Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Naravno da roming GB nisu jedini razlog za izbor paketa, samo sam hteo da podsetim da ih možda ne treba uopšte ni uzimati u obzir

Ja sam skoro pa uvek i pored tog mog rominga(koji je uvek bio 2 -3gb) uzimao esim ili lokalni neki sim kad putujem van(grcka i hrv u 80%) ali okej dobro dodje evo sad tipa 16gb, tu vec ima i da podelim ako neko krene sa mnom 😀

Naravno da roming GB nisu jedini razlog za izbor paketa, samo sam hteo da podsetim da ih možda ne treba uopšte ni uzimati u obzir
Pa druže, kako ko, meni znači taj roming i uzimam ga u obzir,kad sam na odmoru i kad skoknem na vikend negde, zašto da se mlatim i kupujem njihove kartice sa internetom..Bolje je u paketu kad što više daju nečega nego kad manje daju..

Da li vam se desava da u racunu dobijete obracun za mms a sigurni ste da mms nista slali?
Ja vodim racuna da ne saljem mms.
Kad preteram sa karakterima ja smanjim poruku pa nastavim u drugom sms-u jer ne zalim da placam nepotrebno za mms.
Da li je moguće da telefon kad jednom oznaci poruku kao mms, on nju tretira kao mms i kad je smanjim pa se na ekranu aplikacije u telefonu u Google messages iz mms poruka vrati na sms?
Dobio sam u racunu 3 mms poruke, slao sam sms u avagustu nekim ljudima jer ne odgovaraju na Viber ili nemaju Viber i dobio sam u obracunu 3 mms poruke.
Na zalos pocetkom meseca sam obrisao sve nepotrebne SMS poruke iz telefona i sad nemam "dokaz" da su ovo bile sms poruke.
Da li je moguce da me je telefon zeznuo (iako mislim da sam slao kratke sms poruke bez kukučastih slova) ili mi ovo mts "naplacuje dodatno" popust koji sam dobio za produzenje uo ...?Sta vi mislite, neki savet, predlog...

Da li vam se desava da u racunu dobijete obracun za mms a sigurni ste da mms nista slali?
Kad preteram sa karakterima ja smanjim poruku pa nastavim u drugom sms-u jer ne zalim da placam nepotrebno za mms.
Da li je moguće da telefon kad jednom oznaci poruku kao mms, on nju tretira kao mms i kad je smanjim pa se na ekranu aplikacije u telefonu u Google messages iz mms poruka vrati na sms?
Dobio sam u racunu 3 mms poruke, slao sam sms u avagustu nekim ljudima jer ne odgovaraju na Viber ili nemaju Viber i dobio sam u obracunu 3 mms poruke.
Na zalos pocetkom meseca sam obrisao sve nepotrebne SMS poruke iz telefona i sad nemam "dokaz" da su ovo bile sms poruke.
Da li je moguce da me je telefon zeznuo (iako mislim da sam slao kratke sms poruke bez kukučastih slova) ili mi ovo mts "naplacuje dodatno" popust koji sam dobio za produzenje uo ...?Sta vi mislite, neki savet, predlog...
Meni se u Samsung desava da ako otkucam tekst za 3 SMS u jednom SMS onda to automatski prebaci u MMS. Pisem bez č,ž,š.. Kad bih pisao te karaktere mozda bi i kod manje ispisanog teksta prebacio u MMS.

Ја пишем ћирилицом, а и користим ćčšđ. СМС ретко кад користим.
Једном ми је наплсћем ММС.
Као што каже колега, мислим да сам послао текст од више порука, онда претвара у ММС, или можда нека слика или тако нешто.

Nisam slao slike, ne pisem čćžšđ u sms-u bas da ga ne prebaci u mms, poruke su bile kratke, samo jedna sms ne 3sms u mms i evo 3 mms-a dosla, zato pitam, za sve to znam...

Nisam slao slike, ne pisem čćžšđ u sms-u bas da ga ne prebaci u mms, poruke su bile kratke, samo jedna sms ne 3sms u mms i evo 3 mms-a dosla, zato pitam, za sve to znam...
Nisam siguran ali trudim se da kucam pismeno (naša slova...), kada završim, završio sam, ne gledam koliko je dugačko...
Mislim da mi je neki emotikon provukao kao MMS ali jako davno...
Na iPhone imaš u porukama opciju da ugasiš MMS. Mislim da je to bilo u androidu, ona Google aplikacija za poruke na Motoroli, davno je bilo... Ne znam šta koristiš.
Mojima na iPhone šaljem poruke sa svim živim, i slikama i linkovima itd... Ali tako rade iMessages.
Mojima na androidu samo čiste poruke, a ostalo uglavnom whatsapp. Viber baš ako moram, kurirske i slično.
Naši karakteri su van MMS sistema baš dugo. Proveri podešavanja aplikacije. Dosta godina je prošlo otkada mi naplatili MMS.

Istekao mi je ugovor za drugi broj pre nekih 20-ak dana i nisam ranije stigao da se pozabavim sa tim... Nisam još platio avgustovski račun, hoće li mi praviti problem za "prenos" ili?
Svakako je rok do 15-og, ali ne znam da li će se ovi iz MTS-a hvatati za to.

Ne bi trebali jer si jos "u roku".

Ali bolje ti je da platis, jer ti placanje ne gine, jer ako se zakace kojim slucajem za to, moraces celu proceduru opet ponoviti.

Ne bi trebali jer si jos "u roku".

