Pa druže, kako ko, meni znači taj roming i uzimam ga u obzir,kad sam na odmoru i kad skoknem na vikend negde, zašto da se mlatim i kupujem njihove kartice sa internetom..Bolje je u paketu kad što više daju nečega nego kad manje daju..Naravno da roming GB nisu jedini razlog za izbor paketa, samo sam hteo da podsetim da ih možda ne treba uopšte ni uzimati u obzir
Meni se u Samsung desava da ako otkucam tekst za 3 SMS u jednom SMS onda to automatski prebaci u MMS. Pisem bez č,ž,š.. Kad bih pisao te karaktere mozda bi i kod manje ispisanog teksta prebacio u MMS.Da li vam se desava da u racunu dobijete obracun za mms a sigurni ste da mms nista slali?
Ja vodim racuna da ne saljem mms.
Kad preteram sa karakterima ja smanjim poruku pa nastavim u drugom sms-u jer ne zalim da placam nepotrebno za mms.
Da li je moguće da telefon kad jednom oznaci poruku kao mms, on nju tretira kao mms i kad je smanjim pa se na ekranu aplikacije u telefonu u Google messages iz mms poruka vrati na sms?
Dobio sam u racunu 3 mms poruke, slao sam sms u avagustu nekim ljudima jer ne odgovaraju na Viber ili nemaju Viber i dobio sam u obracunu 3 mms poruke.
Na zalos pocetkom meseca sam obrisao sve nepotrebne SMS poruke iz telefona i sad nemam "dokaz" da su ovo bile sms poruke.
Da li je moguce da me je telefon zeznuo (iako mislim da sam slao kratke sms poruke bez kukučastih slova) ili mi ovo mts "naplacuje dodatno" popust koji sam dobio za produzenje uo ...?Sta vi mislite, neki savet, predlog...
Ја пишем ћирилицом, а и користим ćčšđ. СМС ретко кад користим.Da li vam se desava da u racunu dobijete obracun za mms a sigurni ste da mms nista slali?
Ja vodim racuna da ne saljem mms.
Kad preteram sa karakterima ja smanjim poruku pa nastavim u drugom sms-u jer ne zalim da placam nepotrebno za mms.
Da li je moguće da telefon kad jednom oznaci poruku kao mms, on nju tretira kao mms i kad je smanjim pa se na ekranu aplikacije u telefonu u Google messages iz mms poruka vrati na sms?
Dobio sam u racunu 3 mms poruke, slao sam sms u avagustu nekim ljudima jer ne odgovaraju na Viber ili nemaju Viber i dobio sam u obracunu 3 mms poruke.
Na zalos pocetkom meseca sam obrisao sve nepotrebne SMS poruke iz telefona i sad nemam "dokaz" da su ovo bile sms poruke.
Da li je moguce da me je telefon zeznuo (iako mislim da sam slao kratke sms poruke bez kukučastih slova) ili mi ovo mts "naplacuje dodatno" popust koji sam dobio za produzenje uo ...?Sta vi mislite, neki savet, predlog...
Nisam siguran ali trudim se da kucam pismeno (naša slova...), kada završim, završio sam, ne gledam koliko je dugačko...Nisam slao slike, ne pisem čćžšđ u sms-u bas da ga ne prebaci u mms, poruke su bile kratke, samo jedna sms ne 3sms u mms i evo 3 mms-a dosla, zato pitam, za sve to znam...
To svakako. Nego rek'o da podnesem ja zahtev pa ću da platim kad legne plata, a to je taman 15-og 😅Ne bi trebali jer si jos "u roku".
Ali bolje ti je da platis, jer ti placanje ne gine, jer ako se zakace kojim slucajem za to, moraces celu proceduru opet ponoviti.
Koja?Radi li kod svih aplikacija nama ne radi od juce
Mts aplikacija na telefonu
Funkcionise na androiduMts aplikacija na telefonu
Za Yettel ne znam zaista, ali vidim da po priči člana sa foruma, preko agenta daju 50% na sve pakete za prelazak iz A1.@sux12 ,Koliko bi dali ako se prelazi iz Yettela u Mts, za isti taj paket, 5ica M,imas li neki info iz nekih priča ako si cuo??
Move app samo 9 meseci traje a ne 24 meseca, aj proveri. Ja sad imam problem da odkažem tarifu jer me zeznuli jer kod mene nema 5g i u toku sezone mi padao protok čak i ispod 10mbps. a kada sam pogledao u ugovor Move samo 9 meseci taj sky ti je samo 3 meseca, dupla prevaraIstekao mi ugovor 4og al posto nisam bio u zemlji, nisam odmah hteo da podnosim zahtev za prenos broja da me ne bi zvali dok sam preko. Zvali su me jedanput da mi ponude da produzim ugovor bez ikakvih benefita sto sam naravno odbio.
Danas podnet zahtev za prenos broja, zvali me odmah i ponudili mi za 5icu L 50% na 18 meseci, dok ce prvih 6 meseci biti 450din. Pitao sam za 60% na 5icu M na sta mi je rekla da je to nizi paket i da na njega mogu dobiti najvise 50%.
Kad sam sve sracunao, skapirao sam da mi se 5ica L vise isplati, a i taman cu imati Move u toku cele ugovorne obaveze tako da sam odabrao tu opciju.
Ti imaš 5ica M paket, tu je Move besplatan 9 meseci. Na 5ica L je Move besplatan tokom trajanja ugovorne obaveze.Move app samo 9 meseci traje a ne 24 meseca, aj proveri. Ja sad imam problem da odkažem tarifu jer me zeznuli jer kod mene nema 5g i u toku sezone mi padao protok čak i ispod 10mbps. a kada sam pogledao u ugovor Move samo 9 meseci taj sky ti je samo 3 meseca, dupla prevara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari