Hmm, ovo me je malo navelo na to da mislim u drugom pravcu. Pošto sam par strana u nazad pokrenuo pitanje wide 19"-ica sad me interesuje kako će mi igre koje budem igrao izgledati na njemu. Znam da nove igre imaju wide rezolucije WoW, CoD2...., dok neke srare War3, CoD1, The Settlers IV (da ima ljudi koji i to igraju), Heroes Of M&M III/IV...... nemaju podršku za ove vidove rezolucije. Predpostavljam da ću moći da igram igre u native rezoluciji Samsunga 940BW (1440x900) ali znam da će sve ići sa dosta manje detalja nego sad, pa vas pitam šta je ipak bolje uzeti wide ili ne wide?
Gde je tolika razlika? U čemu? Bojama, kontrastu?Trenutno je na servisu a ja na stolu imam LG L1919S i samo ću reći da jedva čekam da se Samsung vrati...
Gde je tolika razlika? U čemu? Bojama, kontrastu?
Ja sam se odlučio za Samsung 971p. I šta reći, monitor je fenomenalan...E i da, 2-3 dana pošto sam ga kupio je umreo...Trenutno je na servisu a ja na stolu imam LG L1919S i samo ću reći da jedva čekam da se Samsung vrati...
Kako bre na servisu? Pa u kojoj si ti firmi to kupovao monitor? Uglavnom sve malo bolje firme odmah zamene za novi ako se tako nesto desi u prvih nedelju dana (kod nekih je taj rok i duzi)... Mislim fino sto su ti dali da se koristis tim lg-em, al ipak...
Pa baš tako, boje su življe, oštrija slika, osvetljenje je ravnomernije i jače....Jednostavno Samsung je za 2 klase bolji...Jedino što mislim da je bolje da TFT ima okvir od mat plastike pošto ostaju otisci prstiju....
Ja sam se odlučio za Samsung 971p. I šta reći, monitor je fenomenalan...E i da, 2-3 dana pošto sam ga kupio je umreo...Trenutno je na servisu a ja na stolu imam LG L1919S i samo ću reći da jedva čekam da se Samsung vrati...
Šta misliš,ćeš mu davati 40 dana ? :d
Ja sam lepo rekao za postolje,a niko mi nije verovao na 1952s je mnogo bolje vishe lichi na samsung postolje
Problem postolja ja sam reshio novim stolom
Znachi monitor se ni malo ne ljulja sem ako ga lupish
meni ne probija pozadinsko osvetljenje na 1919s<2 komada>, da li sam ja srecjko ili tebe nije htelo ja stvarno ne znam
ajde da ne smaram....ali samsung za 50e vishe donosi samo loshiju sliku...tako da mislim da si napravio dobar izbor..chestitam na prinovi![]()
super finalna obrada.
....ili idi na pva ili uzmi neshto jeftinije..![]()
imas neki predlog? cifra moze i "malo" navise....jedini "uslov" da nije samsung,nesto ga ne mirisem.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari