Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Mayday
6.5/10
Mogli su da ga skrate jedno pola sata bez problema, bilo bi ucinkovitije.
Svakako opustena razonoda.
Scena gde
zavrse u ostavi za vino, kuce koju pljackaju, sa eskort damom me je posteno nasmejala do suza
.
Elem i.ma tu i tamo dobrih fora , ali ocekivanih kad je Rejnolds u putanju, a Keneth Brana je prica za sebe.

I mene ta scena. 🤣

No hard feelings

Simpatičan ali prosečan film.
Mislio sam da je komedija, tako je počeo pa postao rom-kom, pa na kraju film o druženju.
Dženifer odlična i to ne samo što je u par scena ko od majke rođena, ima smisao i za komediju.
Ocena 6/10.

Zbog ove scene sa yt sam hteo da pogledam film:

Iskoristio nenakvu ponudu za IMAX 300din karte danas i gledao Odiseju u Galeriji... jesam od onih unapredbezgledanja pljuvaca zbog svega opste poznatog ali realno, meni film nije nista posebno. Nije pomogao ni IMAX koji sam gledao prvi put u zivotu, cak je mozda i zvuk prejak, kad Travis bode onaj stap u pod prilikom svojih recitala, kao u mozak da ubada. Generalno volim kada film traje ali ovaj je na silu je izduzen, ima dosta dosadnih delova. Cak i scene koje bi trebale da su pune tenzije deluju smorno dugacke
kiklop idi mi dodji mi, vestica, ono pretvaranje u svinje, dok ih je izmasirala sve redom...
Delovalo mi je da ce kraj da bude efektan, od scene prvog susreta sa svinjarem ali i to je brzo otislo u pogresnom smeru...
kasting je potpuni promasaj i ne vidim kako je doprineo filmu, "Eliot" je promasaj prvenstveno zbog svoje konstitucije, Agamemnon... cemu ona Dart Vejder scena na kapiji, preteran mu je oklop, zvuk maca u borbi (da ne kazem klanju) je realan ko pucanj u spageti vesternu ili haubica u partizanskim filmovima, kiklop mi je bzvz, Lestrigonci bzvz (pogotovo ono vristuce dete u skafanderu a la Blejkova sedmorka)... nikako mi ne ide u glavu da covek koji je uradio perfektan film moze da napravi ovakvo nesto!?

Poslednja izmena:
The Get Out (2026)

Nekako mi prošao ispod radara, slučajno naletim prilikom šaltanja novih filmova na Stremiu, Rasel Krou dobar 🙂

The three musketeers

Po prvi put gledam ovu verziju i mogu reći da je sve prilično živopisno a opet poprilično tanko kao uostalom svi filmovi Paul W. S. Andersona a ovo je definitivno najtanja ekranizacija musketara koju sam gledao (vidim postoji i neka abominacija sa ocenom 1.8 i crnim D'Artanjanom ali nju sam srećom promašio).

Каква постава, сунце ти жарко... Мислим да ово нисам гледао, мораћу.
А ни тај други филм нисам гледао, ал сам зато гледао Ф1 са Питом 😅
Nisi gledao Apokalipsu????😵

Bar za mene potpuno neuporedivi filmovi.
Да, било је већ приче овде на форуму да је Ф1 прилично лош и практично реклама, док је ФвФ озбиљан филм. Што се негде види и по оценама.
Ф1 ми је толико добар, да сам га већ заборавио. Руку на срце, није он лош, али ништа више од вечерње забаве.
Nisi gledao Apokalipsu????😵
Да, да, колико год то немогуће звучало, нисам. 😀
Али не значи да нећу.
Eno ga na HBO 3 😇
Ено га у библиотеци... Сија 😂

Ja je prvi put gledao kao klinac, krajem osamdesetih i naravno da mi se ništa nije dopalo - ni film, ni muzika...

Prvi sledeći put, negde sredinom prve decenije ovog veka sve je bilo drugačije a imam utisak da mi je svaki put film sve bolji i da mi sve više leži.

Naravno, Ride of the Valkyries je posebna priča...

Bolje pet puta neki dobar stari film na TV nego jedanput neki loš novi film u bioskopu/preko Kodija/Stremio/sa torrenta...

Volim jednostavno.
Има смисла. Ја некад кад помислим да треба да укључим комп, да пустим филм, да пребацим слику на тв, па док нађем титл, изгубим вољу за гледањем филма.

Nazad
Vrh Dno