Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Mislim da to što kažeš ne osporava nešto sasvim drugo, al opet je to možda pitanje za neko stručnije lice. Kijanu jeste loš glumac, čak ni on nikada nije tvrdio da je neki glumac, ali ovo za Pitta... Šta reći, osim da se maneš kinematografije.

Cini mi se da je neko na forumu napisao da Hickokov film Ptice izgleda zastarelo a ja ga po ko zna koji put upravo gledam na tv-u i izgleda mi odlicno.
Odlicna gluma i rezija a najbitnije je da u filmu nema "praznog hoda" i dosadnih razvucenih scena po kojima su danasnji filmovi postali poznati.
Od ovog rezisera preporucujem film Rope iz 1948 koji sam prvi put gledao kada sam bio u gostima u prvoj polovini 1990ih ako se dobro secam i odusevio me.
Jasno mi je da ne vole svi da gledaju stare filmove ali ako vam ne smeta da pogledate nesto sto je snimljeno pre otpriliko 75 godina onda vas ocekuje dobra zabava.

Wind Chill (2007)
Tek sad ga odgledao. Svi ste ga gledali sigurno... Mnogo mi se svideo. Dobar horor.

8/10
Videh ovaj komentar, pogledah listu filmova vidim da mi ovo stoji da nisam gledao.

Pogledah i zažalih.

Emily Blunt nepodnošljiva, onaj incel sa onom tupavom facom je možda najstrašniji deo celog film.
Priča neki pokušaj....nečega, ne znam čega.

Au druže 😂 Očigledno postoji dosta ozlojeđenih ljudi ovde. Čovek je vrhunski glumac. Pogledajte samo kako je odglumio u Se7en ili Snatchu. Da ne pominjem Fight club. Može da se nabroji još gomila objektivno vrhunskih uloga koje je imao. E sad to što je mnogima trn u oku, to je priča za drugi put, da ne kažem za neku drugu profesiju možda, da se neko drugi pozabavi tim problemčićem. 😂
Не заборавимо "Било једном у Холивуду", који је, мени бар, осредњи филм али је Бред са улогом Калифа Бута покидао, и заслужено добио Оскара за најбољу споредну улогу те године.

Не заборавимо "Било једном у Холивуду", који је, мени бар, осредњи филм
Film koji treba gledati bar 2x jer je naizgled jednostavan

ono što nije naizgled već je čvrsto utemeljeno je Pitova gluma - očajna je, čovek je paradigma kako je sreća sve u životu rodio se lepuškast>sve mu došlo

alah mu vera, al vozdizanje njega na pijedestal glumčine je smehotres

^ je l' moguće da jedan te isti lik (da ne grešim dušu, možda i par njih) mesecima unazad otvara nove naloge i sa istim šablonom troluje po svim mogućim temama?
Dobro bre prijatelju, shvatili smo da je Bred krš. Čovek je samo prokomentarisao jednu od njegovih uloga. Ne skači odmah 😃

@saul

Druže, hajde ne preteruj, Bred Pit svakako nije u rangu glumčine ali je definitivno miljama daleko i od toga da se njegova gluma zove smehotresom i da se kaže da je on loš glumac ili kako bi neki rekli kršina.

Shvatili smo odavno da ga iz nekog razloga ne voliš ali malo realnosti ne bi bilo na odmet...

Film koji treba gledati bar 2x jer je naizgled jednostavan

ono što nije naizgled već je čvrsto utemeljeno je Pitova gluma - očajna je, čovek je paradigma kako je sreća sve u životu rodio se lepuškast>sve mu došlo

alah mu vera, al vozdizanje njega na pijedestal glumčine je smehotres
Нисам цитирао тебе,него другог колегу, али кад си се већ нашао прозваним да ти одговорим. Толико је био лош да је добио Оскара, ем се снима спиноф филм Клиф Бут у коме ће Бред Пит бити главна улога. Али све је то намештено јер је лош глумац сигурно.

Mayday, klasičan Rajan Rejnolds fazon ali meni je legao.
Dobra je fora sa crvenom specijalkom i predelima u pozadini.

Taj brak i kupljena deca mu uopste nisu trebali, sasvim je dobar producent, i osrednji glumac.
Recimo Big Short nije hteo niko da radi od studija, a on jeste, i zbog toga ima moje ogromno postovanje, kao producent i epizodista u istom.

Django Unchained

Čini mi se da ga je neko skoro pomenuo ovde, baš me je film iznenadio u pozitivnom smislu i bio bi mi odličan da nisu urpskali sa krajem. Meni je ono preterano i nepotrebno bilo. Ali stvarno mnogo dobar film. Kaprićoza mi je bio pobednik definitivno. Ima tu još četiri, pet filmova od Tarantina što planiram da pogledam i svi su iz perioda od 2006-2009.

dal je išta što je tarantino napravio loše?

mrze ga upravo zbog toga

filmofil koji je svoje znanje pretvorio u dela

Meni je vrhunac Tarantinove karijere Hateful Eight, sve pre i posle je usiljeno i slabije.
Reservoir Dogs je odlican doduse...

Nazad
Vrh Dno