wiz011
Guest
- Učlanjen(a)
- 18.12.2004
- Poena
- 440
Dobro, bre, kakve vi to toliko specijalne kodeke koristite koji koštaju? Ja bukvalno nemam ni jednu piratsku verziju nekog kodeka, one koji koštaju sam dobio legalno uz programe koji su stigli uz razni hardware, DivX licencu sam dobio od njih povodom onog jubileja (bilo je ovde), ffdshow koristim za ostalo.Ovde kod nas ljudi treba da pocnu da razmisljaju o tome da software kosta, da je to intelektualna svojina i da takodje kao i hardware treba da se plati.. dok ljudi ne budu poceli da cene tudji rad dotle ce i da nas bije baksuz :-|
Nije baš da sam razumeo... Kako je Winamp mogao da utiče na te probleme sa WMP?@wiz- dok mi je winamp bio default player imao sam istih problema. sad za sve koristim wmp i nije lose, za osnovne izmene je vrlo jednostavno.
steta sto ne moze da se podesi da upisuje samo id3.2
Kad sam kupio Genius multimedijalnu tastaturu bio sam zgrožen kad sam video da drajver koji ide uz nju "zna" samo za WMP. Na svu sreću, pokazalo se da je sama tastatura vrlo standardna i da sve (osim dva programabilna tastera) radi i bez posebnog drajvera, tako da je sad tako koristim (mada je šteta što ona dva tastera ne mogu za nešto da se iskoriste).
Uzgred, nije mi baš sasvim jasno gde se definiše u Win-u šta je default player. Moja tastatura ima jedan širi taster označen nekim notama. Sa drajverom kad se na to klikne diže WMP, bez drajvera diže Winamp. Ali, gde je definisano da je to Winamp? Ako hoću da promenim da to bude neki drugi program ja ne znam kako to da uradim.