Šta je novo?

[Oblivion split] Sadrzaj igre, questovi, spoileri

Diablo je car :) Kao što Voodoo-u nije cilj da igra neku igru već da patchuje, a igre su tu kao materijal za patchovanje, tako je njemu cilj nabudžiti se, a ne igrati igru :D Muko i kuko, spreči Dagoth Ura u stvaranju novog Boga, otkrij ko je ubio Sothu Silla, oduzmi Hircinu njegovo koplje i popišaj mu se na leš, uživaj dok gledaš kako Akatosh bogimperatorzmaj brani svoju zemlju i ubija gospodara Dedri, Mehrunesa Dagona...Mislim, kapiram ja budženje, ali preteruješ malo :)

:d U pravu si, volim da se budzim. I to sto je moguce sto vise pre resavanja glavnog questa. Mada, to vise vazi za Morrowind. Ovde budzenje ne vredi toliko. Jedino zbog nekog vizuelnog smeka. To me malo nervira u Oblivionu, al oprostio sam mu. :) BTW, ovde sam (za razliku od ES3) glavni quest odmah presao - dva dana mi je trebalo. A kad budem imao vise vremena za pricu u Morrowindu onda cu tek da krenem ko covek (po mogucstvu u kontinuitetu da zavrsim questove).

Računaj onda mnogo dana u kontinuitetu :)

EDIT: A očekujem i mnogo pitanja ovde... ("Gde su dve stene kao igle uperene u zvezde...?") :p

Poslednja izmena:
Ne, to je bio prototip. ;)
Tvrdio sam za ovaj (ovo je samo jedan primer):
Daedric Claymore
Weight 0
Damage 35
Fire dmg 10 pts for 1s on strike
Frost dmg 10 pts for 1s on strike
Shock dmg 10 pts for 1s on strike
Damage health 10 pts for 1s on strike
Absorb health 5 pts for 1s on strike
Soul trap for 1s on strike
Silence for 1s on strike

Koliki je charge/uses sa tim macem?

Sada iz fazona nosim Ebony Blade jer mi se svidja kako izgleda:smoke:

Za taj mac, kao i za ona moja dva navedena OVDE:
Charge: 1600, Uses: 18.
Al' nosis Azura's Star sa sobom i kad god ubijes nekog monstera napuni se i gem, pa recharge-ujes mac.

Poslednja izmena:
da li je neko odradio ovaj quest? sta treba da radim?

vidi slike u attach.

Prilozi

• Oblivion 2006-09-24 04-19-00-59.jpg
    Oblivion 2006-09-24 04-19-00-59.jpg
    377.8 KB · Pregleda: 63
  • Oblivion 2006-09-24 04-19-24-18.jpg
    Oblivion 2006-09-24 04-19-24-18.jpg
    107.7 KB · Pregleda: 73
  • Oblivion 2006-09-24 04-18-07-50.jpg
    Oblivion 2006-09-24 04-18-07-50.jpg
    107.8 KB · Pregleda: 65
  • Oblivion 2006-09-24 04-18-14-64.jpg
    Oblivion 2006-09-24 04-18-14-64.jpg
    65 KB · Pregleda: 59
Moras da pozavrsavas sve daedric questove pre ovoga da bi ga aktivirao!

ne znam da li je ono gore bug, ali sam ja sebi jednom tako bounovao jedan deger..... nikako nisam mogao da ga bacim iz ruke, pa resim da se popnem na konja........ e, sad nisam siguran da li sam uspeo da sidjem sa gore navedenog kompanjona, kad ono vidim......... moj cenjeni desktop..... i tako propade 1+ sati igranja...........

Ima li neka shema da zavrsis Umbrin quest a opet zadrzis Umbru za sebe?

Ma naravno,uopste ne moras da je das.:D Ma za njen quest bi trebalo da moras da je das,ali dobijes bednu nagradu u odnosu na mac.U svakom slucaju bolje je zadrzati ga.

Poslednja izmena:
Ma naravno,uopste ne moras da je das.:D Ma za njen quest bi trebalo da moras da je das,ali dobijes bednu nagradu u odnosu na mac.U svakom slucaju bolje je zadrzati ga.

Ma kapiram ja to, ali ja bi da se quest vodi kao zavrsen i da mi ostane Umbra pride. Naime, hocu da odradim poslednji daedric quest (koji ti se otvori posto zavrsis SVE prehodne) i dalje da nastavim da se seckam po Oblivionu sa sve Umbrom za pasom. :-devil-:

hehe...e to ne mere...i yare i pare:p

Pa i vodi se kao zavrsen quest i ostane ti mac. Samo sto se taj lik (statua) malo iznervira sto mu nisi dao mac, al' boli te. :)

Al ja nisam mogao da nastavim dalje sa stalnom pretnjom koja mi visi nad glavom...Dedrina osveta kad-tad ce da usledi...:p ako ne odma' ondak u ekspanziji...:whip:

Bilo bi fino kada bi napravili i neki poseban expansion koji bi ponudio da se vodi neki Dedrički vojnik, neiskusni prašinar koga su uvalili u prve redove invazionih snaga i koji je ostao usamljen na ovoj strani stvarnosti nakon zatvaranja Oblivion kapija, pa sad mora da radi svašta da bi opstao u ovom svetu :) To recimo da bude 3. ekspanzija, nakon što prve dve prošire igru kao što su to učinili Tribunal i Bloodmoon. Naravno, od toga nema ništa :(

hehe...stvarno.Daedra outcast...svi ga mrze a on bi samo da se vrati kuci...

