Šta je novo?

ADSL u Pancevu?

Učlanjen(a)
13.10.2003
Poena
620
Danas mi je stigao poziv iz poste da se javim i uplatim za ADSL
Jeli ovo san ili pred referendumska kampanja? Ako je neko dobio slican poziv neka se javi.

I sta bi?
Koje su cene?
Ja se prijavih pre neki dan,rece mi ljubazna teta da jos samo prikupljaju podatke od zainteresovanih.....
Ovo mi sve smrdi na neku vezicu:)

Kakva je centrala blizu kružnog toka na Kotežu I, da li je to nekom poznato ?

Zver samo mudro cuti :D

Nego, procitah onu ponudu iz Telekom-a koja je krajnje shtura - samo pise da oni koji potpisu ugovor sa Telekom-om nece placati 5000 din. i da ce ostvariti pravo na 15% popusta (ne pise koliko dugo) i da je cena za 256/64 1208din. (ne secam se napamet ostale 2), a dole sitnim slovima pise:
* bez pdv-a :D

i kaze jos nesto u fazonu da ce uvodjenje pocetu u periodu novembar-januar, a po redosledu kako su se zainteresovani prijavili/potpisali sta li vec, a prijavljivanje moze da se obavi direktno u posti, pozivom na 9813 ili na sajtu www.telekomcentar.com

U principu, nista novo :), ali nikako da provalim po kom kriterijumu su slali ljudima tu "ponudu" (pre bih rekao reklamu) jer su neki dobili, a vecina nije (izmedju ostalog i dosta onih koji su vec popunili anketu na sajtu, imaju trojku...) :S:

15% popusta ce da traje 3 meseca i uvodjenje ce biti od decembra do februara (tako barem kazu). Nema potrebe da se potpise ugovor da bi se nebi moralo placati ovih 5000, vec je dovoljno da se prijavis.

Ja sam se inace pre 2-3 dana prijavio na www.telekomcentar.com i danas mi je stigla brosura.

Ja sam se prijavio pre dve nedelje, cak su me zvali na mobilni da me pitaju koji user name bih voleo, dali su mi i sifru i rekli su mi da ce me uskoro zvati da potpisem ugovor.

Ja sam se prijavio pre dve nedelje, cak su me zvali na mobilni da me pitaju koji user name bih voleo, dali su mi i sifru i rekli su mi da ce me uskoro zvati da potpisem ugovor.

Čemu služi ta šifra i lozinka, gde se to koristi?

Pa za logovanje, sastoji se od tvog fiksnog broja telefona i jos nekih brojeva, to je samo za prvi put, posle mozes da je promenis.

Da znam to,ali gde....
Inace sto se tice ADSL, prijavio sam se proslog meseca,ali nikakav odgovor nisam dobio do sad.....

Poslednja izmena:
Dobio sam brosuru od Telekoma i nazovem ih na 9813.
Ljubazna teta: izvolite
ja: Hocu adsl
Ljubazna teta: da li znate sta nudimo
ja: ne znam ali znam sta meni treba
Ljubazna teta: recite
ja: 1024/128 Kb/s
Ljubazna teta: nema problema, dajte mi vase podatke
ja: ja poceo da mucam, zaboravio kako se zovem, u soku totalnom, ne verujem sta mi se desava
Ljubazna teta: javicemo vam se da se dogovorimo oko preuzimanja opreme
ja: Jeste li vi sigurni da to moze, dvojnik sam, stara centrala blablabla
Ljubazna teta: ma nema problema, Telekom ce vam izaci u susret.Stigla je neka nova oprema pa mislim da nece biti problema.
ja:??????????
Ljubazna teta: koji bi ste zeleli username?
E kad mi je ovo pitala zamalo nisam pao sa stolice!
To se sve desilo pre neki dan ali me josh niko nije zvao :(
Ehhhh
Nisam ja te srece.

Poslednja izmena:
Moja sesa danas podigla paket iz telekoma za adsl, eto toliko :D

Dobio sam brosuru od Telekoma i nazovem ih na 9813.
Ljubazna teta: izvolite
ja: Hocu adsl
Ljubazna teta: da li znate sta nudimo
ja: ne znam ali znam sta meni treba
Ljubazna teta: recite
ja: 1024/128 Kb/s
Ljubazna teta: nema problema, dajte mi vase podatke
ja: ja poceo da mucam, zaboravio kako se zovem, u soku totalnom, ne verujem sta mi se desava
Ljubazna teta: javicemo vam se da se dogovorimo oko preuzimanja opreme
ja: Jeste li vi sigurni da to moze, dvojnik sam, stara centrala blablabla
Ljubazna teta: ma nema problema, Telekom ce vam izaci u susret.Stigla je neka nova oprema pa mislim da nece biti problema.
ja:??????????
Ljubazna teta: koji bi ste zeleli username?
E kad mi je ovo pitala zamalo nisam pao sa stolice!
To se sve desilo pre neki dan ali me josh niko nije zvao :(
Ehhhh
Nisam ja te srece.

Mene niko iz telekoma ni da opsuje,a kamoli da se javi u vezi mog zahteva,a ulica u kojoj se nalazi moja parica se kopa i uvode se nove linije.Cak sam pitao i majstore,da li to stvarno kopaju za telefon ili su samo okacili onu zutu traku,onako bez veze.Ljudi mi rekose da je za telefon.E sad ako me prebace na novu centralu,ako me razdvoje od dvojnika namerno necu hteti da uzmem ADSL od njih zato sto su prevaranti.Ici cu u 3Dnet.:wave:

Nazad
Vrh Dno