Šta je novo?

Gtr 2

Teze ne znachi realnije.

Ti automobili i treba da imaju gripa na lopate. Ja sam uvek govorio da je GTR preteran, odnosno nerealno tezak. Automobili su se ponashali kao da vozish po kishi, i to sigurno nije tako u realnosti, a GTR2 je to pokazao, jer ne vidim razlog zashto bi napravili nerealnije..

I dalje mislim da je za nijansu preteško. Posebno što pravi drastičnu razliku u vožnji (što je još čudnije, ponašanje kola na kočenju) kad je ugašen cluch help, čak i na kolima koja nemaju pedalu kvačila. Potpuno sumanuto da jedan GTC praktično ne može da se vozi kad se isključi automatsko kvačilo, ko da ono ima nekog efekta kad auto već jednom krene... Malo razočarenje, ali u svakom slučaju ga treba držati uključenog.

Qq, kako je igra broooka, kakav bre NFS: Carton, ja cu samo ovo da przim, iako psujem samog sebe zato sto nemam volan, vec igram na misonju + tastaturchina :mad:
Inache volim kada teram 260 u sestoj pa posle naglo promenim prvu brzinu (bez kocenja) i drzim gas do kraja pa mi motor rikne :) Ili jos veca fora, kada celu stazu izvuchem u prvoj brzini pa mi se pregreje motor lol :D
Dobra je fora (i obozavam je) sto npr. vozim petom i ne idem brzo (oko 150kmh, lupam), pa posle naglo cimnem u trecu i dobijam ubrzanje - fazon kod preticanja :p

Moja pitanja su:

1) Ima li neki novi patch?
2) Treba da mi bacite savegame sa otkljuchanim stazama jer sam lenj :p
3) Ako necete da bacite, dajte bar neke cheatove...
4) Jel ima Ferrari Enzo il' se to ja tripujem? (vid'o na stranim forumima)

Poz, odo da palim gumeee ,)

:wave:

Vrati se ti polako na Carton.

Imao sam ja save-game kad sam presao treceg kralja ali sam obrisao celu igru pa ne mogu da posaljem.

Pojavila se na zest-u. Original, naravno, za 10 eura pa koga interesuje eto lepe prilike.

Koja je ono valuta ? :)

Provalih, tajlandski bat :D

BTW, jel ovi shalju igru ili serial ?

edit: super fora, mogu da shalju serial odmah, a igra kad stigne :)

Poslednja izmena:
Izvinjavam se sto ponovo pokrecem staru temu - ali tek sam sada dosao do ove igre. Jel je iko igrao na Radeonu 9550 ( i sa kojim drajverima ) - jer ja ne mogu ni da je pokrenem! Mogu u pocentni ekran, ekrane sa opcijama - ali nikako ni u jednu od ponudjenih mogucnosti za voznju - ni trening, ni trka - odmah mi zablokira komp! Nesto kontam da je grafe, odnosno do drajvera.

Koji ti je ostatak mashine? Ja sam GTR 2 igrao i na 9250 i na 9550, a drugar, koji je ima 9550, NF2 plochu i neki sempron, imao je istih problema kao i ti. Mislim da je u pitanju neka nekompatibilnost na nivou grafichka-plocha ili sl.

ja igro na 2000+ i 5700Le sa 256 ,tako da ako ti ostatak mashine nije neshto mnogo staro moze da ti radi sigurno...

Koji ti je ostatak mashine? Ja sam GTR 2 igrao i na 9250 i na 9550, a drugar, koji je ima 9550, NF2 plochu i neki sempron, imao je istih problema kao i ti. Mislim da je u pitanju neka nekompatibilnost na nivou grafichka-plocha ili sl.

nforce3 (GA-K8NS), s754 Sempron 2800+, Asus9550ge/td(Omega6.1), 768MB RAM, c-media 8738. Nesto mi pada na pamet da nije od zvucne (integrusu sam iskljucio jer su mi mnogo zujali zvucnici na njoj)?

@Shiki Mozak: Ne brinem se da nece da mi radi - vec pitam zasto nece?

Poslednja izmena:
Problem resen - nece da ide na Omega 6.1. Radi na Catalyst 6.5. Inace ne koristim Catalyst drajvere - pa sam odmah poceo da skidam Omega 7.1 - nadam se da je ova stara grafa ipak koliko-toliko podrzana sa najnovijim drajverima. Ima li ko iskustva sa ovom verzijom (7.1) na 9550?