I tako na pocetku ti (golja) sretnes nekog bakutanera; bakica te odmeri od glave do pete pogledom pa kaze: "Say... that's a nice armor". Sledeca scena bakica odlazi u daedric armoru a ti lezis out cold na patosu u daedric gacama. :D

Poslednja izmena:
LOL....ekstra...:D :D :D

Za taj mac, kao i za ona moja dva navedena OVDE:
Charge: 1600, Uses: 18.
Al' nosis Azura's Star sa sobom i kad god ubijes nekog monstera napuni se i gem, pa recharge-ujes mac.

Znam za Azuru al opet mi to izgleda mnogo cimanja jer se brzo prazni.

Ja sam uzeo azura's star i svaki put kad naidjem na neku neljudsku zivuljku bacim soul trap, pomerim joj bulju i uzmem dusu :D Fino radi dok ne naletim na gomilu ljudolikih "mob"-ova kojima ne mogu zarobiti soul jer nemam dovoljno jak soul gem :( Valjda cu naleteti na neki Black kasnije u igri.

E da sam znao na vreme, uzeo bih Thuga kao klasu. Apsolutno su svi glavni skillovi upotrebljivi u "realnom igranju" - blunt, blade, heavy armor (mada više volim light ali nema veze), armorer itd. plus restoration i lockpick. Prava stvar.
A ne glupi varvarin što ima hand-to-hand attack što ga nisam mrdnuo od kako sam počeo da igram...

Kao što ti rekoh u 78 navrata, počni da igraš nešto sa još nečim sem varvarinom :) Drugo, igra ima custom class, možeš da kreiraš lika kakvog hoćeš.

Eto tako i ja napravih Samuraja lol Razmisljao sam pola sata kakvog lika da napravim da bude skroz upotrebljiv ratnik mag :D Mada jedino mogao sam da stavim light armour jer Samuraji nose light ;)
No da ne pricam previse:
http://i53.photobucket.com/albums/g70/djordje984/Oblivion/stats1.jpg
http://i53.photobucket.com/albums/g70/djordje984/Oblivion/stats3.jpg

@Diablo ja na ovom Debaseru imam charge oko 7200 i oko 60 usea. Mozda zato sto sam ga pokupio kad sam bio visok lvl.
http://i53.photobucket.com/albums/g70/djordje984/Oblivion/Debaser.jpg (nisam uspeo do kraja uploadovati sliku :()

Poslednja izmena:
Ma znam ali videh da je i u ovom threadu rec o chargeovima oruzja.

I tako na pocetku ti (golja) sretnes nekog bakutanera; bakica te odmeri od glave do pete pogledom pa kaze: "Say... that's a nice armor". Sledeca scena bakica odlazi u daedric armoru a ti lezis out cold na patosu u daedric gacama. :D

E, slatko sam se nasmejao:D Ti bre mora da si na nekim drogama:D

Nego, ocu da nadjem neki dobar jednorucni mac (sa dobrim damage-om) pa da ga enchantujem sa svim mogucim raspolozivim magijama. Gde da nadjem/kupim jedan takav? Zavrsio sam glavni quest tako da oblivion kapije kao opcija otpadaju.... Takodje sam resio guild questove (sem DB) kao i dobar broj obicnih (oko 140-ak).

Inace, kad zavrsim DB quest, sta onda preostaje da se radi? Okacis Umbru o klin i kupis kucu na gold coast-u pa se penzionises? Mislim, sta ti preostaje?

:D Ja sam pokupovao sve kuce i stracare i skroz ih opremio (mozes da se igras SIMS-a, cak mozes i sluzavku da unajmis u Skingradu :)). Pozavrsavao sam sve moguce questove - i glavni i sporedne. Sad sam krenuo da istrazujem optimalno resenje za enchantovanje jednorucnog maca - preporucujem daedric longsword. Jos kad bih se setio gde sam ih nalazio. Najverovatnije na dremora lordovima (ako nisam pomesao sa Morrowindom :)). Ne mogu da se pohvalim da sam neki baja u igri. Slajder za tezinu mi je na sredini, a opet kad naletim na jace gobline ili ogra pomucim se da ih ubijem (riknu iz mozda 10-tog udarca).

Poslednja izmena:
Primetio sam da se prebacivanjem snimljenih pozicija sa jednog kompa na drugi neki podaci gube.
Prvi put kad sam prebacio par save game-ova s 1. na 2. masinu, izgubila se mogucnost uzimanja screenshotova i NESTAO je bag sa bound itemima (vise nisi mogao da ih "perm-ujes" forom: bound, repair, drop, wait for enchantment to end, pick up). Pri pokusaju da ih izbacim iz inventara dobijao sam poruku "you can't drop quest items". Onda sam te pozicije ponovo prebacio za 2. kompa na 1. i sad ne samo da mozes da permujes bound iteme, nego je postupak u toj meri pojednostavljen da je dovoljno samo da ih boud-ujes i sacekas da magija prestane - ostaju ti u inventaru (!?). ***, ja postajem sve bolji i bolji u ovoj igri! :d
Pitam se sta bi se desilo kad bih jos jednom ponovio ovo prebacivanje save game-ova. Verovatno bih postao besmrtan il sta vec.

Nazad
Vrh Dno