Šta je novo?

Titan Quest

acapetra: izvini sto tek sad odgovaram, ali da pojasnim. Bilo je i ranije pisano o tome da netreba trositi poene u pocetku na marksmanship vec gledati da se sto pre dodje do +32 nebi li se mogle do kraja unaprediti dve najbitnije magije za strelca (prolazenje kroz tela i razdvajanje strela). Videcu mozda napravim snimak i obelezim redosled stavljanja poena na skilove i korist istih.

Ostoja imas li jos neki dobar savet?

"WoodLore" skill ti povecava brzinu "rada" sa lukom ili kopljem, i to ti je pod obavezno na max!

Dodaj bar po jedan poen u:

- "Art of the Hunt" (+xx% pierce damage, x damage to beastmen), dovoljan jedan poen zbog dodatnog damage-a, kasnije moze i vise kad nakupis "viska" poena, obrati samo paznju da je "aura" u pitanju, znaci mora da se aktivira.
- "TrailBlazing" (+5% movement speed, 100% reduced entrapment duration), dovoljan jedan poen zbog entrapmenta, kasnije moze i vise kad nakupis "viska" poena, inace je pasivni skil.
- "Study Prey" (-21% enemy damage resistance, -21% enemy pierce resistance), ovo bacas na neprijatelje (ili grupu) koja je malo tvrdji orah. Vidi koliko cesto bacas ovo, pa shodno investiraj poene.
- "Flush Out" (-14% enemy defensive ability, -14% enemy elemental resistance), ovo je dodatak na "Study Prey" skil, investiraj ukoliko imas oruzje koje dodaje elemental napad na klasican fizicki.

Posle mozes i da investiras u "Herbal Remedy" i slicne, mada sam ja lvl.39, a tu jos ni jedan poen nisam potrosio posto mi ne treba za sad...

Poslednja izmena:
Niste uopšte interesantni, probajte i nešto drugo sem huntera ;)

Cim predjem sa Sage-om, pokusacu Spirit/Storm kombinaciju (cini mi se da je to Oracle) :).

I mala ispravka:
"TrailBlazing" (+5% movement speed, 100% reduced entrapment duration), dovoljan jedan poen zbog entrapmenta, kasnije moze i vise kad nakupis "viska" poena, inace je pasivni skil.

Trejlblejzin' jeste pasivan, ali funkcionise samo kad je aktivan Art of the hunt....

Poslednja izmena:
Ostoja i Proday hvala vam, tek sam 18 lvl, polako cu do da usavrsavam.
Imao sam warhunt/storm i uopšte se nisam oduševio sa stormom.

Nece, ucim je polako kako se igra :D :D :D.

Dva puta prelazak igre :zgran:
Bogami Ostoja ostavice te riba zbog titan questa :D
Evo moj glas za Spirit/Warriror,sjajna je kombinacija.

Wideo sam na delu, doduse warrior/spirit i mogu ti reci da je mnogo slabiji od mog hunter/nature karaktera!!

Jel igrao neko u LAN-u ?

Igrao sam ja sa drugarima. Klasicno; koliko ljudi ima toliko puta su kripovi jaci!!! Naravno da je zanimljivije igrati tako, pogotovo ako ste jos u istoj prostoriji!

Wideo sam na delu, doduse warrior/spirit i mogu ti reci da je mnogo slabiji od mog hunter/nature karaktera!!

:D A kako si to zakljucio?Ja ga munjim nesto kao Spirit kradja zdravlja usporavanje,a worrior samo jacina udarca itd isl bez onih stun magija...Kombinacija je super kako god neko pridje uspori se i lagano mu opada zdravlje dok mu u isto vrame truli oruzije :-devil-: ...

Zakljucio sam tako sto je prijatelju sa tom kombinacijom trebalo bar 2x vise vremena da predje na normal!

i da nedodje do zabune moj prvi lik je bio isto w doduse / storm (igrao do 24lvl-a) i kada sam presao na ovog progledao sam!!!

Ma ja sam sa warfare/storm dosao do 43 lvl i evo upravo sam presao Egipat na epic. Mnogo sam budzio warfare, a sada cu malo vise da se bacim na storm.