Moram i ja da ozivim temu:D naime nakon igranja besomucnog do pre godinu dana bio sam resio da napravim pauzu,a u medjuvremenu je izaslo jako puno dobrih modova za GTR2,e sad interesuje me dal neko zna gde mogu kupiti kod nas igru ,jer sam do sada djirao narodnu verziju,a teo bi malod a se igram online posto sad sam privrsio s faxom pa ce biti vremena za jurcanje s drugim likovima:D

Posto sam cuo dosta dobrih reci o ovoj igri resih malo da se vozam (RBR dosadio :D) gde da skinem najbolji patch i modo i naravno ove hd texture? ako neko moze da odgovorio bio bih mu zahvalan......moze i linkvoi :d

Druze hvala ;)
EDIT: zaboravi da bapisem koja podesavanja su se pokazala najbolja za logitech momo racing , ili bilo koji volan isto je
hvala

Poslednja izmena:
ako ces bas da se bakces na duze staze s gtr2 onda se lepo registruj na pilsbierbude i preko njihovog autoupdatera skini pregrst svih mogucih peceva,modova,auta,staza(30+gb)i nema potrebe pored ovoga da juris po netu i po silnim sajtovima za modovima kad ti autoupdter sve sam skine i instalira;) a ti posle jedini problem koji imas je odabir 1 od zilion automobila da vozis;),a i isti imaju i 5-6 servera na kojima je stalno neka akcija.

Inace moj savet za sve ljubitelje simulacija(jos pogotovo ako ste fan pravih izvornih GT automobila iz sredine 19veka onda probajte gt legends,po meni gtr2 nije ni blizu po pitanju tehnike voznje ovom masterpiecu:D jer u gtr2 mozete auto da podesite da ide ko po sinama,dok u gtlu nema toliko detaljnih podesavanja,samim tim azdaje od po 400ks sa po 2 tone (i fenomenalnim zvukom) cete pre voziti postrance:D nego pravom trkackom linijom->P'n'G mod za gtr2 ne moze da pridje orignialnom gtl-u<-

Poslednja izmena:
A Power & Glory mod za GTR2. U principu, to je skoro kompletan GTL za GTR2.

Nazalost, GTL je nezvanicno ubijen kada mu je razbijena Starforce zastita. Developeri su se oslonili na to i nisu ubacili nikakve povere fajlova kod online trkanja tako da, nakon razbijanja zastite, svako moze menjati parametre i sa tim voziti online. Ako vozis samo offline, onda je odlican.

P&G mod koristi GTR2 engine i net-code. Radi bolje u online trkama i proverava integritet fajlova. Srecom, nije samo konverzija GTL-a jer to prosto prepisivanje parametara u drugi engine nikad ne donosi dobar rezultat. Ovaj mod je pisan od poectka za GTR2 i rad na njemu je poceo i pre nego sto je GTL razbijen tj. tada nije bilo moguce ni videti GTL parametre fizike.

U svakom slucaju, ko god ima instaliran GTR2, Power & Glory je must-have.

@soko-ne slazem se s tobom.zato jer PnG mod nije ceo gtl prebacen u gtr2 (auti jesu ali je fizika i ponasanje lose u odnosu na gtl(tu su malo zas*ali fiziku pri pisanju koda za PnG)),sto se tice zastita i cackanja fajlova,ako ides na proverene sajtove poput altbierbudea nemas zime to dal neko nesto cacka,pogotovo sto autouploader onda to primeti i nema vise skidanja modova bez reinstalacije automobila.A lobi serverte izbacuje;) tako da kazemo da ima neke zastite 3rd party;),a i provereni su ljudi na abb-u uvek isti a i gtl niej vise toliko popularan da bi neko jurio da cituje

A to isto cackanje je moguce i u gtr2ci (na sta sam naletao=tipa lik vozi stazu za minut ipo a niko drugi ne moze ispod 2ipo minuta)a tu kao sto znamo takodje nema zastite

Uglavnom sve se svodi (kao i u ostalim igrama) na to da citera uvek ima a sve zavisi od servera i postenja ljudi dal ce citovati ili ne jer svaku zastitu mozes da razbijes.

@soko-ne slazem se s tobom.zato jer PnG mod nije ceo gtl prebacen u gtr2 (auti jesu ali je fizika i ponasanje lose u odnosu na gtl(tu su malo zas*ali fiziku pri pisanju koda za PnG))....

