Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

Vidim da se dosta koristi Spiegen liquid air case. Ima li neko iskustvo kakve su prilikom pada? Vredi li te pare?

Često slikam smd komponente i S26U je neuporedivo bolji za te makro slike a i ostale slike mi više "leže", do skoro sam sve slikao sa oba i upordjivao. Od avgusta sam prestao da upoređujem jer sam siguran da su slike sa S26U mnogo bolje. Brži je vidno. Ekran je mnogo jasniji. Baterije nisam uporedjivao ionako noću dopunjavam. Doduše nisam primetio neku razliku a drndam ih baš mnogo. Kod S24U mi recimo jako odgovara aktivan poklopac original maske dok kod S26U moram da akam taster sa strane. Oba su mi na dohvat ruke i uvek kad je neka frka da se brzo nešto odradi kad nema kompa uvek hvatam S26U. E sad kolko sam ja objektivan to je posebna priča. I oba imaju e-sim.

Vidim da se dosta koristi Spiegen liquid air case. Ima li neko iskustvo kakve su prilikom pada? Vredi li te pare?
Koristim je godinama na raznim telefonima i dobeo se pokazala, nisam imao neke ekstremne padove, ali padali su mi telefoni i nisu se ostetili nimalo...

Vredi. Imao na poslednjih par samsung telefona. I pored par padova nikad vidnih oštećenja. Obzirom da su ispos 20e, nema greške. I grip je odličan.
Takođe preporuka i od mene za Spigen Liquid Air 🙂

Nazad
Vrh Dno