Šta je novo?

LG Televizori

Razmatrao sam LG B5 i baš sad je izašlo sve ovo oko špijuniranja 🤔
Da li bi rješenje bilo uzeti recimo Apple TV 4K box pa da LAN kabal ide u njega, a TV bez interneta?
I da li bi uz to i sam sistem brže radio nego što radi webOS na tom LG B5?
Kad smo kod toga koliko je brz webOS na B5? Gledam po Redditu da ljudima izlazi update za novi webOS, i da zna biti problema sa njim, a nakon odbijanja ažuriranja u nekom momentu se ionako ažurira.
Sad imam Sony KD-55XE8505 iz 2017. i njegov Android TV je prilično spor, mada sam to znao i kod kupovine jer su se svi žalili na to. Ne znam kakav je webOS u odnosu na njega, mada kažu da i webOS zna biti usporen nakon ažuriranja.

1790069357680.webp

Panika na max. Mobilni telefon zna sve o tebi i deli tvoje podatke ko zna kome a ti se cimas oko TV-a, neverovatno.

Juce sam u jednom momentu spomenuo zeni nesto oko koznih jakni i evo ubise me reklame za iste na mobilnom a ti brines o TV-u.

To isto kao što drugar nije hteo da instalira NIS-u ovu aplikaciju da plaća gorivo na licu mestu, a ne ulazi na prodajno mesto jer jel te neće on nikome da ostavlja podatke o kartici 😂

Meni se danas pojavio update za web26 na C2

Razmatrao sam LG B5 i baš sad je izašlo sve ovo oko špijuniranja 🤔
Da li bi rješenje bilo uzeti recimo Apple TV 4K box pa da LAN kabal ide u njega, a TV bez interneta?
To je najbolja out-of-box varijanta, a da i dalje imaš sve u najvišem kvalitetu i da ne moraš da razmišljaš i da se cimaš. Jedino što je i cena veća, s razlogom.

Sa moje tačke gledišta, koji nemam ništa da krijem pa neka špijuniraju do mile volje i potpuno nepotrebni troškovi ali izbor je svakako na pojedincu.

Zato sam ujedno pitao i za brzinu rada Apple TV 4K u odnosu na webOS. Kao što sam rekao godinama se vučem sa sporim Android TV, pa ne znam šta da očekujem.

kod mene čak i na matorom C1 TV-u radi prilično fluidno, ne sumnjam da lepo radi i na novim modelima

To isto kao što drugar nije hteo da instalira NIS-u ovu aplikaciju da plaća gorivo na licu mestu, a ne ulazi na prodajno mesto jer jel te neće on nikome da ostavlja podatke o kartici 😂
To je već druga stvar. Podatke kartice i ne treba ostavljati na raznim sumnjivim sajtovima i aplikacijama. Osnovna digitalna kultura

Nazad
Vrh Dno