Neka ja se svemu ovome radujem, samo ce se povecati broj PC igrac jer trenutno i tako PC koji ima perfomanse konzole kosta mozda 500e vise od konzole a igre dzabaka. Korisnici koji su kupovali koriscene igre i tako ne bi kupovali nove orginale, ovako kupe pc gomila igara dzabaka i vozi misko. Mada prodaju se i komplet nalozi sa igrama. Moj kum stalno kupuje tako nekako ako sam ga dobro skapirao.I šta je loše u tome da prodaš igru koju si prešao? I tako isto kupiš neku drugu polovnu? Zar to nije bio jedan od selling pointa, što se kaže, prethodnih generacija konzola, bilo i na Sony prezantacijama? 🙂
Valve Just Did Nothing and Won
A GTA serijal najpopulariniji. Sta je sa ljudima, 40god a lozese na romatizovne krimi price sa influenserima u glavnoj ulozi 😁 GTA 5 je imao likove koji mogu da budu neki krimi likovi, GTA6 sta je bre ono kim kardasijan i baka prase 🤣 i to zele da igraju gejemri od 40 banke, kuku.Prosecan PC gamer je star 39 godina, jos par meseci sam u suvom proseku 😀
Za osobu kojoj je nick “pirate king”, mnogo ti nešto smeta “romantizovanje krimi priče” 😀A GTA serijal najpopulariniji. Sta je sa ljudima, 40god a lozese na romatizovne krimi price sa influenserima u glavnoj ulozi 😁 GTA 5 je imao likove koji mogu da budu neki krimi likovi, GTA6 sta je bre ono kim kardasijan i baka prase 🤣 i to zele da igraju gejemri od 40 banke, kuku.
Ne mogu tu igru da dozivim ozbiljno sa ovim influenserima u glavnoj ulozi 🤣Za osobu kojoj je nick “pirate king”, mnogo ti nešto smeta “romantizovanje krimi priče” 😀
I svaka ti čast ako misliš da se GTA 6 neće igrati 😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari