Šta je novo?

BLISS session - Probijeno 15000 u 3DMark2003 !!!

ponesite i psu...i josh memorija...

Cekaj treba postaviti i slike, i napisati i propratni tekst.
Pogotovo jedan video ce da vas sve iznenadi :D
Imajte strpljenja...

Pa nisu slike kod mene, nego kod emaniaca kao i filmici.
Samo cu reci da smo prosli zacrtanu nam granicu, ali je moglo jos vise ali nas je na to sprecila nesaradnja emaniaove masine u dualchannelu pri visokim taktovima memorije, pa smoi sve rezultate postigli u single channelu.
Da ne bi pokvarili coveku pisanje teksta i objasnjavanja, sacekajte malo...

Pa, zar se jos igrate ???
Alo,jludi, imate li vi kucu ?!?!
;-)

Meni samo shto nisu otvorili radionicu...a emaniac je ionako imao krevet vishka u sobi..:D
A da shteta za DC...Potopljeni Venice....zeznuo nas u Dual Chanel.

A pricha o SLi-ju i slini...tek sledi. ;)

:Klanjanje Slinam,slinam...Conroebasica MoBovela...:eyebrows:

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Pa koliko ste dugo bili kod emaniaca, jos od jutros se niko ne javlja.

Pa bili smo sve do 19:30.
Ostali bismo mi i duze ali je morao Ivica kuci, a animaN da radi.

Ja sam choveka istero iz kreveta jer sam znao shta me cheka...i dobro je da je sve ostalo chitavo koliko sam se iscimao.

Poslednja izmena:
Ma da ali kad nema treda..josh uvek..negde je zaglavio.

Sprema rezove..ko mladu...da udaje..:D

Poslednja izmena:
Zvao sam emaniaca na mob...chim sam doshao..i niko se nije javio.
Neshto je on rekao nama...onako..ali mislim da nije ozbiljno mislio kad je rekao da ce sutra da postuje...ali zashto...???

@Diabolique: Pazi ti to na temperature....malo je jache zategnuta sada...pa bi bilo dobro neko dodatno hladjenje da zbudzish.

Poslednja izmena:
Zvao sam emaniaca na mob...chim sam doshao..i niko se nije javio.
Neshto je on rekao nama...onako..ali mislim da nije ozbiljno mislio kad je rekao da ce sutra da postuje...ali zashto...???

@Diabolique: Pazi ti to na temperature....malo je jache zategnuta sada...pa bi bilo dobro neko dodatno hladjenje da zbudzish.

*** izgleda do sutra.Vidim nije online.A dokle stigla od Diaboliquea.

Ivice a jel moze 7600gt da se moduje? Moj izvlaci samo 630, 820. Pa ti na gs-u imas za 100mhz vece taktove covece. Bre nije to space shuttle to je babaroga!!!

Ivice a jel moze 7600gt da se moduje? Moj izvlaci samo 630, 820. Pa ti na gs-u imas za 100mhz vece taktove covece. Bre nije to space shuttle to je babaroga!!!

Ma sve moze..Koja je kartica u pitanju...ko je pravio..:D
Kod tebe je vcore slab...zato ne ide preko 700MHz...da se srediti...;) samo ako 'ocesh.

@all:

Molim za strpljenje...
Saznace se rezultati Bliss session 2 + guest cards.;)....Oni nisu definitivno za ovaj uspamovan tread.
Zato svi ni rechi dok emaniac ne postuje.

@ all :

evo me jutros rano ustadoh, ali moram prvo do lekara...upropastise me ledja i glava...pa na sljaku...
ceo dan...
bice novi tred veceras...MOLIM vas za strpljenje, necete biti razocarani !!! to vam svima obecavam !!!

Bez ljutnje, ali kada bi manje spamovali mozda bi ovde mogli da procitamo i nesto korisno.
A Mod bi mogao malo da radi svoj posao i dovede ovaj Thread u red.

e blago vama........ja sad sa posla.....taman kad se probudim da me sacheka neshto lepo na benchu ;),

@ blisscrew neka Slina bude s'vama!

Poslednja izmena:
Vrh Dno