Šta je novo?

Gtr 2

Poslednja izmena:
driveru aj okaci neki HOT LAP replay pa da uporedimo rezultate sa staza

Nemam dovoljno jaku kartu pa ni ne igram ozbiljno josh uvek. Stize mi karta za nedelju dana, pa cemo da vozimo.

nego.. po screen shotovima ovo deluje luuudilo :::))))

koja je neka optimalna graf. kartica da izgleda makar priblizno ko na screen-ovima?

hvala

Ma daj, ne treba vam uopšte zver od grafičke. Na X700pro ima, pojma nemam ni sam koliko fps, skoro sve je do kraja, FSAA na level3 postavljeno. Rekao bih da je manje zahtevna od RBR, ili jednostavno voli ATi. ;) Klizi kao na automatu, mnogo mnogo fps, pravo uživanje.

Neko reče da ima loš zvuk? Bože svašta - ja baš juče odvrnuo dok nije počeo želudac da mi se trese. Pravo pravcato uživanje. Ovo će biti vrh igrati u mplayeru.

Na 3200+, 512mb i 7600gs leti u full-u. Kad je instaliram na mojem 2500+ i r9600 recicu vam kako tu ide :)

Odigrah juche malo online sa drushtvom i nekako je bolji osecaj nego bilo koja druga simulacija.

Ja inache imam MX440 pa mi secka u 800x600@low, imam 5-30 fps, a tako ne moz se vozi :)

Ja igram svako vece sa ortacima u LAN-u :)

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    66.3 KB · Pregleda: 190
Rajke igramo veceras. Mada preporuka za sve je da prodju kroz driving school...

Au kako vam zavidim. Kako se organizujete? Preko hamačija?

Moram da primetim da je grafika na istim podesenjima za koplje slabija od one vidjene u GT Legends.

au koje je ovo ludilo... paznuo od ortaka neki volan i prvi put vozim ovako.. trebalo mi je dobrih 2 sata da se saberem i oduzmem (a vozac sam inace) :)

lm... Force feedback trip mi se nesto bas i ne svidja... volan ima svoj preset po kome radi i cepaj tako... moguce da ga jos nisam skontao.. a ja mislio da FF reagovanje zavisi od igrice :D

u svakom slucaju.. igra je luuuudiiiiiiiiiloooo... prvi dan voznje i uspeo sam da isteram sat vremena voznje bez greske.. naravno nista od pomoci nije bilo upaljeno, ali difficulty je 90.. i 3-e mesto sam osvojio na Bernu i to zato sto sam ko p*cka vozio poslednjih nekoliko minuta i frajer me obidje pred cilj.. razlika 0.25 stotinki.. :d izmedju ostalih i po pola minuta i vise

eto toliko.. moram da paznem neki volan pa mi preporucite nesto.. primio sam se ko baba na sa'ranu :d

FF i treba da reaguje po igri. To što ti imaš izgleda da je vibration volan, a ne FF. Uostalom, zato se i zove Feedback. U GTR2 radi odlično - ivičnjaci, kočenje, otpor na točkovima u krivini, lagan volan kad ubrzavaš iz krivine, skroz osetiš na volanu kad kreneš da gubiš zadnji kraj itd...

moram da paznem neki volan pa mi preporucite nesto.. primio sam se ko baba na sa'ranu :d

Ako nemas pare Logitech Formula Force EX
ako imas Logitech Momo Racing

treci ne razmatraj (posto ne znam gde ces da nadjes Logitech Driving Force Pro)...

da, u pravu si... ovo radi kao double vibration wheel.. taki mu je driver.. mada pise na volanu ogromnim slovima da je FF.. steta.. inace je neki shvapski i izgleda da nema pravi drajver za PC obzirom da preko nekog adaptera ide u PC USB... :)

Ako nemas pare Logitech Formula Force EX
ako imas Logitech Momo Racing

treci ne razmatraj (posto ne znam gde ces da nadjes Logitech Driving Force Pro)...

Ček, ček...

Logitech Driving Force Pro je onaj što je pravljen za PS2, ali može da radi i na PC-u? Ako me sjećanje dobro služi...

Isto tako, opet ako me sjećanje dobro služi, isti može da se nađe kod Kimtec partnera, jer je isti bio u onoj reklami što je išla uz neke novine i reklamirala se kao popust za školarce početkom mjeseca...

Obzirom da ga ima, kakav ti je onda poredak Bane?

DFP je najkompletniji volan, radi na PCu i PS2, pogledaj Banetov test na benchu. Bane ga ima, a imam ga i ja odavno i potvrdjujem :)

Da li je Gtr2 bolji od FlatOut2?
Kako bi se ponasao na mom kompu:type:

Znači, kupujem DFP. :d

Ipak cu ga probati pa cu izneti svoje misljenje:smoke:

Nemojte da vam driver sad drzi lekciju sta je bolje :D

Salim se, nisu bas za poredjenje ove dvije igre, Flatout 2 je arkadica za opustanje, GTR2 je za ozbiljne vozace sa volanom.

Nemojte da vam driver sad drzi lekciju sta je bolje :D

Salim se, nisu bas za poredjenje ove dvije igre, Flatout 2 je arkadica za opustanje, GTR2 je za ozbiljne vozace sa volanom.

To što je arkada, nikako ne znači da je baš za opuštanje...

Slažem se ipak da nema naročitog smisla porediti ove dve igre.

Kod novog Flatouta mi jako smeta što se vozila nenormalno zanose, totalno su uništili kontrolni sistem.

Extra izgleda bar za onih 30 min shto sam probao...Samo josh da opravim volan i bice josh bolje:)

DFP je najkompletniji volan, radi na PCu i PS2, pogledaj Banetov test na benchu. Bane ga ima, a imam ga i ja odavno i potvrdjujem :)

Koliko mi se čini, a zasad dok me ne razuvjerite čini mi se dobro :d, nema testa na bench-u, a bogumi ni na marketu-u.

Imaš neki link, pošto ja isti ne mogu da nađem...

Nazad
Vrh Dno