Ali bolje ti je da platis, jer ti placanje ne gine, jer ako se zakace kojim slucajem za to, moraces celu proceduru opet ponoviti.
To svakako. Nego rek'o da podnesem ja zahtev pa ću da platim kad legne plata, a to je taman 15-og 😅
Hvala na informaciji!

Istekao mi ugovor 4og al posto nisam bio u zemlji, nisam odmah hteo da podnosim zahtev za prenos broja da me ne bi zvali dok sam preko. Zvali su me jedanput da mi ponude da produzim ugovor bez ikakvih benefita sto sam naravno odbio.

Danas podnet zahtev za prenos broja, zvali me odmah i ponudili mi za 5icu L 50% na 18 meseci, dok ce prvih 6 meseci biti 450din. Pitao sam za 60% na 5icu M na sta mi je rekla da je to nizi paket i da na njega mogu dobiti najvise 50%.

Kad sam sve sracunao, skapirao sam da mi se 5ica L vise isplati, a i taman cu imati Move u toku cele ugovorne obaveze tako da sam odabrao tu opciju.

Isto sam i ja dobio pre nekoliko dana, a kad se sracuna to i jeste popust od 60% na L koje je bilo aktuelno u avgustu.

Pa da. Samo me smara sto posle placam preko 2000din mesecno. Pitao sam da li moze da se podeli sve na 24 meseca i ne moze.

Sve u svemu dobra ponuda, pritom mi odgovara sto mogu Move da koristim sve vreme, a ni Showtime nije sa bacanje. U odnosu na A1 dosta bolja ponuda. Takodje i 16gb mesecno u roamingu u celom svetu mi dosta znaci.

Kako da aktiviram Move i Showtime?

Pokreni MOVE aplikaciju.
Na početnom ekranu, u polju „Izaberi provajdera“, odaberi „Telekom Srbija“ i potvrdi.
Zatim, na ekranu za prijavu, unesi korisničko ime i lozinku za tvoj Moj mts nalog, koje si dobio putem SMS-a, e-mail-a ili u ugovoru, a koji su povezani sa MOVE televizijom.

Samo da javim da sam rešio i ovaj drugi broj.
Klasika. Podnet zahtev za prenos u A1, zvali iz MTS-a, ja tražio 60% na 5ica M paket (kao i za prvi broj), ovi dali i to je to.
Prva 3 meseca 340 i posle 1380 dinara.

@sux12 ,Koliko bi dali ako se prelazi iz Yettela u Mts, za isti taj paket, 5ica M,imas li neki info iz nekih priča ako si cuo??

Tast tražio 70% na 5S, rekli ne može, može samo 60% (posle zahteva za prelaz u A1). A on se spremao da potpiše novi ugovor po regularnim uslovima, mislim da su mu bili rekli 50% popusta par meseci.

@sux12 ,Koliko bi dali ako se prelazi iz Yettela u Mts, za isti taj paket, 5ica M,imas li neki info iz nekih priča ako si cuo??
Za Yettel ne znam zaista, ali vidim da po priči člana sa foruma, preko agenta daju 50% na sve pakete za prelazak iz A1.
https://forum.benchmark.rs/threads/yettel-ex-telenor-postpaid-paketi-i-promocije.192244/post-7792670

Pričekaj malo, možda se javi neko ko ima neku informaciju. Ili se raspitaj u ovoj temi sa linka.

Istekao mi ugovor 4og al posto nisam bio u zemlji, nisam odmah hteo da podnosim zahtev za prenos broja da me ne bi zvali dok sam preko. Zvali su me jedanput da mi ponude da produzim ugovor bez ikakvih benefita sto sam naravno odbio.

Danas podnet zahtev za prenos broja, zvali me odmah i ponudili mi za 5icu L 50% na 18 meseci, dok ce prvih 6 meseci biti 450din. Pitao sam za 60% na 5icu M na sta mi je rekla da je to nizi paket i da na njega mogu dobiti najvise 50%.

Kad sam sve sracunao, skapirao sam da mi se 5ica L vise isplati, a i taman cu imati Move u toku cele ugovorne obaveze tako da sam odabrao tu opciju.
Move app samo 9 meseci traje a ne 24 meseca, aj proveri. Ja sad imam problem da odkažem tarifu jer me zeznuli jer kod mene nema 5g i u toku sezone mi padao protok čak i ispod 10mbps. a kada sam pogledao u ugovor Move samo 9 meseci taj sky ti je samo 3 meseca, dupla prevara

Move app samo 9 meseci traje a ne 24 meseca, aj proveri. Ja sad imam problem da odkažem tarifu jer me zeznuli jer kod mene nema 5g i u toku sezone mi padao protok čak i ispod 10mbps. a kada sam pogledao u ugovor Move samo 9 meseci taj sky ti je samo 3 meseca, dupla prevara
Ti imaš 5ica M paket, tu je Move besplatan 9 meseci. Na 5ica L je Move besplatan tokom trajanja ugovorne obaveze.

Da na 5ica L je 24 meseca,na manjim paketima je manje.
A SkyShowtime sam i ja na L dobio 3 meseca na pocetku,to je isteklo,sad je ponovo neka akcija cini mi se 6 meseci i opet ide besplatno bez plaćanja.
Danas aktivirah i Deezer 3 meseca,samo da ne zaboravim da deaktiviram 😁

Danas istekao ugovor .Prebacili sami sa Soko Lite na 5L.Danas moze odmah da se podnosi za A1?Dali bi mi odbili prenos ako jos 7 rata imam za Tag uredjaj?Ili da to isplatim

Nazad
Vrh Dno