- Učlanjen(a)
- 03.09.2000
- Poena
- 1,445
Moja osnovna zamerka kod Garmina je što ne zabeleži dobro vreme kada sam zaspao i probudio se.
Baš često zabeleži da sam zaspao i pola sata kasnije nego što zaista jesam. A dešava se da sam uveliko budan, a on tvrdi da spavam. Ok, dešava mi se da ujutru budan imam HR ispod 40, pa ga to zbuni, ali...
Baš retko spavam poslepodne, ali i kada zaspim, Garmin ne shvati.
Što se noćnih buđenja tiče, to, zapravo, dosta dobro odradi tj baš retko se desi da shvatim da je pogrešio. Uglavnom imam 2 do 7 buđenja, a često i ustajem noću. I opet dodjem na RHR 38 (to mi je trenutni 7 day average). Buđenja budu crtice, i mogu da ih prebrojim, jer gotovo uvek pogledam na sat i ujutru znam ta vremena, a ustajanja budu šire linije. Ali nemam mehanizam da proverim koliko je precizno prikazao dužinu budne faze.
Baš retko spavam poslepodne, ali i kada zaspim, Garmin ne shvati.
Što se noćnih buđenja tiče, to, zapravo, dosta dobro odradi tj baš retko se desi da shvatim da je pogrešio. Uglavnom imam 2 do 7 buđenja, a često i ustajem noću. I opet dodjem na RHR 38 (to mi je trenutni 7 day average). Buđenja budu crtice, i mogu da ih prebrojim, jer gotovo uvek pogledam na sat i ujutru znam ta vremena, a ustajanja budu šire linije. Ali nemam mehanizam da proverim koliko je precizno prikazao dužinu budne faze.