Nije nishta prebacivano iz GTL-a vetj je mod radjen od nule, kao shto je Soko rekao. Z@srato nije nishta u modu. Cak naprotiv, PG2 mozze da stane rame uz rame sa GTL.
...sto se tice zastita i cackanja fajlova,ako ides na proverene sajtove poput altbierbudea nemas zime to dal neko nesto cacka,pogotovo sto autouploader onda to primeti i nema vise skidanja modova bez reinstalacije automobila.A lobi serverte izbacuje;) tako da kazemo da ima neke zastite 3rd party;),a i provereni su ljudi na abb-u uvek isti a i gtl niej vise toliko popularan da bi neko jurio da cituje

A to isto cackanje je moguce i u gtr2ci (na sta sam naletao=tipa lik vozi stazu za minut ipo a niko drugi ne moze ispod 2ipo minuta)a tu kao sto znamo takodje nema zastite

Uglavnom sve se svodi (kao i u ostalim igrama) na to da citera uvek ima a sve zavisi od servera i postenja ljudi dal ce citovati ili ne jer svaku zastitu mozes da razbijes.

Da bi bio i vozio na Altbierbude.de jedini preduslov je da imash stazu i skinove koji su na serveru. To se mozze postitji ili manuelnim dloadom ili preko onog njihovog klijenta. Onog trenutka kada si skinuo skin ili mod, mozzesh mu raditi shta hotjesh. DALJE PROVERE NEMA. ako ponovo pokrenesh klijent, on tje videti da imash sva potrebna imena fajlova i nishta se tu vishe netje skidati i proveravati vezano za taj mod, skin ili stazu. Znachi vrata su ti otvorena da "frizirash" tvoj auto kako hotjesh. Kod GTR2 cheat jednostavno nije mogutj iz jednog prostog razloga, a to je da onog trenutka kada se konektujesh na GTR2 server, on proverava da li su kod tebe identichni fajlovi kao i na serveru. Ako nisu, sledi poruka "booted as possible cheat". Isti sistem kao i u rFactoru.
Kao shto je Soko rekao, jedina zashtita koju je GTL imao protiv cheata je bio starforce. Kako su starforce razbili, tako su razbili i GTL.

Kako je onaj lik uspeo da vozi minut brzze od vas, nemam pojma i kislim da je nemogutje. Mozzda ste vozili druge klase automobila? U svakom sluchaju, ja se takvih retarda i ne plashim. Jer da je neko iole pametan, frizirao bi auto tek toliko da bude za sekund ili dva brzzi od ostalih ;) Tu vetj nemash argumenata za optuzzivanje :)
@ D-Devil
Ako zaista zzelish trke sa proverenim ljudima, a vozi ti se rF ili GTR2 dodji na server nacionalne klase. Za vishe informacija pogledaj www.nacionalnaklasa.com/forum ili simracing.nacionalnaklasa.rs. :)

@perce-gresis sto se tice ABB-a,cim promenis nesto u fajlovima istog trena te abb izbacuje sa servera,drugo autoupdater vise nece da ti updatuje modove nego izbacuje gresku a bez novih modova ne mozes an server jer te isti izbacuje tako da provere ima.ZA png nisam ni rekao da je prebaceno vec da su sva kola ista ali je ponasanje losije u PnG nego u GTLu.Vidim da se mnogo vise polaze nade u PnG3(nadam se da ce on biti bojli od PnG2.1 koji je po meni po ponasanju losiji od GTLa a da ce biti bolji i od samog GTLa)

Za gtr2,mozes da se konektujes s cim oces(friziranim kolima unutar eng fajla itd i server te nece izbacivati ->PROVERENO;)),jer sam ja modovao 1 porsea cisto radi fore i otisao sam online (a nsiam vratio originalne fajlove(ne modovane) i sve je islo extra).
A ono sto me najvise nervira kod gtra je sto zna da se zatupi pa te izbacuje cak i kad nemas nista cackano

za NK znam ali nema ni 1 cist server za gtr2/gtl,vec samo za gtr2 PNG,a trenutna verzija ima lose ponasanje po meni(suvise se brzo pregrevaju gume a auti su mi suvise stabilni i teski za spinout u odnosu na gtl).Sto se tice proverenih ljudi vec sam u maloj grupici na ABBu;) za gtl:D
(dakle u iscekivanju png3;))

sto se tice onog lika ne znam sta je koristio od citova ali je ladno sekao stazu a da mu se vreme nije ponistavalo i auto mu je isao mnogo brze i sa mnogo vecim ubrzanjem nego svima nama,a svi smo vozili istu klasu jer je server bio samo gt2 klasa

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno