??
:glup: A kako se to instalira? :d
Zli bokser je napisao(la):da li mogu negde ili nekako da skinem one charmove i unapredjenja koja sam vec instalirao na orurije,armor itd..??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari