http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Easter_eggsThe Dark Brotherhood's ruling body is entitled the Black Hand, a name taken from that of the Serbian terrorist group who assassinated the Arch-Duke Franz Ferdinand, sparking the catalyst for World War I.
Ma dobro, to je očigledno zezancija, ali imam drugare koji su stvarno prelazili igru na 8 do 12. levelu, pri čemu su pozatvarali sve kapije i prešli praktično sve kvestove u igri. Kako - nemam pojma. Osim da recimo nisu namerno koristili oružja i osobine koji ih leveluju u određenim prilikama. I sa pomeranjem slajderaLevel 8 je zlatan, da nisi mislio na level 2, taj cuveni slucaj![]()
Hm, sad mi je jasno kako neki ovde igraju Oblivion. Dosta vodiča, strategy guide-ova i sl. a posle se ja pitam kako su oni prešli igru na levelu 8 :trust:
Pa kad je sve ostalo intuitivno, jasno, logično, radi kako treba i ne secka na bilo kojoj konfi :d
Covek je tek poceo da igra,prerano je da instalira Oscuro.Zanimljivije svakako jeste,ali je na pocetku dosta teze sa ovim modom.@exste
Bilo bi dobro da ubaciš oscuro's oblivion overhaul mod. Promijenit će ti način levelovanja i još mnogo toga, i učinit će igru dosta zanimljivijom.
Ako hoćeš da još uljepšaš igru ubaci oblivion texture replacer lanscape1024 i landscapelod. Ovi modovi ti neće ubiti framerate.
Teže? Zavisi od načina kako se igra. No pošto je on početnik može se prebaciti na lite verziju.Covek je tek poceo da igra,prerano je da instalira Oscuro.Zanimljivije svakako jeste,ali je na pocetku dosta teze sa ovim modom.
lol, Might & Magic serijal je prilika da se čoveku zgadi svaki RPG (a ujedno i prilika da se pošteno nasmeje).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari