Šta je novo?

KARTING - dogovori :)

Mrzim ponedeljak :wall: . Imam obaveze pa necu moci da dodjem .
Ajde Driveru okaci neke slicice posle voznje .

Ja ne radim tako da cekam da se dogovorite i napishete shta ste odlucili...i ajmo u shto vecem broju

Poslednja izmena:
Deuga stvar. Jel mogu da povedem jos jednog ili dva ortaka koji nisu benchmarkovci ali bi vozili karting sa nama. nije 100% sigurano ali da pitam.

s' postovanjem JA:smoke:

Ae sad, niti sam blizu, niti mi se dolazi nesto, ali ne zato sto ne bih vozio karting, vec sto sam daleko, tj. nisam blizu. :S:

A zasto ne bi poveo ortake ako nisu benchmarkovci? Mislim da je poenta druzenje i zezanje, bez prica o kompjuterima [ili vrlo malo :d], opustencija neka levo desno, a ne okupljanje "iskljucivo!" benchmarkovca. Malo bi bilo glupo i trulo kada bi imali takav stav, zar ne? :wave:

Nije tesko pitati. Bolje tako nego naopako. ;)

Ja glasam za 17h ili kasnije ali 17h zbog ranijeg zalaska sunca. Ali ceka se da Driver stavi amin na tacku koja ce da okonca nase nestrpljenje.

s' postovanjem JA :smoke:

Do 17h se radi, ne moze nista pre 18h :)

Kako sam se istripovao, hteo da napišem 17 ili 18, al šta sad...važno je da se dolazi

Ne znam kada zalazi sunce, jer to je mnogo bitna stvar. Najbolje u 17h, pa ajde vichite ako vecini odgovara, da se konachno dogovorimo.

Shto se tiche prijatelja, slobodno dovodite, proshli put doshla dva choveka, a kapiram da ni ovog puta nece biti mnogo bolje, tako da je svako dobrodoshao. I ne da nece da se pricha o hardveru, vec je to zabranjeno :)

Zalazak Sunca za 4. 9. 2006: 18:11

Detaljnije

Znaci stavljamo tacku na 17:45 :d taman dok se svi skupimo. Sunce ce da nam promakne al *** ima reflektora. Svi koji imaju nesto protiv neka kazu sad pred svedocima ili neka cute do kraja zivota :p.

s' postovanjem JA:smoke:

Ja cu malo zakasniti, ali dolazim do 17.30. Izvinjavam se, najashili su me na poslu, vec sam trebao da budem kuci.

*** ja bio do 18 h niko nije doshao.Napishite bar shta vozite pa da se nekako nadjemo,ili dajte telefone pa da se cujemo ali ovako je glupo ja dosho tamo osim mehanicara zive dushe nema i ko gluva kucka lutam okolo u nadi da ce neko doci

A pa nije to fora, uz telefone bi se stvarno dogovorili :eyebrows:

Sreca pa mi je bash blizu inace stvarno nije fazon.Josh me cale isproziva poshto je io na bio samnom...

Sreca pa mi je bash blizu inace stvarno nije fazon.Josh me cale isproziva poshto je io na bio samnom...

:d Bar je nekome bilo zanimljivo ... Ja sam inace imao do 8 obaveze, tako da se nisam ni prijavljivao za kombinaciju, a prvi put sam ostao bez kinte pa nisam dosao ... nadam se da ce biti trece sreca :cigar:

Kako bre do 6. Pa bahati i ja smo bili tamo oko 15-10 do 6. Posle dosao. Driver. I jos jedan decko zaboravih mu ime (nadam se da nece da mi zameri). Sedeli smo do 18:10 i cekali da se jos neko pojavi. A s obzirom da smo bili samo mi mislim nas 3-4 bili smo sigurno upecatljivi. Siti smo se izvozali. Driver je posle kao pobednik drzao slovo o kolima, tjuningu :p :p :p .... bla bla bla sve u svemu bilo je extra. Verovtno ce uskoro i slicice da okaci.

btw. Utisci extra. Ne znam kako je bilo prosli put ali osecaj je fenomenalan. Jos kad se okrenete par puta na stazi ma loooodilo :exploder: . Driver je kao sto rekoh bio najbolji. Cekajuci godoa - ovaj slicice. Toliko od mene za sad.

s' postovanjem JA :smoke:

Poslednja izmena:
Ja sam ochekivao da ce neko doci izmedju 17 i 18h, ja sam doshao u 18, bash sam ono trchao pa bolje ikad nego da ispalim :) Sunca je josh bilo, josh pola sata bar, ako ne i vishe, pa je bilo i fore.

Sledeci put treba stvarno da razmenimo telefone, jer ovako nema smisla. A i da se najavi nedelju dana ranije, pa da moze da se planira.

Onaj što neće da ti zameri sam bio ja :D, a Driver je imao sreće jer je zabo bolji bolid :D.
Kada me je pretekao, smorio sam se, pa sam se više zezao, driftao i sl, okretao, izletao. ...ajde dečko, ne ori drumove...

A likove sam prepoznao po Driverovoj beloj kacigi, sa slike iz teme :) Da nisam, što je već neko napisao, vikao bi: BENCH! BENCH!

Poslednja izmena:
*** ja bio sa caletom do 18 h ako ste videli novu buljavu mecku e 320 sa cetvorocifrenim tablama i pored nje nekog celavog sa dve mindjushe to sam bio ja:banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :banana: :smoke: ,)

Pa klasika, zvezdara, mafia, ovo ono :D

I Uroshe, shta si se smorio kad sam te pretekao, pa nisi valjda mislio da to necu da uradim :D

Poslednji sam krenuo, i opet sam vas sve opro, "avetinje" :D:D

Ma zezam se,mislim tako je al nije kao shto izgleda:p
Nego aj da se lepo dogovorimo i da dodjemo i stvarno da ide ona fora ko ispali banujete ga:banana: :banana:

E driveru imao si bolji bolid :p . 2 vs 1 U lose. :d

Gde su te slike?

stvarno je bilo dobro, mnogo bolje nego prosli put. bolji mi bio karting, okrenuo sam se x puta, a mozda i xx. :D jednom i u travu. bilo je i par za malo sudara i jedno kacenje. ma do yaya!

obavezno da se ugrabi jos neki lep dan i sledeci put stajemo na crtu. necu da slusam ova dupeuvlakanja kao drajver je najbolji kad nije istina! :p

ps. daj slicice neke bayo!

Ma riknuo mi sinoc monitor, pa me mrzelo da vadim backup iz ormana, a fotke mi ostale kod kuce (mozda svratim u toku radnog vremena pa cu postujem).

Btw, kako je pichio adrenalin kad sam ti bio na dupetu dok te nisam obishao ? :D:D

Ma svi ste sad loodi kad nije bilo mene:).Nego aj da se dogovorimo stvarno ocu da se probam sa cuvenim Driverom da vidim koliko sam dobar/losh...

Evo fotke napokon...

Poslednja izmena:
haha snimi mi crveno oko, uletelo mi nesto. kad shmeker vozi bez vizira... ljakse.

ps. canon rula! :d

Još da ste stavili ko je ko ;)

Dobro sda bar otprilike znam ko je ko...Nego ja danas oko 5 idem sa ortakom sa kojim se ganjam vec 200 god na kartingu i svaki put je loooodo,pa ako mozete dodjite da se potrkamo...
Pozzz i napishite shta ko vozi...

Nazad
Vrh Dno