Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

tema je isključivo ono što piše u njenom nazivu. druga rešenja, koja čak imaju svoje teme, uopšte nisu tema

Aktuelni su debrid addoni poput : Redlight,Umbrella i POV. Plaćaju se debrid servisi da bi pomenuti addoni radili. Od besplatnih je najbolji Elementum
Šta se dešava sa Crew ? Imao sam ga, odavniva top radiо , pukao mi kodi uradio reinstalling i sada ga nema u video add-ons crew repo.a ? Ni u 0.3.8 ni u 0.3.7? Koja je caka u pitanju?

Šta se dešava sa Crew ? Imao sam ga, odavniva top radiо , pukao mi kodi uradio reinstalling i sada ga nema u video add-ons crew repo.a ? Ni u 0.3.8 ni u 0.3.7? Koja je caka u pitanju?
Ne znam,nisam pratio vjerovatno je ukinut

Nista se ne desava, tu je, radi... Mada ima boljih addonova... Nego ti imas stariju verziju Kodija koja nije kompatibilna...

@dEXE ,nema ti si kralj.Nego kako da podesim da mi automstski pusta titl?Kliknem ja u podesavanjima Kodija da pusta ali nista se ne desava.U cemu je fora?
Posto mi nije dalo mira 😉 istrazih zasto radi/ne radi...
Problem je sto kodi auto pokreće prvi titl u dijalogu za titlove, samo ako su nadjeni titlovi i ako vec nema titla uz video ili sam video nema titl tj. plejer nije dobio titlove, a kad su embedovani on smatra da je titl ucitan i ne pokrece download, a to se cesto desava jer dosta strimova ima bar neki titl embedovan.
Pa mi je sve to dalo i neku ideju, iako mi relano ne treba, pa mozda bude i nove verzije sa auto downloadom ako korisnik zeli, ako mi uspe bez servisa jer ne zelim da ga dodajem...
A tu ima i dosta začkoljica, kako izabrati pravi, naravno sa tolerancijom na gresku, a i problem sto ima i sl i mk titlova koji ostatak exyu ne bira a i obrnuto uglavnom...

Nista se ne desava, tu je, radi... Mada ima boljih addonova... Nego ti imas stariju verziju Kodija koja nije kompatibilna...
Jeste 19.5 ... ali je radio sve u full .. 2.0 6 ver koliko vidim iz što san slikao prošle nedelje slučajno (a sada ispade korisno 🙂

Mora da ima neka caka da bude vidljiv tj da mogu da nađem nekako i Install ?

Prilozi

• 20260913_083925.webp
    20260913_083925.webp
    105.5 KB · Pregleda: 36
Imam Kodi 21.2 na Android boxu, sa Play store instaliran i nema update 21.3.
BauBau mi kaže prilikom pokretanja da custom build nije podržan (ništa nisam dirao) pre mesec dva kada sam poslednji put koristio radilo je sve ok.
Šta treba da pogledam/promenim?

Bice apdejt, to je neka ranija zastita da se addon ne koristi u buildovima, pa sad prepoznaje neki addon pogresno, moguce exyusubs...

Nije exyusubs,na jednon kodiju imam samo opensubtitles plus i ista greška.Na drugom imam exyusubs i ista greška.Kao da radi samo na sveže instaliranom kodiju i to prvi put kada se pokrene.

Poslednja izmena:
Kod mene je Bau Bau Klik Premium proradio nakon što sam deinstalirao exyusubs. Kodi 21.3.

Potvrđujem da i kod mene Bau Bau radi kada se skine exyu subtitle. Inače Kodi 21.2
hvala dEXE na brzom odgovoru

Kodi 22.0-RC1
splash.jpg

DOWNLOAD:
ARMv7A (32BIT)
ARMv8A (64BIT)

Poslednja izmena:
Znaci izlazi do kraja godine final, pa jos malo za libreelec... Samo da ga skockaju dotle, da ne bude problema...
Nisam ga probao, valjda nema nekih vecih promena da vecina addonova koja je radila na 21 radi i ovde...

Sredili su onaj lag kad je lista titlova poduza...i generalno to kretanje kroz menije je responsive sada...koliko kodi moze.

Društvo, primetio sam od skoro da mi Elementum ne dovlači torente sa rutracker-a i kinozal-a. Gemini mi kaže sledeće:

Kada Elementum Burst pokuša poslati korisničko ime i lozinku, server ne vraća formu za prijavu nego Cloudflare proveru ("Checking your browser before accessing..."). Pošto Burst nema ugrađen interaktivni web pregledač da reši tu proveru ili potvrditi "Ja sam čovjek" kvačicu, prijava odmah propada.
Zbog toga oba trackera vraćaju 0 results

Da li se neko susreo sa ovim problemom i kako ga je rešio?

