Veceras ili sada?Probaj single conection ka SOX i ka SBB serverima
Nije mi jasno ovo svi pominju kapacitet ali zar onda brzine ne bi bila loša i prema drugim provajderima sem prema SBB. Ja koliko čitam postove drugih da ne koriste eon verovatno ne bi ni primetili da nešto ne radi kako treba. A ako je isto i kod MTS da li je problem sam yunet ili MTS.Apsolutno nikakve veze jedno sa drugim.
YuNet ima problem sa kapacitetom i sa "peering"-om sa drugim domaćim provajderima.
Neki problem definitivno, meni na optika YUnet secka IPTV prebacim se na mts mobilni internet tamo ne. Idem u drugu kucu gde je mts optika i tamo isto secka...
Ko da mobilni internet drugom putanjom ide naspram optike. Ja sam ovo primetio.
Sve je pocelo pre par dana od ~21h do ~23h...
Peering kapacitet nije isti ka svim provajderima i svim destinacijama. A šta ljudi primete ili ne primete nije objektivno merilo stvari već zavisi od navika korisnika i za šta koristi net uveče. Nije isto ko skroluje feed Instagrama vs ko gleda TV kanal u SD rezoluciji vs ko je pustio video sa bitrate od 40 Mbps dok neko drugi u kući jaši na Youtube.Nije mi jasno ovo svi pominju kapacitet ali zar onda brzine ne bi bila loša i prema drugim provajderima sem prema SBB. Ja koliko čitam postove drugih da ne koriste eon verovatno ne bi ni primetili da nešto ne radi kako treba. A ako je isto i kod MTS da li je problem sam yunet ili MTS.
Eto vidiš da nije 🤣 I slična priča bude kad god ljudi napišu izjave tipa kod njih "nikad prekid nije bio " i sve super uvek. Nije nego samo ne proveravate redovno 😁😁Brzina mi je konstantna,24h.
Bogme manje i od 10Mbps.EON propo. Kao da gledam sa adsl-om 10/1.
Evo single, skoro pa isto preko YUnet servera preko SOX-a je krš, ali meni to ne pravi problem.Ti i dalje ne testiraš šta treba i kako treba 😁 (to nije single nego multi connection test)
Nećeš se ni Netflixa u 4k nagledati. Baš neozbiljno. Sličan problem samo sa youtube je imao ranije mts...Na žalost, za nas koji smo planirali prelazak u yunet, a gledamo EON OTT, ovaj provajder je za izbegavanje. Verovatno se ništa neće poboljšati u narednih 15 dana, kada sam planirao prelaz (početak oktobra).
Ipak ću probati da razgovaram sa njima i da dobijem informaciju, da li rade ili će išta raditi povodom toga i kako mogu da garantuju ugovoreni internet korisniku koji je potpisao ugovor, ka ovim ključnim serverima u Srbiji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari