Šta je novo?

ProCredit Banka

• Začetnik teme Začetnik teme uros89
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam se zalio sto su mi naplatili naknadu za podizanje novca na drugom bankomatu a na total paketu sam i nista nije bilo od povrata novca a uvazili su prigovor. Za ovo ne mogu ni da se zalim kada zvanicno nisam ni dobio mail za ovu akciju. Platio sam pa ako daju dali su.

Kolko vam je inače trebalo da aktivirate karticu u novčaniku?
Ja zvao, dao im informacije, rekli poslaće kod, i evo sad čekam 1h i više...

Update: evo stiglo sada, posle nešto više od 1,5h... Možda nekom bude značio info ako bude dodavao.
Nisu slali nikakav kod ili sl, samo sam dobio SMS da je aktivirana.

Evo samo da potvrdim da su nam isplatili za sve 4 kartice keš-bek po 3.000 dinara.
Čekali smo oko 10 dana od transakcija.
Hvala im 🙂

Nema keš-beka za one koji nisu dobili mejl... 🙁
Rekoh da probam, podesio i platio gorivo Google wallet-om, ali ništa evo skoro dve nedelje.

Ona lidl kampanja 3k+9k za prenos zarade. Jel zna neko koje šifre uplate prihvataju kao prenos zarade?

Ona lidl kampanja 3k+9k za prenos zarade. Jel zna neko koje šifre uplate prihvataju kao prenos zarade?
Čudni su mi odgovori koje dobijam od njih u vezi kampanje.

"Potrebno je da plata bude uplaćena pod sifrom zarade i minimum iznosa je polovina zarade, tako]e ke potrebno primati zaradu u ProCredit banci minimum 12 meseci."

Ok, skontao sam da ne prolazi šifra 241, ali odakle oni znaju kolika je moja plata, trebali su da definišu neki minimalni iznos prenosa, kao što su druge banke definisale u vezi svojih kampanja.

Elem, cudi me za primanje zarade minimum 12 meseci, a kampanja je za nove korisnike? 🤔

Zar ne može ova kampanja da se iskoristi, primiš 3k+9k za prenos plate, i zatvoriš račun? Kao što smo radili sa drugim bankama 😀
Svakako ovu banku nemam u mom gradu, pa bih samo iskoristio kampanju, a račun naravno ne bih koristio, vec bih ga zatvorio nakon njihovog bonusa.

Meni ovo lici na uslov. Ako iskoristis taj bonus, ne mozes npr sledeci mesec da zatvoris racun, nego moras na njega da primas platu narednih 12m.

Čudni su mi odgovori koje dobijam od njih u vezi kampanje.

"Potrebno je da plata bude uplaćena pod sifrom zarade i minimum iznosa je polovina zarade, tako]e ke potrebno primati zaradu u ProCredit banci minimum 12 meseci."

Ok, skontao sam da ne prolazi šifra 241, ali odakle oni znaju kolika je moja plata, trebali su da definišu neki minimalni iznos prenosa, kao što su druge banke definisale u vezi svojih kampanja.

Elem, cudi me za primanje zarade minimum 12 meseci, a kampanja je za nove korisnike? 🤔

Zar ne može ova kampanja da se iskoristi, primiš 3k+9k za prenos plate, i zatvoriš račun? Kao što smo radili sa drugim bankama 😀
Svakako ovu banku nemam u mom gradu, pa bih samo iskoristio kampanju, a račun naravno ne bih koristio, vec bih ga zatvorio nakon njihovog bonusa.
Na Lidlovom sajtu sve lepo piše, ne mogu oni da te ucenjuju da držiš platu 12m kod njih. Ja sam otvorio račun u petak, videćemo kada ću dobiti ovih 3k. Cimanje mi je da prebacujem platu, ali ne sumnjam da moraju da isplate nakon prve plate.

Ovo je sa Lidlovog sajta gde je promocija objavljena, dakle minimum 36k:
*prvih 3.000 RSD klijent dobija nakon otvaranja računa najkasnije do 10. dana narednog meseca
*drugih 9.000 RSD klijent dobija ukoliko u roku od 3 meseca od otvaranja računa prebaci zaradu u ProCredit banku (minimum 36.000 RSD). Ukoliko ne prebacite zaradu u ovom roku, klijentu svakako ostaje 3.000 RSD na raspolaganju.

• Like
Reagovanja: s5p
Stoji na procredit sajtu da je uslov zarada i posle prve uplacene, ce biti uplacen bonus od 9000 najkasnije do 10. u narednom mesecu. Ako su nas zeznuli, lajacemo ovde

Na Lidlovom sajtu sve lepo piše, ne mogu oni da te ucenjuju da držiš platu 12m kod njih. Ja sam otvorio račun u petak, videćemo kada ću dobiti ovih 3k. Cimanje mi je da prebacujem platu, ali ne sumnjam da moraju da isplate nakon prve plate.

Ovo je sa Lidlovog sajta gde je promocija objavljena, dakle minimum 36k:
Hvala na odgovoru.

Korisnicka podrska preko emaila blage veze nema sa odgovorima. Ned'o Bog da ti zatrebaju za nešta ozbiljnije. 🤔
Prebacicu deo plate.
Cim dobijem 12k rsd, zatvaram račun. 😀
Kako im funkcionise online otvaranje? Jel bilo zackoljica?

Hvala na odgovoru.

Korisnicka podrska preko emaila blage veze nema sa odgovorima. Ned'o Bog da ti zatrebaju za nešta ozbiljnije. 🤔
Prebacicu deo plate.
Cim dobijem 12k rsd, zatvaram račun. 😀
Kako im funkcionise online otvaranje? Jel bilo zackoljica?
Nije, samo spremi očitanu licnu kartu, treba i to verovatno zbog adrese na koju šalju kartice.
Bolje ti je da otvoriš u jutarnjim satima, da bi mogli odmah da aktiviraju mBankar aplikaciju. Ja sam otvorio u petak popodne, pa čekao do ponedeljka, jer ta ekipa što izdaje parametre radi samo prvu smenu. 🙂

• Like
Reagovanja: s5p
Na globaltelu ne stižu sms poruke sa potvrdom za otvaranje računa. Svašta smo pokušali, kontaktirao sam i Globaltel.
Ima neko ideju?

Sinoć sam uradio redistribuciju aplikacije i nakon unosa verifikacionog koda iz mejla dobio sam sms kod. Meni obično predlažu da promenim broj prijavljen banci (pošto nemam uvek kredita na svom broju, ali nemaju 0800 broj i to je druga tema) što i tebi preporučujem.

Nazad
Vrh Dno