Evo okačiću ovde i log koji sam i Geminiju dao.

U pitanju je Kodi na Andorid Tvu.

Prilozi

• 20260929_130557.webp
    20260929_130557.webp
    190.2 KB · Pregleda: 11
Mozes ovima da dodas da nece ni NNM Club ili izgleda sve koji su poceli da koriste CloudFlare znaci isto se desava sto ranije i sa IPT kad su poceli da koriste CloudFlare ili ti nemoguce je da se sada koriste kao izvori za Elementum

Mislim da je spisak poveci onih i private i public izvora koji ne daju rezultate ili ti ne pronalaze linkove pa cu postaviti one koje sam ja video da i dalje rade ( mislim dobro) i daju rezultate pretrage
Od public to su Knaben i Bitsearch a od private to su FileList i TorrentLeech , drugi mogu dodati one za koje znaju da daju dobre linkove

^Kako je kod ova dva privatna FL i TL rešen problem Hit&Run… odnosno koliko su restriktivni na samo download i ćao?

Iskreno nisam na FL to koristio ni probao ( ali ima klasa koje su oslobodjene h&r tipa vip ) a na TL sam probao i moze se svojim U u mb ili poenima da se otkupi h&r ( normalno da se pojavi u istoriji da se skinuo fajl i da se ne seed-a ) , tako da to uzmi i bezi nisam ni hteo da probam ( ipak sam pobornik da se ispostuju tracker zajednice i njihova pravila )

Istekao edit al ipak da dodam ( da se ne pomisli da ja to nesto cesto koristim ) Meni FL koristi samo da uporedim sa drugim izvorima kakvi i kakvog kvaliteta su ponudjeni linkovi , u sustini i sam Elementum drzim kao zlatnu rezervu ( svestan sam da je ovo vecna borba i nista nije vecno i stalno ) jer jos uvek sam korisnik Stremia i dr. i addon-e ( RedLight , Umbrella ......) u Kodiju sa RD
Isprobavam i koristim sve one stvari sto se na par tema ovde na Benchu clanovi postavili i preporucili i normalno u Kodiju sve ( ufff ne bas sve 🤣😂🤣😂) sto nam @dEXE postavi u svom repository-ju 😁😉😁😉😁

Poslednja izmena:
Koristim Stremio + RD ali mi povremeno pravi probleme, cas hoce da pusti seriju, cas nece, nekad secka, nekad ne. Da li ce Kodi da mi radi bolje sa RD i koliko je tesko podesavanje? Ili i Kodi ima iste boljke, ali kao rezervnu opciju da koristim

Generalno RD ne secka, pa ni sam stremio verovatno, na kodiju radi sve ok, pitanje je na kom je uredjaju... Mozda ti je slab uredjaj ili imas neke pozadinske procese koji dizu procesor i sl., ili slab net...
Ali tvoj veci problem je sto je RD fakticki za zaobici, jer ne pusta 2/3 strimova a od novih 80%...
Torbox jeftiniji i novi king debridova...

Generalno RD ne secka, pa ni sam stremio verovatno, na kodiju radi sve ok, pitanje je na kom je uredjaju... Mozda ti je slab uredjaj ili imas neke pozadinske procese koji dizu procesor i sl., ili slab net...
Ali tvoj veci problem je sto je RD fakticki za zaobici, jer ne pusta 2/3 strimova a od novih 80%...
Torbox jeftiniji i novi king debridova...
Tv je Philips 65PML8709/12. Valjda nije do njega.
Znaci da instaliram Torbox i probam onda? Ja do sada sto sam trazio serije i filmove uglavnom mi pusti, ali kao sto rekoh nekad pobrljavi, nekad 4K secka toliko da ne mogu gledati, pa onda proradi.

Probacu Kodi da instaliram ako se snadjem, cuo sam da je komplikovano pa da ga koristim kao rezervnu.

Uglavnom je na televizorima slabiji procesor, manjak memorije, generalno los android, ali koliko vidim to je noviji uredjaj pa ne bi trebalo da bude...
Ali posto pustas 4k i ko zna kakve kodeke, ko zna moguce da negde zapinje...
Kodi je jednostavan kad ga provalis 😉
Probaj, nista ne kosta...
Torbox se ne instalira, to je debrid servis kao RD, aktiviras ga u dodacima koje koristis da bi preko njega pustao strimove, naravno pre toga moras da imas aktivnu pretplatu...

Nazad
Vrh Dno