Fortify atribut se koristi na opremi koju nosis, ne na oruzju.Stvarno si legenda :dDiablo je napisao(la):Za sword: fortify health 40 pts for 2s on strike
Znaci da ja njemu povecam health za 40 na 2 sekunde?
Kakav je to slogirani atribut i cemu sluzi?
Sta, sad da bih nekom liku koji se bori na mojoj strani povecao health ja moram da ga cepim macem?![]()
Ajde neka neko potvrdi ovo sto sam pitao cisto da budem siguran.
Silence for D seconds
The bane of all spellcasters. You cannot cast spells while silenced. It is still possible to use potions, staves, and scrolls. A spell is not interrupted if the silence hits after casting is begun. Silence effects can be cancelled using the Dispel effect (e.g., from a potion or scroll).
Podmicujes ih kad im da pareAli da im ne bi davao pare, odradi "pitu".
A u vezi tzv. "pite": Prvo predji misem preko svakog polja i obrati paznju da li se osoba smije ili mrsti - ako se mrsti, dakle to ne voli (2 polja su da ne voli, a 2 da voli), pa ti je dakle najbolje da na to polje kliknes kad je najmanje popunjeno. A za polje koje voli je najbolje da kliknes kad je najvise popunjeno. I to je to.
BTW igram skoro na Hard Core tj slajder u trecoj cetvrtini polja za tezinu i VEOMA se mucim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari