- Učlanjen(a)
- 18.03.2005
- Poena
- 1,265
Ima i muzike sa naših prostora...Amziah (2026)
Свидео ми се филм, највише због музике, баш ми је легла. А и радња је ок. Необичан филм.
7/10
Ima i muzike sa naših prostora...Amziah (2026)
Свидео ми се филм, највише због музике, баш ми је легла. А и радња је ок. Необичан филм.
7/10
Стварно? Занимљиво. Неко посебно?Ima i muzike sa naših prostora...
Ne znam, premotaj na deo filma kada joj pokazuje košnice i priča o pčelama u prvoj polovini filma, čuje se naš jezik u pozadini muzike.Стварно? Занимљиво. Неко посебно?
Baš si anti-ja 😅Свидео ми се филм, највише због музике
Baš krenuh da napišem nešto makedonsko ali vidim da sam okasnio. To mi je bilo ok, ostalo ne baš 😅Ima i muzike sa naših prostora...
Да, све сам анти-противан 😄Baš si anti-ja 😅
Odličan, baš dobar film.
Gledao na YouTube i sad mi iskaču!The Man in Hope onaj češki odličan film
Каква постава, сунце ти жарко... Мислим да ово нисам гледао, мораћу.Apocalypse now
Bar za mene potpuno neuporedivi filmovi.А ни тај други филм нисам гледао, ал сам зато гледао Ф1 са Питом 😅
Nisi gledao Apokalipsu????😵Каква постава, сунце ти жарко... Мислим да ово нисам гледао, мораћу.
А ни тај други филм нисам гледао, ал сам зато гледао Ф1 са Питом 😅
Eno ga na HBO 3 😇Ford v Ferrari
Да, било је већ приче овде на форуму да је Ф1 прилично лош и практично реклама, док је ФвФ озбиљан филм. Што се негде види и по оценама.Bar za mene potpuno neuporedivi filmovi.
Да, да, колико год то немогуће звучало, нисам. 😀Nisi gledao Apokalipsu????😵
Ено га у библиотеци... Сија 😂Eno ga na HBO 3 😇
Kad će da ti zasija Kiss Kiss Bang Bang, bre 🤣Ено га у библиотеци... Сија 😂
Pa o njemu i pričam - prvo pogledao Apokalipsu na Pink klasik (nisam gadljiv na taj kanal) a posle toga Šelbija na HBO 3.Eno ga na HBO 3 😇
Скидам га, теби и Монаганки за љубав. Више њој него теби 😂Kad će da ti zasija Kiss Kiss Bang Bang, bre 🤣
Volim jednostavno.Imaju i stari filmovi na netu a u boljem kvalitetu nego na TV kanalu. Pa kad te TV šaltanje inspiriše da nešto gledaš odeš na bolji source i gledaš.
Има смисла. Ја некад кад помислим да треба да укључим комп, да пустим филм, да пребацим слику на тв, па док нађем титл, изгубим вољу за гледањем филма.Volim jednostavno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari