Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

Vidim da se dosta koristi Spiegen liquid air case. Ima li neko iskustvo kakve su prilikom pada? Vredi li te pare?

Ja imam S24U na mts-u paket 5-ca, firmin i S26U private na Yetel-u. 26-ca je vidno bolja, ekran, kamere, brži je. Jedino mi se ne sviđa što nije kocka ali to je već stvar navike, ukusa ili šta god.

To je bas teska konstatacija pogotovu ekran i kamere su iste sem ultrawide.

Često slikam smd komponente i S26U je neuporedivo bolji za te makro slike a i ostale slike mi više "leže", do skoro sam sve slikao sa oba i upordjivao. Od avgusta sam prestao da upoređujem jer sam siguran da su slike sa S26U mnogo bolje. Brži je vidno. Ekran je mnogo jasniji. Baterije nisam uporedjivao ionako noću dopunjavam. Doduše nisam primetio neku razliku a drndam ih baš mnogo. Kod S24U mi recimo jako odgovara aktivan poklopac original maske dok kod S26U moram da akam taster sa strane. Oba su mi na dohvat ruke i uvek kad je neka frka da se brzo nešto odradi kad nema kompa uvek hvatam S26U. E sad kolko sam ja objektivan to je posebna priča. I oba imaju e-sim.

Vidim da se dosta koristi Spiegen liquid air case. Ima li neko iskustvo kakve su prilikom pada? Vredi li te pare?
Koristim je godinama na raznim telefonima i dobeo se pokazala, nisam imao neke ekstremne padove, ali padali su mi telefoni i nisu se ostetili nimalo...

Vredi. Imao na poslednjih par samsung telefona. I pored par padova nikad vidnih oštećenja. Obzirom da su ispos 20e, nema greške. I grip je odličan.
Takođe preporuka i od mene za Spigen Liquid Air 🙂

Našao sam s26 ultra 512gb za oko 1000e sa dve godine garancije, kupljen ovog meseca. Ako je neotpakovan, ne može da se registruje za poklon ili ipak može?
Nešto sam računao i ako mogu da dobijem i a57, s26u mi ispada dzabe.
Može da se registruje. 🥲
Moj je bio nov neotpakovan pa je iskorišćena akcija za tablet...mada neki i ne znaju za to pa vredi probati.

^ otprilike , neke AI funkcije i kozmetičke promene u Panelu sa brzim podešavanjima / Kontrolni centar ... E sad verovatno su radili neke "optimizacije sistema ispod haube" , u principu = tresla se gora ....

Da se zapljunem i ja u ovu temu, od prosle nedelje s26 ultra, za zivota imao i huawei, lg, sony, htc, iphone samo ne samsung, njega sam oduvek izbegavao zbog softvera ali evo unazad nekoliko godina su sredili sve pa da probam i to jer su se neke kockice poklopile u korist samsunga.

Stigle Pitakice, ja ih hvalim poslednje 2 i po god od kad sam ih koristio na iphone, stvarno su klasa i apsolutna preporuka za iste.

Prilozi

• 20260924_232943.webp
    20260924_232943.webp
    53.5 KB · Pregleda: 103
Sa svim tim app i na 5G po meni jako dobar rezultat za Ultru, baš sam naveo u Pixel temi da u BG zna da jede bateriju na 5G, pogotovo ako nije dobar signal.

• Like
Reagovanja: PJ
Da, moram da priznam za ovaj AI segment.
I ima esim.

A? 🥴

Meni je napredak Gemini, koji bi možda sada radio i na S21. Andorid auto je dobio potpuno drugu funkcionalnost, kada mogu na srpskom da mu kažem i objasnim gde želim da idem.

Ne koristim više prevodilac, već zaokružim i tražim prevod.

Fotografije u galeriji odlično pretražuje, samo je potreban pravi upit. Pre neki dan, drugar traži passport i izbaci mu pasoše i neku fotografiju, on stoji na nekom trvanjaku. Kaže, vidi, pogrešio, reko' daj otvori, da vidim šta ga je zbunilo. Motivi na njegovoj majici, kip slobode, ajfelov toranj, piramide i skica pasoša 😂

Već nekoliko puta, na osnovu fotografije koju dobijem, za koje sam ranije morao da tražim dodatno objašnjenje, zaokruživanjem pronalazim odgovor.

Ali je u mojoj glavi sve to nekako SW ažuriranje, pa sam zato rekao da nisam primetio razlike nakon promene telefona.
100% sam siguran da je i S21FE hardverski sposoban da odradi sve gore navedeno.

A? 🥴
...
Ali je u mojoj glavi sve to nekako SW ažuriranje, pa sam zato rekao da nisam primetio razlike nakon promene telefona.
100% sam siguran da je i S21FE hardverski sposoban da odradi sve gore navedeno.
Promenio euy csc u thl, pa ga je zbunilo 🙂

Meni je uvek bilo u glavi da za ai treba 12gb radne memorije, pa kad sam imao tel sa 8gb nisam ni pokusavao da koristim.

Može li da sumira razgovore na Srpskom?
Kroz Gemini ne. Postoji dvadesetak jezika, ali za srpski nema.
Drugar koji živi u Kini je kačio transkript razgovora između bankarskog bota i bota na njegovom telefonu. Voice na kineskom, transkript na engleskom, gotovo bez grešaka. Malo je falilo da mu dogovori stambeni kredit 😀

Nazad
Vrh Dno