mastercula
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.02.2006
- Poena
- 319
u bas lepo za 200k dobijes 1m super :d
mesec je napisao(la):Ljudi jel nekome od vas radi P2P na Donetu??? Ja evo vec 2 meseca mogu samo da sanjam o tome. Sada nemam vremena da se cimam sa promenom provajdera, ali ako se ovo nastavi...
Da li radi P2P na Madnetu i kako? Za Donet sam cuo informaciju da su im u Beogradu zatvorili portove za P2P. Glasina ili...?
Vlada_PA je napisao(la):pitao sam ga d aim ukljuci a on kaze da ce da se za*ebe cela mreza ako mi da pristup!
Narode isto pitanje posle 4 meseca: Jel nekom radi P2P na DoNetu? Prikljucili su me direkt na njihov bazni server utp-om (znaci nisam kupovao antenu i ostale z****ancije), veza je OK, ali nema P2P!!! Komsinica je isto prikacena direktno (jer smo oboje na 20-ak m od b.servera) i ona je do pre 1-2 meseca imala P2P pa su joj iskljucili zbog velikog downloada.
Inace Omoljica je u pitanju...
Svi su losi, ali je poenta ovog thread-a da se iznesu konkretna losa iskustva sa svakim od njih i eventualno neka pozitivna (ukoliko ih imanezna se koji je internet provajder gori od kog
bio sam na donetu kad radi radi download super a kad neradi net jako se sporo otklanja kvar :S:
na madnetu sam trenutno sad radio super al vec 4-8 mjeseci nevalja ni za ku..c ujutro radi kako tako a preko dana i uvece jedva da radi prekida pa se pojavi za 1-2 minuta i tako celo vreme i ovo za otklanjanje kvarova je jos gore nego kod doneta
a u 3dnetu sam radio i vidio sam kako i on radi i nije nista bolji od ostalih isto ima cesto prekide u konekciji + i kad radi cesto jedva da radi tj 3dnet sr..e :-devil-:
...
Svi su losi, ali je poenta ovog thread-a da se iznesu konkretna losa iskustva sa svakim od njih i eventualno neka pozitivna (ukoliko ih ima), te da se od nekoliko losih izabere onaj koji je u trenutnoj situaciji najmanje los :S:
@Zver: jel to za aDSL nesto provereno ili samo nagadjas? Bila je buva da ce stici jos prosle jeseni (pominjao se neki septembar), sad je nova buva vezana za tamo neki decembar, a na zvanicnom sajtu pise da ga vec ima![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari