Šta je novo?

Ananas vauceri - potraznja i razmena (pravila u prvom postu)

Ko daje? Ko so F&F?

Za Ananas i Shoppster sam dobio i iskoristio, ne verujem da gledaju samo se posalje broj racuna ime i prezime na mejl od ta dva sajta, a i da gledaju obrises kolacicece sa Aik, otvoris opet link to je to...Ja sam otvorio posle par dana ne secam se ali svakako...Zavrsava se sve u par minuta racun dobijes isto kroz par minuta kad zavrsis sve
Otvorio sam pre par dana, ne znam da li je šta promenjeno do tada

Fashion&Friends verovatno, iako su usko vezani sa bankom, ali nemam njihovu aplikaciju, pa da proverim.

Otvorio sam pre par dana, ne znam da li je šta promenjeno do tada
Jeste, u tome je i poenta. Sada se vaučeri automatski dobijaju, na osnovu mesta sa kog je započeto otvaranje. Jedino je Ananas iz nekog razloga ostao izuzetak, za njega se i dalje šalju mejlovi, pa je dobro pitanje da li bi uspela kombinacija. Ostaje akcije, jasno je, ne mogu međusobno da se kombinuju, jer ne možeš da otvoriš račun sa više mesta istovremeno.

Da li može sa računima otvorenim pre mesec ipo dana?
Ne košta te da probaš, ali najveće su šanse da neće proći. Dosad su gledali po talasima, a tekući talas je krenuo u avgustu. Ti pitaš za jul, a taj talas je prošao. Već su nekome isto tako u julu odbili dodelu vaučera jer je otvorio pre početka tog talasa. Baš su mu napisali da je utvrđeno da zbog datuma otvaranja ne ispunjava uslov za dobijanje vaučera.

• Like
Reagovanja: G17
Jeste, u tome je i poenta. Sada se vaučeri automatski dobijaju, na osnovu mesta sa kog je započeto otvaranje. Jedino je Ananas iz nekog razloga ostao izuzetak, za njega se i dalje šalju mejlovi, pa je dobro pitanje da li bi uspela kombinacija. Ostaje akcije, jasno je, ne mogu međusobno da se kombinuju, jer ne možeš da otvoriš račun sa više mesta istovremeno.
Pa ništa otvoriš preko Shopptera i Ananasu pošalješ info
Mada ne znam kako oni misle ovo da prate kada ne mora ni da se ima nalog na Shoppsteru da bi se otvorio niti onu mogu da vide podatke sa računa tek tako dok se ne potvrdi ko je ko čiji je či račun...svakako se mora slati mejl ali jedino ako ne piše u banci odakl je započeti ali opet...

*ionako

Pa ništa otvoriš preko Shopptera i Ananasu pošalješ info
Pa da, moglo bi se tako probati, ili kome već šta više odgovara od Shoppstera kao prva opcija. Ali Ananas je onda kocka, tj. nezgodno je to pokušati ako je Ananas prioritet.

svakako se mora slati mejl
To je ostalo samo za Ananas. Za ostale sada ide automatski, mada bi i za Ananas moglo. Nije mi jasno zašto samo kod njih nisu promenili način provere, ali to je neka interna odluka očigledno.

Mada ne znam kako oni misle ovo da prate
Ima više načina za praćenje, a najbanalniji je preko URL parametara. Na primer, preko Ananasovog linka se prosleđuju sledeći parametri: utm_source=HP_ananas&utm_medium=HP_ananas_maj&utm_campaign=Ananas_DO_maj. Oni stignu i aplikaciji za otvaranje računa, pa je jasno odakle se došlo do tog koraka. I to je zapravo sve vreme tako, mogli su oni i ranije da znaju ko je odakle došao, ali iz nekog razloga to nisu proveravali, njima na štetu.

