Šta je novo?

PlayStation - Akcije, promocije i PSN dopune

Danas me zovu komsije/klinci hoce da kupe Gta V na nekom snizenju, i odbija karticu, mastercard je, sta se desava, obicno su igrali besplatne igrice, neke kupili a neke nece kao? Nalog je na UK ja bih rekao

Nema veze sto je mc, nekad bude i do banke. Najsigurnije je otici na neki sajt tipa g2a i kupiti vaucer na 15,20 funti. Cini mi se da je odnos 1:1

Danas me zovu komsije/klinci hoce da kupe Gta V na nekom snizenju, i odbija karticu, mastercard je, sta se desava, obicno su igrali besplatne igrice, neke kupili a neke nece kao? Nalog je na UK ja bih rekao
Ako misle direct preko konzole u Srbiji, karticom neće moći

Ne znam na sta mislis pod "ban konzole", ali generalno ne bi trebalo da se banuju nalozi, jer je sharing funkcija omogucena od strane sonija.
E sad, jedino ako prodavac nesto mulja sa nalozima, pa to baci neki red flag soniju.
Upravo tako.
Ja sam imao Cyberpunk2077 na deljenom nalogu.
I prilično je korektan bio prodavac.
Međutim, jednom je na grupi pustio opskurnu poruku da Sony, kao provera nesto i nestade nalog.
E sad...moj nalog je jmao naziv Masterigre_250.
Moguće je da takvi upadaju Soniju u oči...kad neko otvara stotine naloga sa jedne ip adrese...a onda ga 3 različite koriste 🤷

Ako je samo nestao, onda je menjano nešto na nalogu.
Ako je banovan, prilikom logovanja se pojavi poruka da je nalog banovan, tako da ta "Sony provera" i ne pije vodu, možda i grešim.

Upravo tako.
Ja sam imao Cyberpunk2077 na deljenom nalogu.
I prilično je korektan bio prodavac.
Međutim, jednom je na grupi pustio opskurnu poruku da Sony, kao provera nesto i nestade nalog.
E sad...moj nalog je jmao naziv Masterigre_250.
Moguće je da takvi upadaju Soniju u oči...kad neko otvara stotine naloga sa jedne ip adrese...a onda ga 3 različite koriste 🤷
Samo to što "Sony nešto proverava" nije tvoj problem. Prodavac bi trebao da ti obezbedi da nesmetano koristiš to što si platio. Mislim, on je formirao cenu i nudio da proda, nisi ti njega jurio da ti proda jeftinije. Zato ja batalim te varijante, ipak najviše verujem sebi 😅

Ma ko zna sta je muljao, mozda je uradio chargeback, mozda je kupovao kradenom karticom, moze da bude dosta razloga.

Ima nas gomila koji godinama kupujemo naloge, delimo na gost / nosilac, razmenjujemo i prodajemo kad predjemo. Nikad ni jedan problem nisam imao a imam konzolu 5 godina..

Vidim dostupne dopune sad za Indiju, 2000 rupija ali kad idem na kupovinu izbacuje mi grešku da ih nema više.

Jer ih nema više 🙂

Odu brzinom svetlosti.

Obično kad odu budu tu ali stoji ali unavailable, sad verovatno nije update bio pa stoji kao da su dostupne.

Odličan je SH2, vredi ga odigrati prekoreda.
Poslušao i to mi je verovatno najbolja odluka u 2026. Kakva igretina.

Utisci na postu iz teme. Ko nije igrao a planira samo napred nema kajanja.

Nazad
Vrh Dno