- Učlanjen(a)
- 10.01.2001
- Poena
- 1,019
Ne samo to, nego postoji velika mogućnost da će PC sa Vistom moći da uleti na Xbox Live! E sad, pošto mi to malo nerealno zvuči (PC i Xb verzije igara ne moraju uvek da budu iste i to jednostavno ne bi bio fer multiplay), moguće je da će Microsoft pokrenuti poseban servis za PC igrače, koji će biti jednako dobar kao Xbox-ov. Za skidanje muzike, trejlera, lak za upotrebu, uz mogućnost chat-a, dodeljivanja bodova i rangiranju user-a (kao na Xbox Live-u). Ne mislim da će to samo biti servis kome se pristupa kroz igru (tipa, uđeš u CoD3MP i browsuješ servere), nego da će postojati aplikacija sa posebnim interfejsom (nešto nalik Media Centru, ali sa sitnijim elementima UI-a, tj. slično Dashboardu Xbox-a), koja će pronaći sve igre na hard disku, i onda će se same igre pokretati odatle... Ako to sve bude koštalo 50 dolara godišnje, biće to super stvar... I onda ću ponovo da popričam sa par desetina ljudi koji su zapenili ovde pokušavajući da me ubede da je PC kao gaming mašina, ako ne već mrtav, onda jednom nogom u grobu... Pfffff... riiiiighhttt 😀