Igrao sam ja sa drugarima. Klasicno; koliko ljudi ima toliko puta su kripovi jaci!!! Naravno da je zanimljivije igrati tako, pogotovo ako ste jos u istoj prostoriji!

kako si uspeo sa tolikim lagom ?
Ima li neko resenje posto patch 1.20 neresava

Golden, druze, neznam o kakvom lagu govoris. Meni je fino radilo, tj. nisam primetio nikakvo lagovanje!

Inace evo me u mongoliji i 53lvl sam izjadio! Ono sto me je u startu zateklo je da 90% udaraca kojih primam je kritikal sto znaci da moram jos mnogo da poradim na defansive ability!!!

Poslednja izmena:
Znaci, da punim dex. ? :).

Ja sam se napatio sa Mantikorom na epic-u.... jurcam oko njega, pucam i kad je ostao na 25% healtha, stanem da ga dokusurim... i ladno me pojede?!? Da ne spominjem sto mi treba dobrih 5 min trchkanja okolo da bih ga ubio....

Znaci, da punim dex. ? :).

Ja sam se napatio sa Mantikorom na epic-u.... jurcam oko njega, pucam i kad je ostao na 25% healtha, stanem da ga dokusurim... i ladno me pojede?!? Da ne spominjem sto mi treba dobrih 5 min trchkanja okolo da bih ga ubio....

Pricao sam ti ja o tome ;o) Inace dovoljno je da te zabode ili rukom ili bilo cim i da odes u vecna lovista.

Inace ja nebih forsirao dex posto jako malo utice na ofansive i defansive! Bolje armor i nakit koji ima to u sebi. Recimo amulat sa +80 na ofanzive i slicno. Poz

I da, jos uvek je rano da razmisljas o tome. Imas jos da igras ole do legendary mongolije ;o)

Poslednja izmena:
da li mogu negde ili nekako da skinem one charmove i unapredjenja koja sam vec instalirao na orurije,armor itd..??

Ljudi sa kojim patchom se sredjuje onaj tupavi bug, skidoh 1.18 ali nista se ne dogadja pozitivno. Aj mrzi me da brljam nazad, tj. nemam vremena a ortak me zamolio da mu skinem patch pa ako neko moze da mi posalje link na pm ili ovde bilo bi pro. Hvala unapred! Pozdrav

Zli bokser je napisao(la):
da li mogu negde ili nekako da skinem one charmove i unapredjenja koja sam vec instalirao na orurije,armor itd..??

Bice ubacena ta varijanta u exapansion packu koji bi trebao uskoro da izadje. Jedino sto ce biti 50-50 sansa da ti pukne ili item ili charm u procesu skidanja....

btw, ja se smorio sa sage-om u legendary Grckoj. Sad cu da probam neku drugu kombinaciju...

Omg zar ispocetka sad kad si toliko presao?!? Inace ja batalio na neko vreme. Stigoh do mongolije i sad pauza malo da se opet pozelim ;o)

Ma ja bih da probam nesto novo... (nesto divlje) :D

Sad sam imao kombinovani build hunter/storm, sad hocu da probam 100% "magicnu" varijantu.. gorepomenuti spirit/storm ili nature/spirit mi deluje ok. Mozda earth/storm... hm :)

Batali nature u svakoj kombinaciju. Jedino sto valja je magija sto ti daje energiju i nista vise. Mislim da se neisplati zbog toga uzimati celu profesiju u kojoj je sve ostalo katastrofa!!!

Ne znam, jos se razmisljam. Pokusacu Spirit/Earth zbog Lich-a i Core Dweller-a :D. Steta sto je igra ogranicena na 65. nivo (procitao sam negde), inace bi sve ja to na max terao :).

Propustio sam quest pod imenom A MISTERY IN THE MOUNTAINS, u Mongoliji, kada moram da unistim pleme neandertalaca koji su ukrali nesto od nekih... to je onaj quest kada razgovaram i sa onim svestenikom ispred nekog hrama... dva puta sam update-ovao quest, ubio sve sto se krece, otkrio svaki pedalj mape, ubio mali milion neandertalaca ali quest nisam resio. Da li neko zna kako se resava?

Nazad
Vrh Dno