- Učlanjen(a)
- 10.01.2001
- Poena
- 1,019
Broz je napisao(la):Ma neka si nam rek`o
Evo ja priznajem da sam se zeznuo. Toliko sam pogresio sa TFT monitorom da ga vise i ne koristim. Sad sam nakacio komp na 50 incha plazme koja em laguje, em ima 1366x768 em kosta nekoliko hiljada....Uzas jedan.
Moj prijatelj je lepo sublimirao celu pricu o TFT vs CRT kada je rekao:"Svi ali svi bi zeleli da imaju vrhunski TFT sa sto vecim ekranom. Ko kaze da to nije to, da jos nije dovoljno dobro i sl. ili laze sebe, ili nije normalan ili nema para ili kombinacija prethodno ponudjenih..."
Prvo sam mislio da sve ove neiskusne pričalice kvotujem ponaosob, ali ti si rekao sve što treba. Ljudi, TFT je jednostavno bolja tehnologija, kad sve staviš na papir. Ima mana, ali manje nego CRT. I ne, nije bolji onoliko koliko je skuplji, ali nikada ta srazmera ne važi u IT-u. Da imam mogućnosti, stavio bih Braviu umesto Samsung CRT TV-a (koji je do jaja, nije za istočnu evropu, daleko bolji od krševa koji se sad prodaju), ali će to da sačeka. Ali zato neću pričati da su LCD TV-ovi bulja ili da se to ne isplati. Isplati se ako imaš para za to