waikiki
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.10.2006
- Poena
- 320
Pa onda nije isti broj :d
Moj broj je imao 5 cifara, te sam morao dobiti jos jednu, prvu.Ostalo je staro. Inace oni koji imaji broj sa 6 cifara, nisu imali nikakve promene.
Pa onda nije isti broj :d
waikiki a da li tvoj sestocifreni broj je slican kao i vecini na toj novoj centrali ili nema veze sa numeracijom na njoj?
Pa po ovome ispada da je to budalastina , jer ispade da ce samo ISDN useri dobiti ADSL !
vec ste se valjda svi informisali uslov je da imate cistu liniju dakle niste dvojnik niti na pcm-u, naravno ko je ima isdn vec sigurno ima mogucnosti i za adsl samo je potrebno da se ugrade dslam portovi u centrali
e moja cenrala je digitalna, ali je starije generacije ! Radi se o modelu GD-5C.
Kada sam na es-u postavio pitanje, dali ce moci preko nje ADSL, lik mi je rekao da korišćenje ADSL-a nema veze sa tipom centrale, to su dva nezavisna sistema koji samo koriste isti fizički vod.
Jos se tripujem dali zadovoljava ADSL !
Jedina mana je nesto slabiji ping koji ima ADSL u odnosu na kablovski.
Koliki je u proseku ping kod ADSL-a? Jel zavisi od paketa (brzine)?
u proseku do Googla oko 70ak ms... mozda i vise...
Nego koliko obicno prodje od online zahteva do ugradnje?
Riba iz telekoma kao da je pala s'marsa "Hoces da podneses prijavu za ADSL?!!??!!"-DAAA.
Da mi koleginicu i ona pocne da me ispituje...
Bor, Cacak, Jagodina, Kikinda, Kosovska Mitr., Kragujevac, Kraljevo,
Krusevac, Leskovac, Novi Pazar, Pancevo, Pirot, Pozarevac, Prijepolje,
Prokuplje, Sabac, Smederevo, Sombor, Sremska Mitr., Subotica, Uzice,
Valjevo, Vranje, Zajecar i Zrenjanin gde pripada i Vas br. telefona..."[/I]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari