Šta je novo?

Xiaomi 17/17 Ultra

• Začetnik teme Začetnik teme Sync
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Drugari molim ko ima Xiaomi 17 da mi kaže koliko je zadovoljan sa njim sa normalnim korišćenjem tipa 5-6h jer nameravam da ga uzmem
na otplatu na 36 m. Imaću toliku i garanciju u Yettelu, pa me zanima da se ne prevarim, al ipak računam da je to telefon više klase i da bi
trebao da me služi te 3 godine ?
Baterija je odlicna.Nema greske sto se tice baterije.Imam ga 5 meseci.

Svako ima svoje mišljenej, nećču se dalje oglašavati neka radi svako kako misli.
Samo jedan mali abdehjt, baterija mi se " sama malo popravila " od 7-16h potroši oko 40% baterije.

U čemu je fora, običnih 17-ica sa 512gb na KP skoro da i nema. Jel im nešto fali ili su toliko dobri da ih niko ne prodaje 🙂
A i 18 uskoro izlazi, pa mi je malo čudno. Cena za ove na oglasima je veoma jaka za telefon koji je izašao pre godinu dana.

Ako nekome treba nov punjač, dobra cena Xiaomi punjača od 120w sa kablom. Kreće se od 2250-2500,u nekoliko radnji na netu, samo ukucajte na Google Xiaomi punjač 120w, videćete u ePonudi prodavnice..
Mislim da ovo nije velika cena za ovakav punjač, plus ovi današnji telefoni ne dolaze sa njim više.

Društvo,
Jednoj Vagi 😆 treba pomoć oko odabira telefona, trenutno koristim xiaomi 14, želim da pređem na 17, samo je pitanje 17 Ultra ili 17, cena mi ne igra ulogu, brine me samo veličina...
Hvala

Društvo,
Jednoj Vagi 😆 treba pomoć oko odabira telefona, trenutno koristim xiaomi 14, želim da pređem na 17, samo je pitanje 17 Ultra ili 17, cena mi ne igra ulogu, brine me samo veličina...
Hvala
Ja imam mali xuaomi 17.Telefon je prava mala zver.Sto se tice velicine stvar ukusa.90 posto ljudi preferira velike telefone.Veruj mi da je 6.3 inca idealna velicina.Jako zgodan telefon.

@Nanad_85 kako si zadovoljan samim softverom, da li su dostigli ili prestigli Samsung?

Društvo,
Hvala
zena ima sedamnaesticu, ja 17u leitz. sta te zanima?

@Nanad_85 kako si zadovoljan samim softverom, da li su dostigli ili prestigli Samsung?
Ja sam presao sa S23 na ovaj.Iskreno telwfon radi odlicno.Nista mi ne fali apsolutno u odnosu na Smsung.Samsung je i dalje broj 1 ali je ta razlika mala.Xiaomi premium telefoni rade odlicno na hyper os.

A kako vam se ti mali telefoni ponašaju tokom leta? Da li se pregrevaju tokom multitaskinga? Znam nekog ko ga koristi, i već za nekih 15 minuta intenzivnije upotrebe (ali baš samo multitasking, brzo prebacivanje između aplikacija i tako to, ne gejming i slično) može postati vruć na dodir (temperatura baterije 36-38 stepeni), što nije baš prijatno. Brzo se i ohladi kad se odloži, ali opet... Pritom govorim o korišćenju na sobnoj temperaturi, ne napolju. Moj 15T Pro i neki Redmi Note modeli se pod istim okolnostima osetno zagreju tek nakon dužeg vremena. Jesu tu slabiji procesori, pa i sam taj rad duže traje, ali opet, lakše se i rashlade jer su veći. Pretpostavljam onda da je 17 Ultra po tom pitanju bolji od 17?

zena ima sedamnaesticu, ja 17u leitz. sta te zanima?
Ćao,
Brzina u radu je pretpostavljam ista, kakva je razlika u kvalitetu fotografije? Po dimezijjama Ultra je jedno 1cm duža, nešto malo šira, koliko je Ultra realno veća kada se oba drže i ruci, može li se normalno koristiti, navikao sam na 14, pre toga imao xiaomi 12, sve manji telefoni?
Hvala

Nazad
Vrh Dno