• Like
*ionako

Pa da, moglo bi se tako probati, ili kome već šta više odgovara od Shoppstera kao prva opcija. Ali Ananas je onda kocka, tj. nezgodno je to pokušati ako je Ananas prioritet.

To je ostalo samo za Ananas. Za ostale sada ide automatski, mada bi i za Ananas moglo. Nije mi jasno zašto samo kod njih nisu promenili način provere, ali to je neka interna odluka očigledno.

Ima više načina za praćenje, a najbanalniji je preko URL parametara. Na primer, preko Ananasovog linka se prosleđuju sledeći parametri: utm_source=HP_ananas&utm_medium=HP_ananas_maj&utm_campaign=Ananas_DO_maj. Oni stignu i aplikaciji za otvaranje računa, pa je jasno odakle se došlo do tog koraka. I to je zapravo sve vreme tako, mogli su oni i ranije da znaju ko je odakle došao, ali iz nekog razloga to nisu proveravali, njima na štetu.

Šta ko nema nalog na Ananasu ili Shoppsteru? Ako ide tako?
Meni su poslali kod pa sam tek onda napravio nalog na Shoppsteru, za Ananas sam već imao
Verujem da bi slali idalje ko im piše na mejl, do sada bar banka nije slala ali ne znam

Ne ide preko naloga, ne moraš da ih imaš. Kod tebe je pretpostavljam slučajnost ispala što su ti onda tek poslali Shoppsterov, ili je nastala neka zabuna ako su ti slučajno tražili da otvoriš nalog. Ja nisam imao naloge ni na jednoj od te dve platforme, a nisu ni mnogi drugi. Napravio sam ih tek nakon dobijanja vaučera, kako bi ih iskoristio, a ni to zapravo nisam morao da uradim. Prolaze ti vaučeri svakako, ne mora da bude tvoj nalog. Kodovi po novom stižu na mejl registrovan u banci ili SMS-om na broj telefona registrovan u banci.

• Like
Imam jedan vaucer od 500 dinara (za kupovine preko 3k), moze da se iskoristi do sutra (11.09.). Kome zaista treba, neka me cima.
Jedini uslov je da nije neki noviji clan i da ima recimo bar 100 poruka.

Kupujem nešto za 11+k, da li neko ima raspoloživ vaučer koji bi podelio?

Sad je i na Ananasu uklonjen mejl za kontakt

A i promenili su URL parametre, pa pazite da slučajno ne otvorite preko starog linka. Novi su: utm_source=ananas&utm_medium=sajt_partnera&utm_campaign=digital_onboarding_2026_ptn&utm_content=baner.

• Like
A i promenili su URL parametre, pa pazite da slučajno ne otvorite preko starog linka. Novi su: utm_source=ananas&utm_medium=sajt_partnera&utm_campaign=digital_onboarding_2026_ptn&utm_content=baner.
I šta ako neko direktno udje sa sajta banke bez ijednog kolačića i piše im mejl?
Na WayBack Machine je pre 2 dana snimljena stranica sa starim url

Dobro je pitanje šta bi bilo, možemo samo da pretpostavljamo. To bi u suštini bio prigovor, a na njima je kako bi ga ocenili. Otvaranje preko starog linka bi verovatno bilo osnovano, jer bi mogli da shvate kako je otvaranje započeto. A ako bi se otvorilo tek tako, direktno sa sajta banke, možda bi odbili, a možda i izašli u susret i naknadno dodelili vaučer. S jedne strane, do njihove dobre volje je. S druge, uvek može da dođe do tehničkih poteškoća, pa da se podaci ne proslede kako treba. Ko odgovara na prigovor, treba da izvaga između te dve opcije.

• Like
Potreban mi je jedan vaucer za kupovinu preko 8000 rsd, ko ima nek pusti u inbox.

Je l ima neko 2000 na 10 000+ ?

Da li je to ananas prestao sa praksom da s vremena na vreme pusta standardne vaucere u promet za aktivaciju direktno na sajtu?

Nazad
Vrh Dno