Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Ja stavio za ultimativnu proizvod od 4000, kozna koliko će da traže.

videcemo koliko ce da traze za a4 termalni stampac za npr foto papir trazili 1800 koji je kao jedan od ordera pa samo otvorio i tako cu da radim do kraja
Pozdrav

Претходна 2 пакета сам добио преко Бекса, без икаквих проблема, помислио сам откачили су Трансферу и Сити, кад не лежи враже, овог пута Трансфера, нек ми је Бог у помоћи!

Kako da otkače Transferu, kad su oni zaduženi za carinski proces Temu pošiljki? Usudio bih se da kažem da je Transfera učestvovala u izradi algoritma kojim Temu prilikom poručivanja raspoređuje koja kurirska služba će da nosi pakete.

Verovatno je mislio na Last Mile dostavu. Meni je direktno Transfera do sada isporučila možda oko skoro 0 paketa. Uglavnom su bili DEX, BEX, City, Pošta, M-One, kako kada

Претходна 2 пакета сам добио преко Бекса, без икаквих проблема, помислио сам откачили су Трансферу и Сити, кад не лежи враже, овог пута Трансфера, нек ми је Бог у помоћи!
Sada nakon isporuke ćeš imati opciju da im kažeš da ne želiš više Transferu, ukoliko oceniš isporuku negativno. Ne obećavaju da će je potpuno eliminisati, ali kao vode računa.
Ja sam to uradio i za sada 5-6 paketa isključivo Bex i M-One (AKS i DEX). Izbegao sam odlaske u Poštu (ili paketomate u drugom kraju grada) i City gubljenje paketa sa fantomskim statusima. Najbolja stvar koju su uveli.

AKS kad bi mogao nekako da se isključi kao last mile bilo bi stvarno divno, na nos mi je izašlo skupljanje paketa koji nije mogao da bude isporučen kod kuće (desilo se da ne nahvatam ama baš nikog sposobnog da primi paket 💩 )

Inače (da se vratimo na temu Temu 🙂 i da se nadovežem na razgovor s vrha stranice, qqqq je 1) postao krajnje čudan i 2) apsolutno se više ne isplati. Imam ga na nekoliko naloga, to je toliko postalo haotično da reči nemam, od zacepljivanja za "otkup" glavne nagrade (ide od 1200 din. do čak 9000) do toga da ništa pismeno nema u ponudi glavnih nagrada (vrte iste proizvode kao i kod onih "usputnih"), a i zakrpili najjači bag gde se zatvaranjem i ponovnim otvaranjem aplikacije preskakalo biranje sporednih nagrada i odmah prelazilo na glavnu pa posle natenane biraš prvi i ostale poklone... đavola, nema to više, i sad ti na zicer uvaljuju ili najjeftiniji proizvod ili nešto što se isporučuje iz Srbije pa te rebnu za poštarinu.

Otisao qqqq u propast, claimcredit, kupone i discount777 nisam video mesecima. Do sad sam vracao 20-tak isteklih kupona kad su mi nudili bukvalno dnevno bundle. Sve sto mi je ostalo je ponekad popravka cene za 100-200 ali za mene se temu bunar presusio

Nazad
Vrh Dno