Meni je baš trulo to što na svakih 5 minuta ide drugačiji grad.
U svakom threadu vidim gomilu ovakvih izjava... Nikada nismo zadovoljni...Kolko mi je smetao taj bajkoliki look u morrowindu i hteo sam vise "normalnih" gradova i pejsaza, tolko mi sad u oblivionu fali ta raznolikost i smeta jednolicnost..
U svakom threadu vidim gomilu ovakvih izjava... Nikada nismo zadovoljni...
Zaglavio sam kod quest-a WHERE SPIRITS HAVE LEASE, sa onom kucom punom duhova u Anvilu, naime pratio sam onog lika koji mi ju je prodao do Imperijalnog grada ali nece da se vrati sa mnom da mi pomogne da skinem prokletstvo... Disposition je naravno na max, bacao sam razne magije za charm, ali nece...
Seca li se neko da je imao problema sa tim i kako ga je resio?
Imas u Mystic Emporium-u ili tako nekako u Imperial city neku zenu koja recharguje oruzje.Znaci ne onaj prodavac nego njegova zena koja je tu negde pored.1. Koji shopovi recharguju magična oružja (poželjno u glavnom gradu, mrzi me da bazam po pećinama i drugim podrumima u potrazi za kojekakvih shrineovima)?
2. Jel mogu negde da dobijem specijalnu cenu za deadra heartove, kao što recimo mogu da dobijem 250 zlata per each vempire dust kad postanem počasni član antivempire guilda?
super fora, i definitivno zanimljivije od slidera u levovery easy mod:
kupis chameleon spell...
kupis 5 pisova armora(2 ringa, 1 amulet, 1 neceg treceg, 1 neceg cetvrtog),
napunis 5 grand soul gemova, grand soulovima(moze i black)...
odes do... onog chuda za enhejchovanje ajtimova...
svaki deo armora uparis sa po jednim gemom, stavis mu chameleon spell, i dobices 20%camelleon.... kada obuces sve, dobijes 100% nevidljivost...
super fora, i definitivno zanimljivije od slidera u levo![]()
Nemoj biti lood! DB je nešto najbolje u celoj igri.Dark Broterhood mi je dosao da me primi ali ja necu jer hocu ostati "dobrica" lol.
Ozbiljno? Ja u Kvatchu leg'o da dremnem malo u podrumu, kad me savata lik u crnom... i što je najgore, uopšte se ne sećam da sam ubio nevinu osobu (osim ako se ne računaju oni iz arene)...
A jel utiče to nekako na reputaciju? Znam da je tajna organizacija, al sam već član blejdova...
jedva sam se natjerao da ubijem onog prvog da me prime u DB, ali nisam zazalio![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari