Ja imam S24U na mts-u paket 5-ca, firmin i S26U private na Yetel-u. 26-ca je vidno bolja, ekran, kamere, brži je. Jedino mi se ne sviđa što nije kocka ali to je već stvar navike, ukusa ili šta god.
Koristim je godinama na raznim telefonima i dobeo se pokazala, nisam imao neke ekstremne padove, ali padali su mi telefoni i nisu se ostetili nimalo...Vidim da se dosta koristi Spiegen liquid air case. Ima li neko iskustvo kakve su prilikom pada? Vredi li te pare?
Vredi. Imao na poslednjih par samsung telefona. I pored par padova nikad vidnih oštećenja. Obzirom da su ispos 20e, nema greške. I grip je odličan.Vidim da se dosta koristi Spiegen liquid air case. Ima li neko iskustvo kakve su prilikom pada? Vredi li te pare?
Imas kod poljaka za 10.37€ za Ultru +7€ postarina + pdv.Vidim da se dosta koristi Spiegen liquid air case. Ima li neko iskustvo kakve su prilikom pada? Vredi li te pare?
Takođe preporuka i od mene za Spigen Liquid Air 🙂Vredi. Imao na poslednjih par samsung telefona. I pored par padova nikad vidnih oštećenja. Obzirom da su ispos 20e, nema greške. I grip je odličan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari