Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Moja greska, mislio sam na force stop ne na disable..

Jer force stop stopira i vise ne drlja app u pozadini, ali naravno ne rade obavestenja.

Da li ima negde da se kupi lifetime ključ za Acrobat Premium?
Ili ako postoji neka alternativa za Acrobat, da mogu iz. jpg,. png,. doc I sl. da eksportujem, to jest snimim.pdf?

Često koristim ovaj online alat za ta jednostavnija PDF editovanja, tipa isjeci dio stranica, sastavi više fajlova u jedan...

Za prebacivanje drugih formata u PDF, kao što je rečeno, najbrže je štampanje u PDF.

Ko će ,iole pametan ,preko onog đubreta od takozvane aplikacije još i novac da šalje ,meni nije jasno, potpuno sam zbunjen.

Ako će da mi pare dostave treći dan ko i poruku - neka hvala. 😁 Gore aplikacije za slanje bilo čega nema, a još i novac da im poverim. 😂

Mene povremeno zeza Adguard private DNS na telefonu tako da sam prešao na control D:
Kod:
dns.adguard-dns.com

OIDS - Full
Kod:
x-oisd-basic.freedns.controld.com

Ima mnogo već spremnih konfiguracija za različite namene:

Adguard:
Kod:
x-adguard.freedns.controld.com

Poslednja izmena:
Koristio ranije dugo True Phone..i od pre 2-3 god se prebacim na Google Phone, i bas sam se navikao na njega ..
Stim sto ne koristim novi izgled screena, stariji samo, ne updejtujem..

Sad probah True Phone ponovo posle 2 godine zbog vasih komentara da radi snimanje razgovora,medjutim u ovoj verziji sa play stora kazu da je ukinuta ta opcija. Ipak za Samsung telefone je najbolja njihova app za snimanje razgovora

Posle ovih komentara kupio sam True Phone, za sad jako zadovoljan.

I ja sam pokusavao da nadjem tu premium apk ali uzalud, jel ti nije problem na pp da mi prosledis link?

Nazad
Vrh Dno