Ja i ne gledam trailere jer u njima se prikaze ceo filmNeka vam kad gledate gluposti. Kad dam video trailer rekoh zar opet Jurassic Park
Ridli skot odavno nije merilo kvaliteta fima.sazvežđe psa!!! ja stvarno ne znam šta sam gledao! I to iz tri pokušaja jer je ridli skot. Tri neke akcije za 2 sata filma, nelogičnosti na pretek...
Ovo i da ne nazovem kompletnim filmom nego jednim duuuugim dramskim isečkom .... nečega. Ovo je ridli skot snimio dok je pio pivo ispred zadruge.
sazvežđe psa!!! ja stvarno ne znam šta sam gledao! I to iz tri pokušaja jer je ridli skot. Tri neke akcije za 2 sata filma, nelogičnosti na pretek...
Ovo i da ne nazovem kompletnim filmom nego jednim duuuugim dramskim isečkom .... nečega. Ovo je ridli skot snimio dok je pio pivo ispred zadruge.
Ima Odiseja IMAX u Galeriji za 300 din, ali je rasprodato, ostala samo loša mesta kada sam gledao.Ne znam da li je neko pomenuo ali u subotu sve karte su 300din u cineplex bioskopima. Mada koliko vidim i nije neki izbor filmova.
Ali da su svaka scena, postupak i dijalog de8ilni, to još nisam video.🤣The End of Oak Street [2026]
Trenutno sam na 49ti minut filma od sat vremena i 39 minuta Malo mi treba da ga ugasim i izbrisem
Najvise me nervira nepotrebna vriska dreka losa gluma drama panika uzas uzaaaaaas
Gluplji film ne pamtim kad sam zadnji put gledao
@RingeRaja Pogledao sam juče posle podne. Moj utisak je da je previše razvučen i dosadnjikav. Extremno su me smarale sve one scene gde sviraju i pevaju. Mrzim tu seljačku južnjačku muziku gde se koristi bendžo 😅The Rivals of Amziah King [2025]
Simpatičan film, lep, pozitivan...pogledajte, u moru gluposti jedno pravo osveženje.
Jednom godisnje repriziram minimumThe Man in Hope onaj češki odličan film
Mnogo je loša ova Cineplexx RS aplikacija, ukratko počela prodaja za Dina 3 (15. decembar).Ne znam da li je neko pomenuo ali u subotu sve karte su 300din u cineplex bioskopima. Mada koliko vidim i nije neki izbor filmova.
Bilo na IG stranici, ali već posle 30 minuta sva dobra mesta su rasprodata.Mnogo je loša ova Cineplexx RS aplikacija, ukratko počela prodaja za Dina 3 (15. decembar).
Obaveštenja nigde, a najbolja centralna mesta za premijeru već prodata.
Uf ovo mi je must! Volim da slušam Burdejna, bio mi je cool lik u raznim emisijama i dokumentarcima i baš me razočarao kako je skončao.Tony
Solidna prica o cuvenom kuvaru Entoni Bordejnu tj dobu pre slave. Dobra gluma od svih, prica i ne bas toliko. 7/10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari