Tako je, ali opet je onda vise od duplo jeftinije.Što znači da na drugom sajtu nije dostava 500, već 1500 dinara.
Pogledaj cenu istog proizvoda na mestima gde je moguće lično preuzimanje. Samo za poređenje.
Tako je, ali opet je onda vise od duplo jeftinije.
Nema na drugim mestima, bar nisam nasao te police tih dimenzija.
Slazem se da nije standarna posilja i mozda teza od drugih, ali cene dostava kod nas dosta variraju, a opet ima mnogo kurirskih sluzbi.
Mislim da kurirske sluzbe imaju konkurentne cene, i da nema velikih razlika, jer sto bi neko vozio za 500 din, a neko za skoro 4000 din, logicno je da ovi skuplji brze "propadnu".
Zaista ne znam za Shopster. Ananas ima dva formata, kroz Spark, gde im trgovac praktično prodaje robu i kao direktan prodavac. U Spark varijanti se dešava da stave toliki popust, da prodaju ispod nabavne cene. Slično se dešavalo i Intersportu, stave vikend popust 20-50%, automatski ga puste na sve artikle i onda se ispostavi da neke proizvode prodaju za manje pare, nego što koštaju uvoznika kada ih uveze, dakle pre uvoznikove marže i pre Intersport marže. Kupcima se svidi, ali sistem nije održiv.@PJ Ti ovo možda znaš. Koliko platforme poput Shoppster uzimaju prodavcima koji izlistaju proizvode na njihovoj platformi? Oni imaju dostavu od 99 dinara na paketomatu za svoje članove i hteo sam da predložim nekim prodavcima da tamo izlistaju proizvode koji inače bez problema staju u paketomat. Ali ne želim da ispadnem glup, pa da pitam tebe, da li si probao ili možda znaš.
Ananas trenutno ima besplatnu dostavu na paketomatu, ali to nije trajno.
Bio sam prisutan u Posti, u mom mestu, kada su neke devojke koje rade prodaju sportske opreme donele pune dzkove neke sportske opreme za slanje i koliko sam skontao na svakom paketu su imali napisane podatke za slanje ili su imali ID brojeve iz aplikacije, samo su se javile zaposlenom na salteru i pitale da ostave, nisu cekale ni minut u redu.Većini legalnih prodavaca odlazak u Poštu nije opcija. To znači da bi neko od zaposlenih, u nekom trenutku, u radno vreme, trebalo da ode u neku Poštu, čeka u redu i pošalje pakete. Meni je skupo da nekoga plaćam da stoji u redu i čeka. Van radnog vremena nije opcije. Silom prilika sam ja nekoliko puta nosio PE pakete, jer se kurir ne pojavi. Ostajao sam i po preko sat vremena. Moji ljudi kada završe radno vreme, završili su, moja odluka je bila da nosim pakete u poštu, od njih to ne bih tražio. Nije da se nisu nudili, ali to ovde nije tema.
Pakete u poštu, u najvećem procentu, nose oni kojima je to slanje neki side hustle, pa su prepodne na poslu, a onda poslepodne odnesu paketa za slanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari