Dobra stvar je da od 1.11. neće naplaćivati tih 50 dinara za održavanje deviznog računa, pa može ostati i na Lite računu.Ženi su danas rekli da za nju ne važi i da ne može da dobije BankMax jer nema odgovarajući telefonski paket (nije zapamtila koji traže, ali neki od 3000+ RSD). Inače, ima Lite račun već više od godinu dana i skoro pa da ga i ne koristi.
Dodatno, juče smo primetili da joj svaki mesec naplaćuju 50 dinara održavanje. Jedino zbog čega bi to mogli da rade je zato što ima prometa po deviznom računu - svaki mesec dobije neku mizernu kamatu (ima nešto evra na štednom računu) i skinu joj porez na tu kamatu. To je bio i razlog zašto sam joj rekao da svrati do Yettela jer je bez veze da skoro sve što dobije kao kamatu plati nazad kroz održavanje...
Mislim da lik kod koga je bila ne zna šta radi, pa će da zove kontakt centar i vidi o čemu se radi.
Jesi li utvrdio šta je? Najviše smisla ima da te je pogodilo ono što je pomenuto i na vrhu stranice na kojoj si pisao, a to je da imaš već 10+ tokena, pa da će morati nešto da se briše.Probao ovako na + probao isto iz app od banke al mrka kapa
Nije dovoljno da nema promena, istovremeno mora da važi i da je stanje nulto. Drugim rečima, devizna partija ceo mesec mora biti prazna. Mobijev tarifnik je to ovako opisivao: Naknada se obračunava za svaku valutu ukoliko klijent u toku meseca ima stanje po računu ili promet po istom. Sada te napomene stvarno nema, ali se ipak primenjuje, a i mora, jer se devizne partije svakako ne mogu zvanično ugasiti jednom kad se aktiviraju.nisam video da stoji izuzeće da se ne naplaćuje ako nema prometa (a ja sam nešto mislio da je tako)
Uzeo, nažalost i koristio.Ja ću to uzeti pred kraj meseca. Nadam se da neću imati nekog iskustva po tom pitanju 🙂
Super je što je dodato i za krađu i zloupotrebu kartice. Retko se desi, al opet ne škodi što ima. Generalno izdašna ponuda za taj novac.
Ništa, zovete onda kontakt centar, opcija 4 (bave se upravo tokenima), i oni će vam to rešiti, a eto, dobre su šanse da je to što sam naveo.Nisam uspeo ni kod sebe ni kod zene jos uvek.
Može od 6 do 70 meseci, tako da su dve-tri godine okej. Možeš uvek i da prevremeno otplatiš deo ili sve bez naknade. Time bi umanjio naredne anuitete. Detalji su ovde.Uzeo nih možda keš kredit 200k-300k na 2 ili 3 godine pa me zanima jel može to tako ili mora na više godina?
Svakako nije osiguranje da će ti dati, ali eto, osnovne uslove verovatno ispunjavaš. Potrebno je da si 3 meseca u istoj firmi i da firma postoji makar 12 meseci. Onlajn sve završavaš.Inače zaposlen sam za stalno i primam platu kod njih već više godina...
Možeš nadavnoSad prođoh pored Yettel-a ali nije tu ovaj što radi iz banke da ga pitam pa me zanima ako neko ima iskustva da mi kaže za kredit. Uzeo nih možda keš kredit 200k-300k na 2 ili 3 godine pa me zanima jel može to tako ili mora na više godina?
Inače zaposlen sam za stalno i primam platu kod njih već više godina...
Vazi i za penziju ukoliko se prenese kod njih.Važi li za free bank max i kada se prima penzija ili samo zarada/plata?
Imas opciju. Ukoliko imas sredstava na racunu (ili dozvoljeni minus), podigni sa bankomata iznos koji zelis da vratis (ne znam koji je iznos u pitanju) ili u vise navrata pa uplati natrag u bankomat i onda im trazi naplatu po revolving modelu sa kreditne kartice, kada transakcije budu proknjizene. To ti je bez provizije jer i dalje nisu implementirali taj paritet sa prethodnom mobi aplikacijom.Izgleda da sam pre 15-ak dana greškom napravio pogrešan interni transfer pa sam celokupnu platu prebacio na kreditnu karticu umesto na štednju po viđenju. Dakle, tek sad sam primetio da imam veliki negativni dug na kreditnoj (tj preplatio sam) i tu preplatu realno neću potrošiti kupovinama sa kreditnom karticom u narednih par meseci.
Koje su mi sad opcije, je l mogu sa kreditne da povučem višak nazad na tekući i kolika bi se tu naplatila provizija?
Juče je bilo dosta problema sa aktivacijom aplikacije: neprihvatanje ispravnih SMS kodova (ovo prvi put čujem), neprepoznavanje lica (ovo se i meni desilo), poruka o neuspešnoj personalizaciji nakon što je faktički sve urađeno uspešno (ovo znam da se ranije dešavalo ukoliko se odmah odobri biometrija, pa je preporuka da se to ne radi, nego da prvo bude samo PIN, a zatim se u podešvanjima aplkacije odobri biometrija)... Sklopom okolnosti su čak tri osobe koje znam juče aktivirale, i sve su imale probleme. Jedna je na kraju i blokirana zbog previše pokušaja, ali je poziv kontakt centru to rešio. Štaviše, prilikom sledećeg pokušaja je dovoljno bilo uneti SMS kod, bez provere živosti, i tada je sve prošlo bez frke.Opet problemi sa logovanjem u aplikaciju i učitavanjem podataka...
Zašto ovo jer? To je bez provizije po tarifniku, ne bi ništa naplatili ni kada bi bilo u aplikaciji. U svakom slučaju, odlična ideja!To ti je bez provizije jer i dalje nisu implementirali taj paritet sa prethodnom mobi aplikacijom.
U pravu si da je svakako po tarifniku besplatno. Malo sam se nespretno izrazio sa "jer" jer (😅) sam recimo trazio na cetu to da mi urade a oni me navode na podelu na rate. Pa kao jel ste sigurni bla bla... Onda su slontali da znaju o cemu pricam i da ne vredi da me ubedjuju. Da su implementirali opciju ne bi ih ljudi toliko smarali i znao bi sta si uradio kada kliknes par koraka (mada to se sa YB nikada ne zna).Zašto ovo jer? To je bez provizije po tarifniku, ne bi ništa naplatili ni kada bi bilo u aplikaciji. U svakom slučaju, odlična ideja!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari