Dobar player. Chak nema Volume Bar u osnovnoj varijanti![]()
jos da mu naprave neki interfejs.....![]()
Naravno da ima, kad i on koristi Bass biblioteku. :smoke: Samo... Kod mene pokazuje jedan vrlo neprijatan problem: kad otvorim playlistu sve je u redu, ali kad ga zatvorim i ponovo otvorim on ispred svake pesme ispiše [error] i ne može da je otvori. Nemam pojma šta prouzrokuje problem, ali ne deluje pohvalno za ovaj player.Kome treba samo osnovno, odlican program je i Evil Player, ja ga koristim vec mjesecima, daje odlican zvuk
XMPlay, jos je manji od Evil Play-a.![]()
Kod XMPlay-a mi smeta hrpa nepotrebnih opcija u interfejsu (namenjenih samo za MOD fajlove) i prilično komplikovano i konfuzno podešavanje, koje je već počelo da zbunjuje i samog autora. Npr. kad se program zatvori desnim klikom na X u glavnom prozoru on pamti playlistu i tačno mesto u pesmi gde je stao. Ako se podesi u settings da pamti onda se ovo obrće (pamti kad se normalno zatvori - ne pamti kad se zatvori desnim klikom). Ovo "obrtanje" nigde u dokumentaciji nije spomenuto, a da stvar bude gora u context meniju se obrtanje ne dešava - pa je konfuzija totalna.XMPlay, jos je manji od Evil Play-a.![]()
Moram da priznam da je fascinacija Foobarom meni potpuno nejasna... Šta to ima toliko posebno taj player da ga čini boljim od npr. Winamp-a? OK, dobar je za konverziju fajlova (jedino za to ga ponekad i koristim), ali zašto je još toliko posebno dobar? Šta on to izuzetno donosi što nema Winamp?kUdtiHaEX je napisao(la):Mrzim sto moram da se ponavljam ali Foobar je i dalje odvratan plejer, koji me uzasno podseca na tupavi iTunes
Ma nemoj ono što sam napisao da shvatiš kao kritiku upućenu tebi, nego kao dodatni info o XMPlay-u. Inače, možda neko ne zna, mnogo spominjana Bass biblioteka je proizvod istog čoveka koji pravi XMPlay. Ovaj program je zamišljen i nastao kao MOD player, MP3 podrška je dodata naknadno i odatle donekle čudne stvari.Nisam mislio da je XMPlay najbolji player.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari