Na kraju, nije mi bila jasna poslednja rečenica. Koliko se sećam gotovo uvek smo se, na ovom forumu, izražavali o kvalitetnoj ili manje kvalitetnoj "robi". Ne razumem zašto se, barem kada su CX300 i klonovi u pitanju treba da izvrćemo na glavu i ponašamo kao da ćemo možda "povrediti" proizvođača time što ćemo jedni drugima priznati da nam (OK, naravno, i uvek po mom mišljenju) prodaje maglu, carevo novo odelo ili uvaljuje rog za sveću.
Treba pogledati samo neke strane forume - ljudi su tamo mnogo otvoreniji, i neretko veoma intenzivno kritikuju pokušaje prodavanja raznog krša. Da ne pominjem kako je u Srbiji čak nemoguće probati/čuti ono što kupuješ, nadalje da je sve do 10-30% (ako ne i više) skuplje nego napolju, da sve kupuješ nabadanjem kako slepa koka koja nabode pokoje zrno kukuruza.
I da smo onda presrećni ako nešto dobro nađemo.
E pa, znajući sve činjenice, i znajući čemu ovakvi forumi mogu da budu korisni, uskratiti pravo da se stvari nazovu pravim imenom - znaš i sam gde bi nas to odvelo.
Ali, da zaključim - duboko se izvinjavam svakome ko je (ili ko će) na osnovu mojih neodmerenih reči i sopstvenih zapažanja odustao od kupovine CX300, ili nekog od njegovih klonova.
Ja sam, suprotno, računajući na pohvale, bio jedan koji je poverovao oduševljenju i dobavio jedne od njih.
Ne smatram da zavređuju ikakvu, iole ozbiljniju pažnju.