Bokaco
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.10.2003
- Poena
- 649
Odmah da se izvinim ako je vec bilo, problemi su sledeci:
1. Sa win98 koji mi je rezervni sistem uradio sam winxp new instalation, i ocekivao sam da ce da radi multiboot normalno kao i sa win200. Imam samo jednu particiju.
Al nista.
Boot.ini izgleda ovako:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
Kako da namestim da mi prorade oba sistema?
2. Kako da eliminisem prozor logon na xp gde moram da ukucam sifru da bih usao. U tweakxp-u ovo radi (znaci sam podigne win bez potrebe da bilo sta klikcem), ali vec posle drugog restarta ta opcija se resetuje. Imam samo jedan nalog
3. Koji program je dobar za vracanje polozaja ikonica posle promena rezolucije.
U win98/2k me je ovde odlicno sluzio neki icon manager, ili powerstrip, mada ovde nece da prorade. (tj. kliknem ja restore, al nista...)
Unapred mnogo 'fala
1. Sa win98 koji mi je rezervni sistem uradio sam winxp new instalation, i ocekivao sam da ce da radi multiboot normalno kao i sa win200. Imam samo jednu particiju.
Al nista.
Boot.ini izgleda ovako:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
Kako da namestim da mi prorade oba sistema?
2. Kako da eliminisem prozor logon na xp gde moram da ukucam sifru da bih usao. U tweakxp-u ovo radi (znaci sam podigne win bez potrebe da bilo sta klikcem), ali vec posle drugog restarta ta opcija se resetuje. Imam samo jedan nalog
3. Koji program je dobar za vracanje polozaja ikonica posle promena rezolucije.
U win98/2k me je ovde odlicno sluzio neki icon manager, ili powerstrip, mada ovde nece da prorade. (tj. kliknem ja restore, al nista...)
Unapred mnogo 'fala
Poslednja izmena: