Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Citam po fb grupama da se nekim ljudima pre jedno dva meseca pojavila opcija da porudzbinu mogu platiti pouzecem, jel neko od clanova foruma dobio tu opciju?
Ja tu opciju jos uvek nemam.

Mene su uradili na tu foru, nisam ni provalio dok nisam video dve razdvojene pošiljke. Jer se u QQQQ ne vidi da je lokalna prodavnica.
A na Bex nalepnici piše naplaćeno 300 kinti po ugovoru. Tako da se i na poštarinu ugrađuju.

Ima li neko preporuku za neki od ovih dronova do 5-6k. Ili mu sve to u tom cenovnom rangu dodje isto?

Moja preporuka je da sačuvaš tih 5-6k i ne kupuješ te "dronove" sa AliExpressa/Temua. Sve je to isto s... 🙂

Mozes da kupis nekom klincu 10 godina da ga vozi negde na livadi, jedino za to malo ako ga uzmes i to one do 30 eur, sve ostalo ti je promasaj.

S obzirom da je Temu u pitanju verovatno će poslati ovaj lošiji koji ima jednu sliku a 99% slika sasvim druga veća kutija

Ne znam da li uzeti?

https://share.temu.com/pjpB8jOUT8B

1000092771.webp

Uspeo sam naći preko pretrage slikom pravi set ali stvarno ove fore sa prodajom drugog proizvoda...

Taj mali je slatkica, ali je bukvalno 10 cm sa sve nastavkom za bitove 😀
Ja sam ga uzela namenski i namerno pa sam se svejedno iznenadila koliko je zapravo minijaturan.

Uspeo sam naći preko pretrage slikom pravi set ali stvarno ove fore sa prodajom drugog proizvoda...
Prilikom kupovine na Temu se mora obratiti dobro paznja, ja sam imao situaciju isto sa tim srafciger setovima, cena je bila 300-400 dinara, ne secam se sad tacno, na slici je bila slika tog veceg seta sa vise bitova, a kad sam ubacio u korpu i otisao da platim, na slici je bio taj zeleni manji set.
Obavezno pre placanja proveriti sta je ubaceno u korpu i slike istog u korpi i pre dodavanja u korpu uci u zeljeni predmet i videti o cemu se radi, ni u ludilu verovatno naslovu i naslovnoj slici predmeta.

Nazad
Vrh Dno